💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 054
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 720
А пък двойния стандарт за едни или други шампиони, въобще не е за коментар. Можеха да я изкарат като Братоев контузена, ама не. Що не показаха Дунев как си хапва. Нали и двете са нарушения.

За мен продължава да си е една жена, прославила България. Както каза Момчи, всеки бърка. Blush

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 02:14 от Lafusko

# 721
Това са само оправдания и лъжи. Значи сестра й има проблеми, но тя няма да си говори със сестрата,ами с гаджето. Laughing Всяка вечер:)
Голямата шампионка с медали.. още като си е приготвяла багажа Хитрушата си е сложила телефон (нищо,че изрично в договора й е упоменато без телефони) и като типична балканска тарикатка, си е мислила,че ще й мине номера.

С право зрители и участници са възмутени.На всички им стана противно това с телефона,защото са всички в една лодка и знаят какво е да им е мъчно,а да нямат връзка.Само наша Ситнилска е над нещата и правилата.
Малко,много малко й беше срама.
И най-лошото в случая е,че въобще не й дреме. Аз ли тогава да й мисля за името и реномето...

# 722
Значи, в договорите са заложени неустойки за нарушения. Никъде не пише, че ще те "съдят" без право на защита. И ако едното е нарушение по договора, другото също е. Защо се пазят едни, а други се изтипосват публично. Ми дразнещо е и грозно да обясняваш, че играта е достойна и по правилата. Опа, ама то имаше ли правила и най-достойният ли печелеше?

Разбира се, че са лъжи, какво очаквате да каже? Все пак е изгонена от продукцията и хоп веднага е поканена в подкаста за даване на показания. Blush

А пък жената се извини и си тръгна, защото знаеше че е виновна. Какво трябваше да направи? Публично покаяние може би. Да им влезе в тона?
От някои шампиони и извинение не видяхме, но пък изказванията бяха шокиращо грозни, за мен разбира се.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 03:32 от Lafusko

# 723
  • Sunshine state
А, Мудева как коментира нагло, как Момчил трябвало да понесе отговорност и да се предложи. Аууу.. Безсрамници! Стиснал бил ръката на Румен лицемерно.. А Оряшкова като толкова не щя да е Радев, да се беше предложила тя, егати..
Дано Румен падне утре, само това искам!

# 724
  • I Love You 3000
Добре де, чисто технически амазонките откъде са взели храната? Те се движиха от река, на стопанство и резиденция. Какво от реката са взели на стопанството, какво от стопанството на резиденция? Някой ще ми обясни ли, моля? Има вариант само Гатьо и Момчил да са си носили, иначе някой външен  им е давал.

Те нали казаха , че няколко пъти са ги предупреждавали. Според мен гладиаторите са ги хванали с контрабандата в началото на седмицата, защото досега щяха да са я изяли. Знаят, че на стопанството всички ядат от продукцията и им сложиха ей така да имат и те по нещо. Но най големия проблем е телефона и затова чакаха Амазонките днес да напълнят раниците както явно се прави след резиденция и да хванат телефона да оправдаят. Баш преди тази битка Мудева яко е напълнила сака , за да има Мудев какво да яде , че голям рев беше какво бил преживял и те го изтърсиха. Той и затова се предложи Румен Радев да не си признае , че са гепили най- много. Това е моята логика по - случая.
За мен номинираните от Амазонки и Гладиатори трябваше да са точно тези, на които раниците са били най- пълни. Но понеже Старейшините не са разнасяли краставици нагоре надолу , а са ги яли на место и няма как да се изчисли. Та затова нямаше как да се получи по - голям скандал.
Мудев яко нагъваше протейни и шоколади и вижте го как качи за седмица. Така че според мен 70% от таблата си бяха на тяхното семейство.
Лошото е че за пръв път нямам нито един даворит в предаването, който си харесам за малко и другата седмица яко се о..ра. ЕЕЕЕЕХ къде са ти Гого и Фифо.......къде са тия.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 02:46 от LovE_

# 725
  • Sunshine state
Те нищо не разкриха, аз очаквах да дадат някакви подробности, кадри, а то.. Никакви пикантерии не казаха. 😀

# 726
Поне да бяха казали за какво им е контрабандната зелена трева на Гладиаторите 😄

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 02:48 от cool_style

# 727
Grinning А пък на мен ми е интересно, тази храна дет уж е била в кучешката колиба, кучето не я ли е изцяло Joy Щот мойто яде всичко.

# 728
  • I Love You 3000
Поне да бяха казали за какво им е контрабандната зелена трева на Гладиаторите 😄
Мен ми приличаше на намотана рибарска корда. Може би някой е вкарал такъми както  Ситнилска е вкарала телефон Joy Доста по- полезно ми се струва , а и не вярвам да изгонят някой , че се е приготвил да ходи на риболов. Много яко се говори с бивши участници и всеки гледа да изклянка все по - оригинално - нашенска работа.

# 729
Тогава можеха да си вкарат и прашки, за лов на гълъби 😉

# 730
  • I Love You 3000
Тогава можеха да си вкарат и прашки, за лов на гълъби 😉

Да , някой и друг гларус , че и без това са много досадни Grinning
Трябваше просто да им изтърбушват раниците един по един и тогава да се номинират. Ама този дето е крил краставици при кучето , как не го е било гнус да ги яде после бе знам Grinning

# 731
  • София
Странно затишие и слаба активност сред участниците в СМ. Явно продукцията е затегнала коланите...
Фифо и Лефтеров са направили забавен скеч относно контрабандата с храна, Ситнилска с готин колаж и това е.
А да, Момчил и Мастагарков единствени от целия каст са пуснали сторита с които оказват подкрепа към Бенджи.

Благо и Марто със закачка (защо да са в лоши настроения, според мен всичко е наред между тях)

# 732
  • Sunshine state
Румен каквото и да направи,  няма да сте доволни Joy
Ако отиде, що отива, ако не- що се крие
Той сам си го направи.🤷🏼♀
Ами прави са Момчил и Мастагарков - всеки греши. Тя си понесе последствията. Какво да я правят в край на сметка?? Да я изгорят на клада ли? И Дунев виновен, ама и той много възмутен го раздава. Големи съдници. Нали я изгониха? Какво повече? На умряло куче нож вадят, та да блеснат като много морални. Браво на тези, които я подкрепиха, а не я заритаха дружно пред всички като водещите. Виновна е и няма нужда от повече унижения, излиза си, не е роптала.

# 733
  • София
Вики Пенелова е добавена на 1 стр. в основното мнение. 😊

Същата игра с ''носилките'' през 2023 г. в сезон 4 мина къде, къде по-силно и качествено.
Като цяло ми се набива на очи в игрите които ги има и в двата сезона, че нивото през миналата година беше по-високо или поне не се правеха толкова грешки от участниците. Визирам и двата пола.

# 734
Стана ясно,че това е продължило с дни/седмици докато от Продукцията им е писнало от тази контрабанда и хитреене. Ралица спомена в едно изречение,че са хващани и това е обсъждано вече.

За телефона си мисля,че са знаели отдавна,но са чакали Ситнилска да ползва телефона,за да я разобличат. Хем сеир да има,хем да даде пример как не се прави.

На мен за храната не ми стана гадно,дори им се радвам на идеите (кучешката колиба ми е №1 Laughing ),обаче за телефона бих била бясна ако също бях участник.Значи за нея и гаджето може,а за мен и децата ми - не може,защото има едни правила,които аз спазвам,а другите тарикати заобикалят..
Сори,майна,ама няма да стане.

И аз очаквах повече сеир - да има скрита камера и повече оплюване от водещите.
Сезон 3 наденицагейт беше ЕПИЧНО, днешния "срам" беше залагалка.

За мен сезон 2 и 3 си остават любимите ми сезони.

Общи условия

Активация на акаунт