💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 427
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Грешна стратегия на Момчил, има вина за нея, но имат и капитан, който не само, че не взе никакво отношение, а по време на играта не спира да се оплаква и да се отказва. Въобще не ги надъхва. Ива и Ситнилска са по-издръжливи и не мрънкат. Редовно той изпуска.

Не съм убедена, че ако Оряшкова вместо Гатьо беше в играта, щеше да е по-добре, те сега и Момчил не могат да пренесат. Много слаб Румен. Грешката на Момчил е, че ги надцени и че внася напрежение, изнерви се. Аз обаче също щях да се изнервя с такъв капитан.  Най-добре щеше да е Оряшкова на мястото на Румен, но това нямаше как да стане.

# 331
  • София
Не трябваше ли Момчил и Винету на пъзела, а Гатьо да почива. Жените са по-леки и щяха да се справят по-лесно.

# 332
Момчил като някоя акушерка"Дишай, дишай"😂
А Вожда издаваше звуци като на родилка.
Бебе Гатьо пък се люшкаше 👶
Точно. По някое време си викам ще вземе да роди накрая, чак изпаднах в ужас от евентуалния резултат Joy
Щеше да си роди един Ташунко Сапа! Ма Олд Файърхенд и Олд Шетърхенд са при Елдърите и не можаха да помогат за раждането! 😂😂

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:16 от Anhela_a

# 333
  • София
Не трябваше ли Момчил и Винету на пъзела, а Гатьо да почива. Жените са по-леки и щяха да се справят по-лесно.
И аз така мисля. Все щяха да измъкнат Оряшкова на първия курс, а после всички са леки.

# 334
Две жени трябва да носят Румен, Момчил и Гатьо....Изложиха се много.

Дени и Вики пък трябваше да носят Мастагарков. Съотношението мъже-жени е същото, каквото е и при Старейшините

# 335
  • София
Ами Калоян и Цвети са кекави, иначе Крум е прав. Ако го слушат само победи ще имат. Всичките му съвети са много точни.
Просто е нервак и си изпуска нервите, ама то има защо.

# 336
  • На Изток от Рая
Грешна стратегия на Момчил, има вина за нея, но имат и капитан, който не само, че не взе никакво отношение, а по време на играта не спира да се оплаква и да се отказва. Въобще не ги надъхва. Ива и Ситнилска са по-издръжливи и не мрънкат. Редовно той изпуска.

Не съм убедена, че ако Оряшкова вместо Гатьо беше в играта, щеше да е по-добре, те сега и Момчил не могат да пренесат. Много слаб Румен. Грешката на Момчил е, че ги надцени и че внася напрежение, изнерви се. Аз обаче също щях да се изнервя с такъв капитан.  Най-добре щеше да е Оряшкова на мястото на Румен, но това нямаше как да стане.
Оряшкова е по-лека и от тримата мъже и мисля не им отстъпва по сила

# 337
Старейшините пак показват акъл при пясъчния ров - предните вдигат и после забучват прътите в пясъка и така не им тежат докато се покатерят още малко и после пак вдигат и забиват...

# 338
  • София
Ами Калоян и Цвети са кекави, иначе Крум е прав. Ако го слушат само победи ще имат. Всичките му съвети са много точни.
Просто е нервак и си изпуска нервите, ама то има защо.
С това крещене и тръшкане, не виждам как помага

# 339
До тук.
1. Отвратителен РР. Драйфа ми се.
2. Опит за социална игра на Крум...Приличаше на учителка в детска ясла. Нищо не му разбрах.
3.Страхотна стратегия на Старейшините.
4.Гладиаторите са гола вода. Начело с Калоян.
5. Ужасна стратегия на Амазонките.
6. Гатьо ми е топ. Много е сладък. Приятен ми е за слушане. Бисер след Бисер.

# 340
  • Другата България
Мдааа, следваща сбъдната прогноза май ще имам - Марто на резиденция. Нямаше как да е иначе, успешна капитанска седмица, втора такава, започваща....ще се наложи да захлеби. Битката ще я попревъртя, за да ви настигна.

# 341
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хм, много странна стратегия на Момчил, не знам какво да си мисля... Rolling Eyes Крум си изпуска нервите в игрите, много бързо се пали. Калоян не стига, че в равновесието го няма никакъв, ами така и не благоволи да приклекне малко, та да потръгнат нещата.
Старейшините се справят страхотно и в сравнение с останалите две племена направо летят по терена.

# 342
Браво на Мартин.
Мастагарков се издъни тук. Трябваше да гласува за Марто. Марто после щеше да му върне жеста и да са 3 на 3. И при равенство Марто щеше да го избере после.

Те нали са 5, няма как да е 3-3.   3-2 щеше да е за Марто.

Всъщност Марто леко ме разочарова тук, защото до последно той си мислеше, че Благо иска да е капитан Grinning  а беше очевидно, че Благо не иска да рискува с елиминационна капитанска. Не случайно каза на Марто "ако искаш поеми ти, аз съм бил два пъти". И Марто изобщо не се усети, че Благо бяга от капитанството, това ме изненада, даже леко ме шокира Grinning

# 343
  • София
Крум не е виновен, че им се кара. Има защо. И той навика най-много Калоян, въпреки че му е най-близкия там.

# 344
  • Буркина Фасо
Вместо Гатьо Оряшкова, дори и Мудева вместо Момчил. Или само жените.
ако бяха само жените сега щеше да се коментира само това - как може жените да мъкнат тежести, а мъжете да си почиват.

Общи условия

Активация на акаунт