💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 384
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 360
  • тук и там
ГатЮ  май ще си ходи служебно..

# 361
  • Другата България
Абе и Гатьо се държи като ощипана госпожица. Личи си, че го е яд на жените заради това, че не го избраха за капитан. Много са зле Амазонките, много. Снощи писах, че целенасочено започва сриването им, ето на - сега и на реката ще отидат.

# 362
Вместо Гатьо Оряшкова, дори и Мудева вместо Момчил. Или само жените.
ако бяха само жените сега щеше да се коментира само това - как може жените да мъкнат тежести, а мъжете да си почиват.
Ама ако яха само жени, вече щяха да се пренесли една друга, че са леки 🙃
И сините са в подобна конфигурация , но им се случват нещата ?!
Да, ама първи Гатьои  ги измори много, после Момчил също тежък. Ситнилска силна, ама Ива никак... Винету мълчи и не знаекакво става..

# 363
Кошмарът на Гатьо са плувци и плувкини.

# 364
3 от жените тежат около 55 кила делено на четири носача. Дали пък нямаше да успеят да се пренесат !?

# 365
Докато дават резилите, ще изпуснем реденето на Дени и Мартин![video][/video]

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:12 от Anhela_a

# 366
Мудева е лепнала нещо от Мудев - чува ли се? Мисли, че може да носи повече от Ситнилска!!! 🤯

# 367
  • Буркина Фасо

Да, ама първи Гатьои  ги измори много, после Момчил също тежък. Ситнилска силна, ама Ива никак... Винету мълчи и не знаекакво става..
идеята им беше докато все още не са изморени първо да пренесат по-тежките (в случая мъжете), а на по-сългите разстояния да се включат мъжете.

# 368
  • София
Ами Калоян и Цвети са кекави, иначе Крум е прав. Ако го слушат само победи ще имат. Всичките му съвети са много точни.
Просто е нервак и си изпуска нервите, ама то има защо.
Аз признавам, че е прав, но по едно време се отчая и седна и трябваше да го убеждават.

# 369
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сега Гатьо ли ще обере негатива от некадърния избор и нелепото мълчание на капитана на амазонките? Румечно да поеме отговорност, то гласът му не се чува освен да пуфти колко му е тежко.

# 370
Вместо Гатьо Оряшкова, дори и Мудева вместо Момчил. Или само жените.
ако бяха само жените сега щеше да се коментира само това - как може жените да мъкнат тежести, а мъжете да си почиват.
Ама ако яха само жени, вече щяха да се пренесли една друга, че са леки 🙃
И сините са в подобна конфигурация , но им се случват нещата ?!
Тази игра като цяло е доста тъпа … Марто като че ли вижда ?!

# 371
  • София
Мудев страшен капитан - мълчи като се обсъжда стратегията, мрънка на синхрните. И Мудева се включи в мрънкането. Евала, все друг им е виновен.

# 372
  • На Изток от Рая
Сега да чакаме ли Николчи на Резиденция😏

# 373
Не съм мислила, че някой в това предаване може да ме дразни повече от Гатьо...е оказа се че Румен Радев успешно се справи с това начинание за отрицателно време.

# 374
Отборът на връзка..... аааа на старейшините,  спечели.

Общи условия

Активация на акаунт