💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 246
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Защо всички реклами от паузите са за мазила против болки, белези, прах за пране.... 😄😄😄
как бе , ето и матраци има😁

# 391
  • Другата България
Момчи ми е един от любимците ,но тук той сгреши с ГатЮ. А капитанчето ,че си премълча е втория отговорен, на синхрони не млъква, ама вожд иска да е. 😁Третият виновник са всички жени, че си мълчаха.
Мълчат, защото те го избраха.
Аз пък за сефте се разочаровах от Теди. Значи само за да е в тон с останалите, и тя вдигна ръка за Мудев, не посмя да гласува за Гатьо. Те затова ще я шитнат още на първия съвет, ако Биг Тупар не го направи по-рано с тези изненади, които предстоят.

Много дълга и тегава битка, времето отиде.....

# 392
  • София
Тука проблема на жълтите им беше грешната тактика, щяха да се справят къде къде по-добре само с един мъж на първи пост и после четири жени: Ива, Мудева, Теди, Ситнилска например? Не знам защо в самото начало решиха да носят най-тежките мъже в предаването... Добре, че Цецо отпадна, че и него щяха да нарамят.

# 393
  • София
Калоян го няма никакъв и на баланс и на сила.

# 394
Защо всички реклами от паузите са за против болки, белези, прах за пране.... 😄😄😄
Споко, скоро и памперси с водеща Ралица!

# 395
  • София
Айде за кога е междугалактическия резил, че заспах Grinning Твърди много протакаха този епизод излишно.

# 396
  • София
Калоян го няма никакъв и на баланс и на сила.
Калоян освен на плуване го няма никъде.

# 397
  • софия
Старейшините тази вечер са радост за окото. Съвсем заслужена победа. Тъкмо и Дени ще захлеби.

# 398
На мен Марто ми става все по симпатичен. В интерес на истината се раздава в игрите и се справя много добре. Фаворити за победа са ми Рълев и Момчил, но Мартин също се справя добре

# 399
Ами те решиха, че Оряшкова ще им е най-тежка.

# 400
Старейшините тази вечер са радост за окото. Съвсем заслужена победа. Тъкмо и Дени ще захлеби.
Че тя е била вече в Резиденцията

# 401
Кошмарът на Гатьо са плувци и плувкини.

Аааа, и жени нимфоманки, дето ще му разбият семейството Wink

# 402
  • На Изток от Рая
Сега да чакаме ли Николчи на Резиденция😏
Аз съм заложила, че Никол няма да влезе във формата. Още откакто започнаха да повтарят как Дунев я чака, как това му се разминава, онова му се разминава, щото я чака....няма да влезе според мен.

Димо: “Амазонките “извлачат“ Румен Мудев“.....Димо, защо не го извлечете и вие, брат.....
Мислиш, че ще я направят мъченица ли, последната изгубена, дъщерята на олимпийският медалист, дето само "живи мощи" са останали от нея... Съмнявам се, ама дано си права😀

# 403
  • София
Те си заслужиха на 100% резиденцията...
Ами те решиха, че Оряшкова ще им е най-тежка.
Не смятам Мария за по-тежка от Гатьо или Момчи....

# 404
Мъдев на малкия пръст не може да стъпи на Момчил . Хич го няма , само самочувствието му е до небето … три нормални раждания изкара на тази битка .
Калоянчо и Цвети и те горките …

Общи условия

Активация на акаунт