💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 354
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 585
  • Буркина Фасо
Аз не мога да си обясня защо продукцията не изкупят зеленчуците на стопанството и племето което е там да яде от тях. Излагат се.
храна имат достатъчно. казаха го.

# 586
Дунев е дъното на дъното. Гласчето не му чуваме на съветите, но сега е най-големия моралист.

След като на стопанството копаят зеленчуците, защо не им дават да си берат? Каква е логиката? Стопанинът да ги продава на пазара ли?

# 587
  • София
Според мен Гатьо ще е напусне по собствено желание.

# 588
  • На Изток от Рая
Аз залагам Никол пак да е последна

# 589
  • София
Хехе, видяхме за първи път и бусчетата. За 5 години сефте. Grinning
Този сезон продукцията съсипа почти всичко... Grinning
Част от ТВ магията изчезна...
Според мен не плащат достатъчно на редакторите и те протестират по време на епизодите. Вече пет години. Sweat Smile

# 590
  • Някъде там...
Аз не виждам нищо фалшиво или лицемерно в реакцията на Момчил. Остана верен на разбиранията си. Капитанът е защитник на племето. Неслучайно ни излъчиха всичките му разсъждения по въпроса. Така е редно, според него, и не би оспорил решението.

# 591
  • София
Тази игра дето я дадоха в промото е за кардио + здрави нерви.
Залагам на Радо, но и Вили си има шанс.
Никол ще е твърдо последна и дано най-накрая ни отърве от присъствието си.
Казаха, че това ще е предпоследния дуел на Чистилището. И че победителя няма да се върне повече тук!

Това означава, че ще закрият Чистилището. Поне за това браво.

# 592
  • София
Аз не виждам нищо фалшиво или лицемерно в реакцията на Момчил. Остана верен на разбиранията си. Капитанът е защитник на племето. Неслучайно ни излъчиха всичките му разсъждения по въпроса. Така е редно, според него, и не би оспорил решението.
Ако той беше капитан, 100% щеше да постъпи като Румен и Румен щеше да каже, че пак се прави на велик и че се преструва.

# 593
Ето първи епизод на официалния подкаст "След игрите". 36 минути не е подкаст, а интервю, ама добре.

# 594
И аз мисля, че Румен е аут утре.
А защо Момчил да лицемерничи? Отиде и поздрави Румен за решението му.

# 595
Знам, че последната седмица одобрението към Румен рязко спадна, но за мен той постъпи много достойно тази вечер и ще си тръгне достойно. Всичко натам води - трябва да поизравнят бройката, Радев е и най-слаб попринцип, а и сега за 4 дни резиденция след 3 седмици плаж и боледуване, е в съвсем неравностойна позиция. Гатьо също постъпи достойно. Щеше ми се някоя от смелите жени амазонки да се предложи - нали не обичаха мъжете да се изтъкват как ги водят?
Браво и на Крум - биткаджия и мъжага! Както и на Марто и Мастагарков!

# 596
Рълев се извини, а от другите нищо! Кой беше замислил лютеница от Старейшините, кой беше при Гладиаторите освен Калоян, когото дадоха гузен? На Ива пък и беше смешно до някое време!
Ако ония наденици не ги беше ял и Братоев? Щото там беше купон ачик ачик!

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:57 от Anhela_a

# 597
  • София
Ако той беше капитан, 100% щеше да постъпи като Румен и Румен щеше да каже, че пак се прави на велик и че се преструва.

Именно! И Мудеви щяха да го изядат с парцалите. Че и Ралица щеше да намери за какво да го заяде.

# 598
  • София
Ако си тръгне утре Радев, ще е в негов плюс. Колкото повече остава, толкова повече копае дъното заедно с Мудева. Тя без него ще е по-добре.

Интересно ми е Ситнилска 4 седмици на реката къде е зареждала телефона си? Голяма драма, да, нарушаване на правилта е, както и това с храната, но я разбирам, сигурна съм, че единствено заради детето си го е направила. Айде да не я убиваме с камъни.

# 599

Абсолютно, прав е Момчил, браво и на Румен, ще си иде утре достойно. Теодора и се свиди мъжа ,затуй налита на Момчил. Но Румен никой няма да го разубеди.

Общи условия

Активация на акаунт