💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 096
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, спечели на играта за памет, на цветовете.
Любима моя сървайвър битка. Simple Smile

# 646
Дояде ми се вафла сега заради тези.

# 647
Аз ще се пръсна от смях ако след монозите на Румен, колко арогантен бил Момчил и как се изтъквал за индивидуалните победи си отпадне като пич утре без нито една индивидуална победа. Той и жена му ще ореват света, колко лош е Момчил.

# 648
  • София
Желая успех на Ситнилска, сигурно е сериозна причината да поеме този риск наистина.. Не е било прищявка или просто да наруши правилата, защото те са затова... В игрите се представяше повече от достойно, красива, силна и смела амазонка е.
Само напред, момиче!

# 649
  • Стара Загора
И Момчил и Румен ме дразнят, дано и двамата се разкарат скоро....единият невъзпитан и груб, другия е мега фалшив и поне за мен, нетърпим
Според мен пък, Момчил не е фалшив. Искрен е и дълбоко почтен. И уважава хората около себе си.
 А Румен не е лошо момче, нпо е съвсем друга категория и никога няма да разбере Момчил и да му повярва.
  А Мартин е класи над тях в играта. Може и да получава "помощ от приятел" (продукцията), нооо добре му се получават нещата .
 P.S. Сега видях, че Merry_An много по-добре е описала всичко което исках да кажа.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:51 от wanconboy

# 650
  • София
Игри на волята: България (09.10.2023) - част 1 и част 2
Сезон 5 Епизод 33

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 12:29 от Mari_Mar

# 651
Аз и най-добрият ми приятел, гледайки епизодите

# 652
  • Другата България
Е, спечели на играта за памет, на цветовете.
Любима моя сървайвър битка. Simple Smile
Спечели с ОЩЕ двама.
Няма НИТО ЕДНА индивидуално спечелена битка. Blush
До момента.
Но аз още държа на това, че утре той няма да отпадне.

Всички са яли и всички са мълчали. Въпросът е защо само определени хора трябва да “носят отговорност“ за голямото /дено/ нощно къп....пардон, плюскане на всички. И защо някак “случайно“ докато канчето на един за горното, в съседното племе друг , извинявайки се от името на всички. Много очеизваден паралел, прекалено очеизваден, съвсем са го подкарали през просото. И на този фон в третото племе Дунев , въртейки очи и възмущавайки се как може да има такива хора, ти да видиш....

# 653
Добре де Дунев не го ли беше срам да говори на камерите за морал  като един път тоя човек не пое инициатива и не се предложи да отиде на битка Grinning мен даже ми е смешно Grinning смисъл Марто всеки път се предлага, той не му ли е малко неловко не знам

# 654
Аз и най-добрият ми приятел, гледайки епизодите

Хапвайки пуканки и сникерси 😂

# 655
  • Някъде в Матрицата
Ооооо аз пък съм убедена , че и Румен е хапнал. Той дойде от чистилище  на стопанство и сценката със сухия комат хляб дето ръфаше едвам едвам ,като пиленце след това с някоя фафла зад камерите е свършила.😉😁 А и всите му се радваха няма начин да не са извадили от скритите запаси.😜 Всички са в кюпа и при червени и при сини и при жълти, ако трябваше да гонят сезона щеше да е приключил. Финална битка между Николчи и Виолета.😜 И победителя нямаше да е Дунева.😁 Освен ако Виолета не се контузи по средата.😁Добре ,че имаше черешка на тортата, че някой да поеме цялата вина иначе не знам какво щяха да ги правят продуцентчетата.

Румен няма как да е ял вафла на стопанството, защото няма как Амазонките да са си скатали от някъде. Те преди стопанството бяха на реката, където вафли няма. Освен ако някой от "наемниците" не си е донесъл нещичко.

# 656
Ако не друго, поне си отлежа Николчето. 😁

# 657
Момчи горкият каквото и да направи и каже все виновен и му начукват канчето. Видимо не е галеник на продукцията. Rage
Пък Мудеви на всеки синхрон плюят по него, някаква обсесия има "Ромео" Радев от него.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:53 от sineva 1

# 658
  • София
Няма да е особено популярно, но да попитам:
като призовавахте за бойкот на оня под/над каст, сега като се оказало, че е тъпо, силна музика, слаби микрофони и нищо кой знае какво вътре...
- ако става дума за новия "служебен" на продукцията (не гледам и може и да не съм разбрал)
Защо изобщо го гледате. Че ще го и преразказвате? Нали кликате. Нали айпито ви излиза и броячът мръдва за пореден включил се.
Убий простака с мълчание - имаше такава крилата фраза.
ПС. Лека нощ! И до утре - нов ден, нов сценарен удар.

# 659
Пуснали сме един да гледа и след това да разказва на другите. Stuck Out Tongue Winking EyeТака само един ще се мъчи, а инфото ще идва до нас, без да гледаме. Аз и Гала не гледам, ама хората разказват - нали затова е форума?

Общи условия

Активация на акаунт