💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 054
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 690
  • При семейството си
Личният багаж (куфари) им ги дават само на Резиденцията, нали?
Според мен им го проверяват преди да им го дадат.
Амазонките бяха достатъчно време на реката, та им отпуснаха една необезпокоявана седмица на Резиденцията, като много добре са знаели за телефона на Ситнилска.
А нейният личен проблем и решаването му също са търпяли някакво отлагане, защото няколкото телефонни разговори са се случили най-вероятно в 5 седмица на въпросната локация.

# 691
В промото днес се видя кой спечели битката при Изгубените слагам го в спойлер:

Скрит текст:
Битката я печели Радо тъй като само неговите плочки са всичките бутнати:

Тъй като вече не са спойлер ще сложа и тези снимки направени на 19 Юли на плажа на изгубените там се виждат, Радо, Виолета и Никол
Слагам ги в спойлер но тук НЯМА такъв:
Скрит текст:

# 692
Аз понеже превъртях битката, почти, верно ли е, че Рълев е казал на Крум нещо от рода на “ще стана и ще ти отвъртя един шамар вече!“.
Joy Вероятно пак е бил....фрустриран. Ама много се фрустрира тоз човек, що така?
На този фон пред очите ми е леденото спокойствие на Радо при дебата му с Виолета.
Няма как да предпочета Рълев пред Радо, то е ясно, но и за Радо е заложен тигана, вече.....
Хахаха Радо железен просто! Nerd Стрина го атакува, провокира, опитва се да го извади от равновесие, но насреща стена. Satisfied
Ама грам не успя да го извади от обувките. Верно е голямо перде! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да, Рълев точно така каза на Крум, доста нерви имаше на арената днес! Nerd

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 01:00 от sineva 1

# 693
В анкетата:
1. Трудно ми е да преценя. Не и знам договора за да съм сигурна иначе съм твърдо зад решението и. За мен не е навредила на никого.
2. Не съм отговорила . Морално е невинна, по договор виновна.
3 . Да. Като те правят на маймуна започваш с маймунските номера. Като има нагласени игри, връзкарчета и липса на правила от страна на продукцията не ти остават много алтернативи.
4. и 5. Не съм отговорила. Трябваше да гласуват според мен.Както на съвет. Всички са виновни дори и Радев. Ако е имало храна преди резиденция и той е ял, ако е нямало тогава изобщо не трябваше да има номиниран от тяхното племе. А за Ива какво като е знаела за телефона, тя не го е внесла. Защо трябва да каже на продукцията ? Да не би и това да е написано в договора ? А и утрешната елиминация е наказание за контрабадната храна. Те за телефона вече изгониха някой.
7. Мудев. С две ръце. Незаслужено си влезна. Има добри спортни качества, но характер не. Неприятно ми е да му слушам злобните синхрони.
8. и 9. Твърдо Радо. И искам и вярвам.
10. Теди и Момчи. Ако Радо беше сред отговорите щях да съм натиснала и него. ГатЮ ме забавлява с удоволствие му слушам синхроните, но не ми е фаворит. А Дени и Рълев нещо не мога да ги харесам , много спортна злоба и не само спортна при Дени.

# 694
Гатьо нова мода диктува 😄 - по червени гащи и черни чорапи до колене (почти)

# 695
  • Другата България
Ако Пеньо няма да отпадне утре, а наистина прогнозното ми желание за Мудев се сбъдне, то това ще е грандиозен завършек на пребиваването му на територията на комедийния сериал. И въпросният ще се превърне в единствения участник, който е имал /не/щастието да пребивава и на четирите му локации.
Тогава наистина от мъченик, който изстрада тая любоФФ /въпреки, че държанието му към любимата в началото на епизода беше далеч от мъжкарско/, който беше готов да се влачи /буквално/ по корем и не само, за да влезе в племето ѝ, че чак благотворително го вкараха, та този същия участник от мъченик ще се превърне в a great hero , който изведнъж от нищото реши да “потъва с кораба“ /без въпросния кораб да има каквото и намерение да потъва/.Blush
Само преди три часа ни обясняваше как капитанът не е адвокаТИН и не е нужно да носи отговорност и да се държи като такъв, че не е нужно всички да го слушат, че всеки следва да си прави каквото си поиска, и, о-чудо - изведнъж получи просветление свише, решавайки точно обратното на това, в което се опитваше да ни убеди. Blush И всичкото това гарнирано с разкрачената стойка и сълзите в очите му, в тези на Мудева тоже, както и с треперещите им устни, вероятно от притеснение. Или пък гордост?
Много комично, а вероятно следваше да е трагично. Или романтично, тя леко облегнала глава на рамото му, възхищавайки се на мъжкарската му постъпка....
И в този момент ми стана мъчно и за него, за Мудев. Защото, ако наистина утре отпадне, ще е поредният употребен участник, изиграл ролята си, на когото са подписали пътния лист. “Изгори, за да светиш“. Само че при него се получи /или ще се получи “Изгори, за да загаснеш“. Не можа да убеди зрителите, или голяма част от тях, че е положителен герой.

# 696
"Трябваше ли Ива да прояви инициатива за извънредния дуел, защото е знаела за телефона?" - не разбирам защо да трябва, наказанието за телефона беше дисквалификацията на Ситнилска. Извънредният дуел е заради контрабандната храна, с какво Ива е по-виновна от останалите, че да изискваме от нея инициатива?
Не гласувах на 4 и 5 и така цъкнах 3-ма любимци

# 697
  • софия
Момчи не мисля, че го изигра това. Просто уважи желанието на Радев, като достоен партньор. На негово място щеше да направи същото така, както направиха и всички останали капитани. Отделно от това, обърнахте ли внимание на думите на Оряшкова? Тя поиска да се тегли чоп от замесените е контрабандата на храна и изброил 4те жени и Гатьо. Нацяло изключи Момчил и Румен. С две думи, колкото единият е участвал, толкова и другият. И Момчи беше единственият, който се застъпи за Ситнилска и не започна с комсомолските речи.С две думи: доволна съм.

# 698
  • софия
От коментара на Теди, по памет  "циркът ще е пълен, но нещата не са точно така, както са показани" ....та аз ли пропуснах нещо в епизода, не разбирам....????
1. Амазонките няма как да са яли вафли, предвид, че вървяха във възходяща посока. При тях за телефона ли става дума? А Момчил го попитаха дали е знаел, какво е правило цялото племе? Оряшкова към РР "ти не си бил тук, не си виновен за нашите глупости"
Ясно е, че са се случили тези неща, но показаното е голямо ала бала....
2. Гладиаторите са с вафлите ясно и за това се извини ха.
3. Старейшините - почти невинни.Kissing "само краставици брали". Мистър " ХайдИ, давайтИ, три четЕри" и в този епизод блести.

И последно, извън чуденките ми по таз нощните събития - вероятноста да съществува свестен човек със здравословна доза  морал + способности, интелектуални и физически, за част от човечеството явно е равно на 0.

Съжалявам, че ни показаха РР в тази светлина, харесвах го на чистилището, харесвах и Мудева. Жалко за тях....

Продукцията, ехоооо....
Да си създадеш героите и да ги хвърлиш на вълците,  фабулата работи, ама мнооооогооооо сте далече от Дж. Мартин, при вас е самоцел и за това така евтино ви се получава нещата. Няма стойност в събитията и в сблъсъците на характери, липсва ви талант.....

Кастинга тази година е топ!

Фаворитите ми Момчил Рълев Теди Крум

Симпатизирам на почти всички участници този сезон.
На ръба са ми Марто Вили Дени
Не харесвам Дунев

Утре РР да отпада.
Стига толкова глупости....

# 699
  • София
Добре де, що РР да няма вина за храната, нали и той беше в резиденцията? Нали на териториалната битка всички са с раниците си, защото не се знае после кой къде отива. Според мен, щом Ситнилска си е сложила телефона в сака, който продукцията взима в началото, то тя си е получила сака в резиденцията. Открили са телефона и нарочно  са го оставили, за да гледат сеир и после да начукват канчета. Просто преди това Ситнилска не е имала достъп до багажа си - 3 седмици на реката и една в стопанството.
Както и да е, разсъждавам си просто. Иначе и аз мисля, че като имаш някакъв сериозен проблем и трябва постоянно да имаш връзка с външния свят, просто мястото ти не е в игрите.  Момчил знаел, и като знае какво точно се очаква да направи?  Той и Гатьо се опита да вкара ред и дисциплина, ама никой не го чу. Бързо забравиха, че миналата седмица на капитанската Момчил не взе грошовете и двата гласа за себе си, а взе предимство за племето. И признанието за постъпката му от страна на Мудеви е .... лицемер.

# 700
  • Другата България
Скрит текст:
Аз понеже превъртях битката, почти, верно ли е, че Рълев е казал на Крум нещо от рода на “ще стана и ще ти отвъртя един шамар вече!“.
Joy Вероятно пак е бил....фрустриран. Ама много се фрустрира тоз човек, що така?
На този фон пред очите ми е леденото спокойствие на Радо при дебата му с Виолета.
Няма как да предпочета Рълев пред Радо, то е ясно, но и за Радо е заложен тигана, вече.....
Хахаха Радо железен просто! Nerd Стрина го атакува, провокира, опитва се да го извади от равновесие, но насреща стена. Satisfied
Ама грам не успя да го извади от обувките. Верно е голямо перде! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, Рълев точно така каза на Крум, доста нерви имаше на арената днес! Nerd
Намерих го.

Ами, на мен не ми допадат такива....фрустрации. Вероятно защото е харесван е пренебрегнато това, но за мен не е ок.
Обаче, на тази снимка интересният е не Рълев. Да се фрустрира, Биг Тупар знае как да го реабилитира, отново.
За мен “черешката на тортата“ на нея е....Димо. С такова “внимание“ и така съсредоточено следи.....вероятно върха на обувката си, вместо да наблюдава играта на терен. Но го разбирам, има кой да мисли за игрите, Димо трябва само да си каже репликите. Blush

# 701
Корицата на Дяволо е един път👌 Всичко друго сте изкоментирали. Едва ви изчетох 😎

# 702
Ситнилска каза, че е сложила телефона в сака си, който продукцията го взема, когато влизат. Тоест тя би трябвало да не е имала достъп до този телефон почти месец. Едва когато е отишла в резиденцията, е имала възможност да го използва.

Уж много обстойно проверяваха тези сакове, правели проблеми за какви ли не дреболии (по думи на предишни участници), пък не са успели да открият телефона.

Скрит текст:
Изгледах това 'интервю' (не бих го нарекъл подкаст), защото в епизода никакво обяснение не беше дадено за цялата случка (очаквах в самия епизод Ситнилска да обясни причината, поради която го е направила). Но не мисля да продължавам да го гледам този измислен подкаст - освен, че е аматьорско заснето, не мисля, че в бъдеще ще има и кой знае какво интересно да се научи. Причината да харесвам Надкаст е, че понякога казват неща, които не се виждат на екран, въпреки че и те имат някакви ограничения на това, което могат да говорят. Но тук всичко ще е силно цензурирано от продукцията, няма смисъл да гледам повече от това, което показват по ТВ.

Чак пък детектор на лъжата..ама тая чува ли се какви ги говори?? Ситнилска да не е някой сериен убиец, че да я подлагат на детектор..Ивка ли е-мивка ли е, се е взела много насериозно, баси изтрещелия народ..

Бях потресен, едва ли не иска да каже, че си измисля, за да се оправдае? Каква беше идеята на цялото това нещо с детектор на лъжата....
И понеже не са го открили, Ситнилска е решила, че ѝ е позволено да го ползва или ... ? Rolling Eyes

А не, имах предвид, че няма как да го е използвала на реката теоретично, тъй като доста зрители се чудеха как го е използвала там, батерията как е издържала тн. Вече дали е така, няма как да знаем. Освен това, ако чак на резиденция го е използвала, значи доста време е нямала възможност да се занимава с тези нейни проблеми навън. Но това са си неща от личния ѝ живот, тя си знае най-добре, не е редно толкова да се задълбава.

Иначе не одобрявам това, че е била с телефон, защото едно от най-важните неща в този социален експеримент, наречен реалити, е, че участниците са изолирани от света. Ако е имала проблеми и е знаела, че съзнанието ѝ няма да е 100% в играта, по-редно е било да не влиза.

# 703
То от Гладиаторите кой не се фрустрира - Крум фучеше като хала, Цвети си врънкаше нон-стоп, че ѝ е много тежко и се въртяха да ѝ вземат позицията, а то на всяка позиция ѝ беше тежко, Мишо се тръшкаше, Рълев се изнерви, а Калоян загуби ума и дума на пъзела.

Като спечелиха стопанството обаче, фрустрацията премина и всички се прегърнаха Grinning

Diavolo, и от мен поздравления за корицата.

# 704
  • София
Ива като е знаела за телефона е нормално да си трае, да не е някаква порта, но поне можеха служебно да я номинират за утрешната битка, като най-запозната с нещата и така да изкупи вината си...Или тя да се самономинира..

Общи условия

Активация на акаунт