💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 750
Никол ще влезе при всички случаи, не знам как, но тази сцена баща посреща дъщеря си след толкова чакане не може да не се изиграе.

# 751
Развалиха играта на Гатьо и Цецо още в началото. Видяха ги подготвени, надъхани, правеха схеми и горяха. В началото не ги харесах, но явно са имали потенциала да объркат сметките за победител. Затова и Викито беше надъхана кой да отмъкне. Това чудене не беше дълго , а и за фасон. Решението за Гатьо и Цецо беше на продукцията да ги премахне. Цецо прие съдбата си и пак беше готов за битки и стратегии, но Гатьо го прие трагично. Цецо го бутнаха видяхме как, пак чрез пешка Вики, а Гатьо го оставиха ,че пуска шегички и прави предаването по-гледаемо уж. Човекът обаче не обича такива хора, като амазонките. Та те никакви принципи нямат, не отстояват нищо, нямат и подготовка дори, но чупки правят доволно. Дори за капитанството се видя и Гатьо си го каза. Щеше да даде всичко от себе си , ама с тези пиавици...не си заслужава. Няма го вече хъса у него, няма го огънчето, човекът се мъчи там.

# 752
Никол ще влезе при всички случаи, не знам как, но тази сцена баща посреща дъщеря си след толкова чакане не може да не се изиграе.
Мисля че това нема как да се случи. Или не по скоро топла прегръдка дъщеря баща ще има. У дома.

# 753
  • София
*изтривам си поста, бях написала неправилно нещо, оплетох случващото се. 😁

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 09:20 от Niya-

# 754
Lilia - Нищо нагло не виждам. Ситнилска си поема и риска и последствията от нарушаване на правилника.
Тя е човек, който заслужава уважение, заради постигнатото в реалния си живот - една от най-добрите и титуловани жени по бойните изкуства в Европа. Многократна европейска и световна шампионка в 2 спорта - това към 35-40 златни медала.

Малко повече емпатия не е излишна.

Значи за шампиони има емпатия, за обикновени хора - може спокойно да ги сринем със земята, така го разбирам аз . Ясно ми е вече отношението към РР,който се оказа най-големия злодей в сезон 5. Интересно, утре като си тръгне кой ще го замести за линчуване . Пак ще ме изтрият, щото не пея в общия хор. Но да си задам риторичния въпрос.
Според теб казусът Ситнилска и казусът Румен са еднакви ли?

# 755
Принципно правилата трябва да са строги и да се спазват -факт, но бих оправдала тези гаври на продукцията, ако поне наградата си заслужаваше. Нека залогът да е по е 200 к, дори повече, за да си заслужава наистина този фарс. Продукцията ще ги избие с рейтинг и реклами , защото няма начин наградата да не се отрази върху цялостната мотивация , отношенията помежду им и т.н. Ама българска работа ..с трици се ловят маймуни.

# 756
Много ми е смешно ,като наблюдавам колко много хора бъркат правила с договорни взаимоотношения. Гледаме Тупаревски игри ,а не Олимпиада. (Ама те и по олимпиади ги изхващат със забранени субстанции в кръвта, но това е друга тема. ) Ситнилска си наруши договора и си понесе наказанието, изгониха я. Не е навредила на абсолютно никого . Нейните договорни взаимоотношения са между нея и продукцията. Там няма морално или не, няма правилно или неправилно, има нарушение на клауза от договор, а не нарушение на закон. 90% от човечеството си е нарушавал клаузи в договори, а да не говорим колко са нарушавали волно или неволно дори и закони.( като пресичане на необозначените за това места, изхвърляне на хартийка или боклук на необозначените за целта места и т.н. ) Така, че малко по- спокойно с осъждането на нейният морал.  Относно това ми е още по смешно ,като някой каже за нея може ,а пък за други не. Ами да са си взели и те, и тях щяха да хванат и изгонят. Приоритети е точната дума. А дали е храна или телефон ,все е контрабанда и нарушаване на договор. То стана малко ,като с лафа аз откраднах болт и съм невинен, а другия отверка за това е виновен. 😉😁 А точно ,ако говорим за морал, то обидите които се сипят тук срещу някои от участниците пък са много морални. Нека гледаме първо в собствените си канчета, чак тогава в чуждите.

# 757
Физически тримата са равностойни смятам и силовата част ще е интересна и вълнуваща.
На финала на битката, ако има пъзел ще се оформи "епичен" дуел между "титаните" на мисълта Мастагарков и "Ромео" Радев. Nerd

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 09:35 от sineva 1

# 758
Не са еднакви казусите на Ситнилска и Радев.
Ситнилска умишлено е погазила правилата в своя полза.
Радев не ги нарушава, а изразява мнението си, което е срещу любимеца на феновете, а монтажно от това племе не ни се показва друго.

Дано довечера си тръгне Радев, че такова прекаляване със страстите тук не съм виждала. Чак и на лични нападки се обръща, даже и при Алекса и Джаферович не беше така.

# 759
Развалиха играта на Гатьо и Цецо още в началото. Видяха ги подготвени, надъхани, правеха схеми и горяха. В началото не ги харесах, но явно са имали потенциала да объркат сметките за победител. Затова и Викито беше надъхана кой да отмъкне. Това чудене не беше дълго , а и за фасон. Решението за Гатьо и Цецо беше на продукцията да ги премахне. Цецо прие съдбата си и пак беше готов за битки и стратегии, но Гатьо го прие трагично. Цецо го бутнаха видяхме как, пак чрез пешка Вики, а Гатьо го оставиха ,че пуска шегички и прави предаването по-гледаемо уж. Човекът обаче не обича такива хора, като амазонките. Та те никакви принципи нямат, не отстояват нищо, нямат и подготовка дори, но чупки правят доволно. Дори за капитанството се видя и Гатьо си го каза. Щеше да даде всичко от себе си , ама с тези пиавици...не си заслужава. Няма го вече хъса у него, няма го огънчето, човекът се мъчи там.
Интересно Гатьо как би се чувствал при Гладиаторите в този им вид, където има два открито враждуващи лагера, а не единното племе, с ред, дисциплина и с един лидер, което му остана блян.

# 760
Това как би се чувствал Гатьо сега при гладиаторите не знам, но със сигурност по-добре от при амазонките. Точно почне да ги приема и те пак го свалят на земята с простотиите си и мишкуването.
Отделно дали гладиаторите щяха така да изглеждат, ако Цецо също не беше изгонен просто ей-така, защото е неудобен. Хайде откраднат, ама и натирен по желание на друг без битка...вече много идва не мислите ли. И двамата бяха фактори при гладиаторите, та как би се чувствал Гатьо там не може да се знае, защото не ги оставиха нормално да се развие племето.

# 761
Интересно Гатьо как би се чувствал при Гладиаторите в този им вид, където има два открито враждуващи лагера, а не единното племе, с ред, дисциплина и с един лидер, което му остана блян.
Чудесно би се чувствал. Той беше член на определена коалиция там и по негово време племето беше разделено на същия принцип както сега. Няма нужда да се идеализира Гатьо. И той, както и всички останали, се адаптира към различната обстановка, докъдето му стигат възможностите.
Много малодушни и апатични са амазонките. Няма живец в тях, няма идейност. Нито като племе, нито като персоналности. Носят се по течението. В началото ми харесваха, че са кротки и неконфликтни, но прекалено пасивни ми идват вече. Старейшините пращят от живот в сравнение с тях.

# 762
Интересно, като знаят, че скоро едно от племената ще се разпадне, дали Гладиаторите няма да решат да позаровят томахавките помежду си, за да могат да играят заедно напред.

# 763
Ситнилска е постъпила като тарикат. Всички познаваме ситуацията или от първо лице, или сме я наблюдавали отблизо. "Айде, бе, голяма работа. Един телефон. Ще го скрия, пък ако ме хванат, ще им се помоля, ще измисля нещо и ще ми се размине." Това си е типичен нашенски измекярски манталитет.
Разбира се, нито аз, нито продукцията, нито който и да е било, има право да я съди за постъпката й. Има си закони/правила, да си я глобяват/наказват и се приключва.

# 764
По-скоро "налага ми се - знам, че е против правилата, но ще поема риска и ще си нося последствията".

Общи условия

Активация на акаунт