💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 069
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 765
  • При семейството си
Другарският съд беше за всички, за трите племена. Ралица, мисля, спомена, че са били предупреждавани, че нарушават Правилата, те са продължили. Сега ще си понесат последствията - извънредна елиминационна битка. Най-вероятно ще го отнесе Румен, да бъде благодарен на амазонките, този, който няма да стане амазон, се предложи, другият амазон преди дни им спечели предимство и ги заведе на Резиденцията.
Един единствен участник е нарушил и още едно правило. Ситнилска се обсъжда като участник в Игрите, не като 100 кратна медалистка. Като такъв, ще се запомни като първият изгонен служебно участник, защото приоритет са и’ били разговорите с гаджето.
Ако го беше направил дори олимпийски медалист, отношението трябваше да е същото.
В този сезон, за мен, има само няколко компромисно открояващи се играчи, нищо общо с миналия.

# 766
  • BG-DE
Не мога да оправдая Ситнилска, наистина се представи като тарикат. Желанието й да говори  с приятеля си явно е било по-голямо отколкото да помисли и за реномето си като шампион. При Братоев ситуацията беше свързана все пак само с храна, телефон досега никой не си е позволявал.

# 767
Малко ме разочарова това говорене с гаджето, но въпреки това все още ми е симпатична. Мога да сравня случката с договорите на Мартин или Алекса. С отстъпките, които им правят. Или гоненето на Цецо. Признавам, че ако телефона беше на Мартин или Никол например, щях да съм бясна. В случая ме дразни, че е прекалила, да говори всяка вечер с гаджето...но каквото, такова. Изгониха я и това е. То беше подозрително как не дават нито един синхрон с нея толкова време...

# 768
  • BG-DE
Току-що в интервю в "На кафе" Ситнилска заяви, че и сега ако влезе пак би го направила да си вземе телефон, защото животът навън й бил по-важен. Ами тогава защо изобщо влиза, доста нагло.

# 769
Да де, ама и двете са нарушения нали. Как се решава, кое е повече нарушение и кое по-малко. Ситнилска опра пешкира за всички. Ако продукцията беше толкова достойна и за пример, да бяха изгонили и другите нарушители. И ако ще правим аналогии с нарушаване на закони /което е смешно, защото никой не е нарушил закона, а един договор/ всички са за съд.

# 770
Николчи хич не я виждам на тази игра.
Интересно ми е на коя игра я "виждаш"... 🤔 😘

# 771
  • BG-DE
Ами то и в НК за различните провинения се предвиждат различни наказания, зависи от тежестта на прегрешението 🙂
Да де, ама и двете са нарушения нали. Как се решава, кое е повече нарушение и кое по-малко. Ситнилска опра пешкира за всички. Ако продукцията беше толкова достойна и за пример, да бяха изгонили и другите нарушители. И ако ще правим аналогии с нарушаване на закони /което е смешно, защото никой не е нарушил закона, а един договор/ всички са за съд.

# 772
Ами то и в НК за различните провинения се предвиждат различни наказания, зависи от тежестта на прегрешението 🙂

Тъй де, кой решава кое е с по голяма тежест? Ние, продукцията, народа /по думите на Ралица/.  Реално погледнато говоренето с нищо не те прави по добър от останалите играчи, докато храната може да ти даде повече сила в игрите.

# 773
  • BG-DE
Говоренето по телефона може да те мотивира, да ти даде положителна емоция и вътрешна сила, която другите нямат. Да вземеш вафла е едно но да вземеш телефон е съвсем друго, а и е доста нагло да заявиш, че пак би го направил. След като външния свят ти е по-важен просто не влизаш. А кое е по-тежко нарушение, разбира се определя този чийто правила нарушаваш ?

# 774
Мартинчо е голям тарикат. Прави се на приятел на когото му изнася, а в следващия момент го пързулва едно такова ювелирно, та даже и вина насажда. Предава всеки, но изисква вярност. За финал се отключва логореята му да търси сметка и обяснения и да съди от позицията си на морален стожер. В конфликта с леля бях на негова страна, но откакто ги разделиха не ми е интересен и си остава просто един кофти човек. Може пък и да е толкова смел и да се предлага да ходи на игри, защото продукцията го подкрепя. Според мен сто про е влязъл с уговорка.
Вили - възхищавах й се поне, че е успешна в живота и от това, което е постигнала, но откакто дойде потребителката с общата позната, която развенча този мит, съвсем се разочаровах.
Какво са казали за Вили и успехите в САЩ. Пропуснала съм го.

# 775
Не одобрявам постъпката на Ситнилска. Тя си знае защо го е направила. Според мен си има основателна причина да внесе телефон, ама пак не я извинявам. Иначе наруши правилата - понесе си последствия. Не може да става дума да се примоли да й простят, да мине метър. За съжаление на продукцията доста достойно го прие.

# 776
Защо се изопачава информацията, с която се разполага. И предположения се украсяват, за да се ползват като доказани факти-аргумент. Тук като жълта медия ли ще сме?

Дадената информация е, че е взела телефон, във връзка с Х домашен проблем. провела 3-4 разговора, като контактите са били със сестра ѝ и с гаджето. Че поставя семейството и живота навън пред играта, за това поема риск за себе си и си носи последствия.

но мнозина аргуменгират със: Ситнилска си е взела телефон, за да си говори всяка вечер с гаджето, щото е балканска тариканка и тн...

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 11:29 от cool_style

# 777
Мартинчо е голям тарикат. Прави се на приятел на когото му изнася, а в следващия момент го пързулва едно такова ювелирно, та даже и вина насажда. Предава всеки, но изисква вярност. За финал се отключва логореята му да търси сметка и обяснения и да съди от позицията си на морален стожер. В конфликта с леля бях на негова страна, но откакто ги разделиха не ми е интересен и си остава просто един кофти човек. Може пък и да е толкова смел и да се предлага да ходи на игри, защото продукцията го подкрепя. Според мен сто про е влязъл с уговорка.
Вили - възхищавах й се поне, че е успешна в живота и от това, което е постигнала, но откакто дойде потребителката с общата позната, която развенча този мит, съвсем се разочаровах.
Какво са казали за Вили и успехите в САЩ. Пропуснала съм го.
Не мога да дам линк към конкретното мнение, но потребителката каза, че служителите на фирмата й, които участват във визитката, са всъщност нейна приятелка и гаджето й (или нещо такова, в смисъл познати, не служители), а къщата е наета само за снимките.

# 778
Много се изписа тук за правила и закони. Когато правиш правила или въобще някакви норми за управление най-важният пункт е как проверяваш прилагането им. В случая с храната участниците са заложили на принципа- "всички сме в кюпа, всички го правят, не могат да ни изгонят всички". Както, когато бягахме целия клас от училище и разчитахме, че няма как да изключат целия клас. Нито да докажат кой е предложил. Тук не могат да докажат кой сложи вафлите в кучешката колиба... Докато при Ситнилска е очевидно-  било е ясно, че телефонът е неин- вероятно в нейния багаж. Ако беше в тайник в някоя лежанка на басейна- иди докажи чий е и продукцията щеше да премълчи. В този смисъл Ситнилска е показала много нискоинтелигентна и нагла постъпка. Но да ме прощавате- средите на тези с кик бокс, ММА не са от най-хрисимите. Съпругът на една бивша депутатка , също ММА, текущо прави циркове къде ли не , в т.ч. с полиция на магистралата и не знам да е наказан. Така, че не е пресметната степента на желание на продукцията да развива сценарий и да упражнява санкции. Всяко спазване на закон или правило не е толкова функция на почтеност , а на степента наказание, което може да последва. За съжаление някои са безнаказани. А други много биха искали да са такива. Мрачни теми. Предпочитам Пеньо да ми разказва как го е променило бащинството, как това, че не стана капитан го накара да не сложи жълтия екип, или защо Оряшкова играе по гайдата на Мудеви- не ги ли вижда що за стока са... Не знам вкарва ли му на Рълев мисли и думи в главата някой, но доста убедително му градят образ на най-стабилен. Нямам нищо против.

# 779
  • Дубай
Харесвам Албена като човек, но оправдание няма за това, което е извършила. Щом реалът и е толкова важен, и е искала да бъде  в помощ да си беше стояла отвън... А тя, хем вълкът сит, ама и агнето цяло...

Общи условия

Активация на акаунт