💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 069
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 735
Само един ли е телефонът? Когато го показаха Ситнилска каза “Моят е”.
Прозвуча като да не е само един при тия каки.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 09:42 от G&B

# 736
Lilia - Нищо нагло не виждам. Ситнилска си поема и риска и последствията от нарушаване на правилника.
Тя е човек, който заслужава уважение, заради постигнатото в реалния си живот - една от най-добрите и титуловани жени по бойните изкуства в Европа. Многократна европейска и световна шампионка в 2 спорта - това към 35-40 златни медала.

Малко повече емпатия не е излишна.

Значи за шампиони има емпатия, за обикновени хора - може спокойно да ги сринем със земята, така го разбирам аз . Ясно ми е вече отношението към РР,който се оказа най-големия злодей в сезон 5. Интересно, утре като си тръгне кой ще го замести за линчуване . Пак ще ме изтрият, щото не пея в общия хор. Но да си задам риторичния въпрос.

# 737
МОЛЯ! МОЛЯ! МОЛЯ! Туджаров коментирайте и подкаста СЛЕД ИГРИТЕ. Уникални бисери има и там! Благодаря

# 738
Добро утро! Събудих се с кофти чувство от снощния епизод. Защо Старейшините се справиха, макар също в конфликт, а Амазонките не. И какво беше това изхвърляне и от Момчил, че с Румен могат да носят Пеньо цял ден. Е видя се. Не допускам Момчил нарочно да ги търкулна. Много по-лесно петте момичета щяха да се пренесат една друга. А Момчил и Румен да наредят кубчетата. Ама го нямаше Цецо да им го каже. Бити карти са всичките. Наистина май само Рълев има воля и нерви за победа. Марти също е много добър в игрите. Дени и добро и силно момиче, а Вики - цялата в рани. Липсата на характер, слаби нерви, мании за величие- всичко това ги съсипва. Като добавим и публичния срам, че големи спортисти пък мишкуват на дребно и картината е пълна. А с такова хубаво настроение започнах да ги гледам...

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:36 от victoria vassileva

# 739
Добро утро!  И какво беше това изхвърляне и от Момчил, че с Румен могат да носят Пеньо цял ден. Е видя се.

Вассилева,пак с едното ухо си слушала.
Момчи каза "цяла седмица".

# 740
  • На брега на реката
Направи ли ви впечатление,  как Никол също се гордее, че е победила Цецо?!?
Така с Вили,  щели да победят Радо!!!
Това момиче  няма реална самооценка, а пък Старейшините  още чакат Никол!!! То, като Туийн пийкс, всички търсят нещо,  което не се явява. "Абе, къде е батко?"

Другото, което ми направи впечатление е, че като показаха телефона,  Ситнилска каза: "Моя телефон ". Това ме навежда на мисълта,  че има и друг,  но не са го намерили и тя до последно не знаеше чий са намерили! В същото време, Ива хапеше джуки, което пък ме кара да си мисля,е телефона е неин и Ситнилска пое вината!

# 741
Е, спечели на играта за памет, на цветовете.
Любима моя сървайвър битка. Simple Smile

Срещу далтонист и то не само той.

# 742
  • софия
Брутро! Кафето е сервирано. Днес ми се виждате малко отказали се, за това кот такова ще го пиете. А аз отивам да ви сърбам попарата. Демек, само за мен и закуска.
 Гатьо пак ми го счупиха, този път ми изглежда много отказал се. Лоша работа. Един от малкото светли лъчове този сезон. И екипчИ не му дадоха, а щеше да грее, като слънчице на терена.
 Довечера ще стискам палци на Мадагаскарков и Крум.
 П. П. Ето, пак забравих какво ще пиша. Дяволо е виновен. Като отворя страницата и по 5 минути се любувам на препускащия кон. На него може да му помага на концентрацията, но на Слабчето хич. 😀

# 743
Замислих се, колко жалко, че Гатьо не е ерген. Чуден щеше да е за Ергена

# 744
Мартинчо е голям тарикат. Прави се на приятел на когото му изнася, а в следващия момент го пързулва едно такова ювелирно, та даже и вина насажда. Предава всеки, но изисква вярност. За финал се отключва логореята му да търси сметка и обяснения и да съди от позицията си на морален стожер. В конфликта с леля бях на негова страна, но откакто ги разделиха не ми е интересен и си остава просто един кофти човек. Може пък и да е толкова смел и да се предлага да ходи на игри, защото продукцията го подкрепя. Според мен сто про е влязъл с уговорка.
Вили - възхищавах й се поне, че е успешна в живота и от това, което е постигнала, но откакто дойде потребителката с общата позната, която развенча този мит, съвсем се разочаровах.

# 745
Калоян го няма никакъв и на баланс и на сила.
Калоян освен на плуване го няма никъде.

Той и на плуването не е нещо wow 😵

# 746
Мудев не трябваше да се предлага. Жените според мен бяха по-навътре със схемите, а дори не се предложиха. Момчил верно преигра с това пляскане ( малко в стил Алекса преиграва ). Ива не спря да мрънка цялата игра, въпреки че Старейшините бяха също 3-ма мъже с 2 жени и се справиха. Но като стана време да излъчат един номиниран се сниши и мълчи. Ситнилска не е лош човек, но много ми кифлее и не блести със задълбоченост. Склонна съм да вярвам, че е говорила с гаджето, като някаква тинейджърка е. Ако разговорите бяха за някакъв сериозен проблем продукцията щяха да и разрешат да говори с който трябва или да й дадат информация.

# 747
Сутрешна доза meme Sweat SmileSweat Smile

# 748
Мартинчо е голям тарикат. Прави се на приятел на когото му изнася, а в следващия момент го пързулва едно такова ювелирно, та даже и вина насажда. Предава всеки, но изисква вярност. За финал се отключва логореята му да търси сметка и обяснения и да съди от позицията си на морален стожер. В конфликта с леля бях на негова страна, но откакто ги разделиха не ми е интересен и си остава просто един кофти човек.

кофти манипулатор е, от най-отровните. много гадно вчера нарочи мастагарков. последният не ми е любимец, но не заслужаваше подобно отношение и най-вече наистина набиване на вина. намаза му ските на вярното кученце.

# 749
За снощи, за мен няма съмнение, че трябваше да отиде жена от амазонките на битка.
Първо, защото нали не трябва да има разлика в отношение и т.н. между мъже и жени.

Второ, нали са и те сила, а най-вече пращайки жена продукцията нямаше да може да даде тази битка с вериги и тежести . Но...жените амазонки там не са цвете за мен изобщо. Нито достойнство, нито нищо у тях. Съжалявам, но  докато не влезе жена с възможности, пряма, подготвена, няма да има такава победителка в игрите. Дени я харесвам, но с тази майка...просто ми пречи да я приема и викам за нея.

Трето и най-вече, защото нито Момчил, нито Гатьо, още по-малко Румен съм сигурна са дали идея или са се облажвали от контрабанда. Жените сме най-изобретателни. За Гатьо съм сигурна, защото е военен, той държи на правила и т.н. Момчил не му е в характера, възпитанието, но предполагам е преглъщал и той, но не е участвал в схемата. Радев пък сега дойде и направо на резиденцията отиде, след два-три дни стопанството.

Изчакаха да бутнат Цецо и направят сеира сега. При забравените щеше да стане интересно, но...щеше да бърка схеми и плетки на продукцията. Никол не знам вече дали ще отпадне някога и Дунев ще спре ли да се крие зад смешното твърдение, че я чака. Да беше отишъл при нея и така да и даде сили. Вальо го направи, но Дунев -не.

От промото ми се струва, че Крум за съжаление ще има трудности. Не знам кой ще отпадне, вижда ми се  силова много битката за него и неравностойна. Възможно е и той да отпадне за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт