💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 069
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 780
Гатьо ми е любим образ, но при него има само бяло и черно, или си с мен, или си против мен. Вчера Амазонките гасуваха той да вземе наградата и се почна "Аз ставам Амазонка! Дайте ми жълтия екип. Къде ми е екипа"; днес Амазонките не го избраха за капитан "Аз няма да играя", " Амазонките са лоши. Ива е най-лошата" 😁

Покрай цялата драма отшелниците останаха малко назад, но имаше доста интересен момент. Никол и Виолета като мнозинство и властимащи, лежерно отпуснати разпитват Радо сякаш той е един подсъдим пред тях. Обаче този път Вили срещна достоен противник, тя такъв непукист едва ли е виждала в живота си. Винаги успяваше останалите да им разръчка жичките, да ги притесни, да ги вбеси, но Радо е бетон. Наистина съжалявам, че Неделчо не прави анимации, защото Радо е благодатен образ.

П.п. Аз следя и пиша в темите още от първи сезон, но след като приключи спирам да чета, та ако на някого му се занимава нека пише за Наденица гейт от трети сезон, явно подробностите са се разкрили после, Дяволо чак спомена, че са се изгубили и са ги търсили, това въобще не е стигнало като информация до мен.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:55 от валия

# 781
Когато Мудева видя РР каза, че много е отслабнал.
Николче и Виолета не се вижда и грам да са свалили . Спокойни, хилещи и "захапващи", готови да се бият и победят.
За спазване на правилата съм- ДА!

# 782
Поствам отговор на Ситнилска в Гонг на това, защо го е направила. И там е отговора, защо не е останала отвън. Не я оправдавам, това е интервю.

"- Ти имаш дете, това ли бе основната причина да го направиш?

- Не беше това основната причина. Моята сестра имаше проблем, който се случи точно преди да вляза, и това беше единственото ми решение, което можеше да измисля за момента, тъй като бях вече подписала договор и нямаше как да се откажа. Мислех всъщност, че щом съм получила такъв шанс да вляза в игрите, явно трябва да мина по този път. Единственият начин, по който можех да реша проблема, беше да взема телефон, за да държа връзка с тях."

Ами явно не можеш да се откажеш след като си подписал.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 10:54 от Lafusko

# 783
От всички жени най-отслабнала е Оряшкова. Дали само тя гладува, докато всички покрай нея рупат ли рупат?

# 784
ами подписал си, как ще се откажеш.
дали казаното от Ситнилска е вярно, няма как да знаем. може да се оправдава и да го е измислила, може да е вярно. доказателства за нас няма видими.
оряшкова е отслабнала, да. само бухтата не. как не ги е срам ен знам.

# 785
Да, наистина. Малко неоправдана с нищо злъч към Момчил. Поне с нищо от показаното ни по телевизора. Особено пък в синхроните на Мудева. Айде, Румен е мъж и примерно ревнува. Ами тя? Необяснимо.
Обяснявам си го с това, че е влюбена.  Влюбената жена е способна да направи много, понякога и неразумни неща, за мъжа на сърцето си.
Заради неговите мечти да участва в предаването е влязла и се подлага на лишения, глад и мизерия, а не заради някаква собствена амбиция.
Докато РР не влезе в племето Мудева нямаше претенции към Момчи дори напротив.
РР вижда в негово лице конкуренция за лидерството в племето. Явно в него има много спортна злоба и нахъсаност. Гатьо, като по-възрастен и не така комплексен не го вижда, като конкурент.
РР й промива мозъка постоянно. Ясно се чу в аудиото от стаята им, когато са насаме как здраво си я обработваше, а тя многократно му каза да се успокои. Това по синхроните са негови мисли и комплекси не нейни. Като всяка влюбена жена си защитава мъжа и е на негова страна.
Затова още повече ме е яд на него.
Тази хубава жена влязла там, заради него рискувайки здравето си можеше да осребри участието си, а заради тия му злобни изблици само негативи отнася. Rage
Той е в формата точно, защото е гадже на мис Бг, а не заради качествата си. Не казвам, че не е подготвен, но има много като него.
Не блести, не е уау на арената.
Хубав външен вид и прилично физическо ниво и дотам.

п.п. По милост го вкараха в племето пак заради нея, иначе още щеше да гние на острова, заедно с НиколчИ.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 11:17 от sineva 1

# 786
Мария наистина много е отслабнала. Тя обаче вчера предложи май да теглят чоп замесените, кой да отиде и спомена мисля само жените и Гатьо. Няма да си кривя душата и ще кажа, че съм доволна, че РР отива, но.....наистина трябваше някоя от четирите жени да е. При другите две племена явно всички са манджорили, та е резонно капитаните да го операт.

# 787
Оряшкова включи и Гатьо, защото той изяви желание да отиде, като каза, че не е част от това племе и без това.

# 788
Разбира се, че можеш да се откажеш от участие и след като си подписал договор. Познавам човек развалил договор за ипотечен кредит с банка, което значи, че няма невъзможни неща. 😄Просто според мен тя не е искала да се откаже, защото участие в подобно предаване ще й донесе популярност, която ако се използва правилно може да й помогне и финансово занапред.

# 789
  • BG-DE
ами подписал си, как ще се откажеш.
дали казаното от Ситнилска е вярно, няма как да знаем. може да се оправдава и да го е измислила, може да е вярно. доказателства за нас няма видими.
оряшкова е отслабнала, да. само бухтата не. как не ги е срам ен знам.
Ако наистина проблемът е възникнал след като се е съгласила да участва, просто отива на елиминация пада и си отива при близките. Тя обаче си седи вътре, нещо не ми се връзва 🙂

# 790
Ситнилска е поела риска и си понася последствията. Явно още с влизането си не е била напълно отдадена на играта и живота ѝ навън и е по-важен. И май това не могат да преглътнат продуцентите - че на участник нещо му е по-важно от тяхната продукция. Реално кадрите с телефона и изгонването на Ситнилска не бяха толкова много, но пък успешно, оставяйки ни 2 дни и 2 нощи да нищим какво се е случило, постигнаха целта си да взривят публиката.

Много искам да кажа, че това което у Мудева ми харесваше доскоро и го намирах за непринуденост и естественост, сега го виждам като простоватост.

Румен ще си направи услуга ако успее да се отърси от завистта си, както и да се научи да говори по-стегнато и без мрънкане. Мярнах някакво сравнение на отношения към Румен и Ситнилска. Ситнилска не ни я показаха да злослови срещу играч, докато Румен основно срещу други играчи говори. Като капитан, съвсем нормално беше желанието му той да отиде на елиминационна битка. Спрямо играча Румен обаче, може би не е съвсем честно, но пък е шанс да се докаже (толкова много го иска) или пък да напусне достойно.

Странното у Момчил е тоталната липса на балкански манталитет на фона на висок интелект и физически способности.

Не мога да отрека колко е опитна Виолета - покрай нея Никол си повярва, че е силна в игрите, а Радо проговори почти нормално.

# 791
Всъщност Румен беше категоричен, че иска да е той, така че не виждам защо да го съжаляваме, защо да не е честно или защо някой да го е прецакал. Герой ли иска да бъде, мъченик ли иска да бъде, рицар ли иска да бъде - негова си работа каква му е мотивацията. Имаше и други варианти и му бяха предложени.

# 792
  • Дубай
На мен Радо много ми хареса в чистилището, как интелигентентно е в ступор с Виолета... Без излишни разговори и обяснения...
Ще ми е драго, да видя утре върнал се Радо и Виолета да премахне Никол, а Дунев рязко взе да спада в моите очи , как кротичко се спотайва и мълчи... Като е искал Никол, да си е стоял и той у дома, това не е семейно реалити.

# 793
Аз имам силно развито чувство за справедливост и за спазване на правила.
Такива тънки тарикатлъци и хитрости, този манталитет да нарушим правило/закон щото "те пък ша ми казват ко може и ко не може" много ме дразнят.
Ама бил шампион, известен, ала бала... как това го оправдава? Той и Дунев спортист, ама си има бая трески за дялане.
Всички там са отишли да играят и в тази връзка са равнопоставени. Играта има правила, за мен е най-естественото нещо да се съобразяваш с тях. Иначе падаш на нивото на дребен тарикат и мошеник, който играе по нечестен начин. Ами не, не одобрявам.
Единствено не трябваше да правят тези панаири от Продукцията, ами да си я изгонят по живо, по здраво както направиха с  Цецо, без въобще да се разбира за тази вселенска драма. Пък после да си се разправят за неустойки и т.н.

Мудев хич не ме разчувства със самономинирането си, намирам го за проява на свръхего и щото вече няма на къде. Толкоз драпа да стане капитан, сега не върви някак да бие отбой.

# 794
  • При семейството си
Проблемът на Ситнилска не е нейн, а на пълнолетната и’ сестра и то не е много ясно какъв е точно, защото в 21 век имотни измами, драми говорят за…определен интелект.
Проблемът не е нито здравословен, нито най-лошото. Проблемът на самотната майка не е свързан с малолетното и’ дете, заради което много я оправдаваха.
Продукцията не са инквизиция, за да не можеш да се откажеш от участие, а пък още повече, ако имаш основателна причина.
А може би “проблемът” е нов приятел, с който  да държим връзка, че да не изпуснем.

Общи условия

Активация на акаунт