💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 307
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 930
След последните циркове (особено отстраняването на Цецо и предстоящото с Момчил, почнаха да го очернят вече) ми е интересно какво мислят за влизането си в Ол Старс Фифо, Ваня, Мишето? Пресвети Гого пак се оказа един ход напред и директно е отказал да го сготвят втори път.

да го сготвят ??? Open Mouth Чакай малко той не отпадна ли с преднина на едни топчета, които не можа да схване?

Многокомпонентна игра в която отпадна на точност, как точно го сготвиха.
Ами появиха се слухове, че разни хора били пробвали въпросните топчета след играта и те не влизали и не влизали. Нещо се била изкривила конструкцията, що ли....

Няма как да е вярно тъй като Гого беше вкарал две топчета и му оставаше само едно топче , ако имаше проблем с конструкцията нямаше да вкара нито едно.

# 931
Мудев - рицарят на печалния образ.

# 932
348 души искат елиминацията на Румен. Това не е без нищо.

# 933
Румен не е слаб играч – на битката за пържолите, в която участваха Дени и Михаил, той се представи доста добре. Видяхме на какво са способни другите двама, при това Мишо в началото водеше, но се умори. Сигурно са му предвидили някой гадничък пъзел, ако са му вдигнали мерника.

# 934
Когато отпадне любимецът или когато не отпадне този, когото хейтим, много от зрителите имат усещането, че е по вина на продукцията и любимците им са сготвени.
Играта на Дени срещу Дани е била измислена така с това дърпане на кануто, че Дани да си тръгне.
Според мене беше измислена така, че Дени да си тръгне, но тя ги изненада и не си тръгна.
Така ги решават хората тези сготвяния.

Между другото, наистина, за мене пък Цецо беше сготвен. Как така оставиха този силен играч да попадне на острова на изгнаника и после да си замине заради вот, още се чудя.

Това не е вярно, Дени е добра на силови битки, където се иска воля, а и за капак пъзел, който тя реди преди 3 седмици. Справки съботната битка беше без пъзел. Идеята беше Дени да си вземе играта, Дани не е бил подпиран.

# 935
# 936
  • SF
Това не е вярно, Дени е добра на силови битки, където се иска воля, а и за капак пъзел, който тя реди преди 3 седмици. Справки съботната битка беше без пъзел. Идеята беше Дени да си вземе играта, Дани не е бил подпиран.

Кое не е вярно?

# 937
  • София
Това, че Цецо още не е гостувал в "На кафе" ме навежда на 3 мисли:
1. Той ги е отсвирил
2. Те са го отсвирили
3. Нещо ни готвят..може да има изненади, които леко да върнат баланса и да успокоят страстите...

# 938
  • SF
Дано да допълни отсъствието на Ситнилска, вкаран като резерва.

# 939
Това, че Цецо още не е гостувал в "На кафе" ме навежда на 3 мисли:
1. Той ги е отсвирил
2. Те са го отсвирили
3. Нещо ни готвят..може да има изненади, които леко да върнат баланса и да успокоят страстите...
По-скоро третото,не вярвам да може да ги отсвири,има си договор.

# 940
  • София
А, дано..да поизмият поне малко тоя хейт дето отнесоха..

# 941
За казуса Ситнилска вече съм коментирала , ама днес доста инфо прочетох за нея.( За хора ,които не я харесват не четете по- нататък за да не се нервите.😉😁) Моите правила тя не е нарушила, за мен тя не е навредила на никого другиго освен на себе си. Отношенията и с продукцията изобщо не ме интересуват.  И аз съм никоя, че да е съдя или оправдавам. Наруши си договора, санкционираха я, драмата свърши. За мен лично е гордост ,че има българка която е доминирала с години в бойни спортове и е донесла толкова много медали на БГ. А и като човек от това което видях, много я харесах. Яд ме е само ,че не можа да се разгърне. От всички интервюта които прочетох разбрах ,че е се е занимавала не само с бойни спортове, а и баскетбол, волейбол, плуване...А за плуването е казала ,че носи лещи заради късогледство и понеже е нямала очила за плуване я е било страх да си натопи главата да не би да се разместят и да ги изгуби ( сигурно е нямала втори чифт ). Казала е още ,че се е раздавала само на 70% защото е било твърде ранен етап от играта и травмите не са шега. През  цялото време е предупреждавала момичетата да внимават и да се пазят и че не всичко е на всяка цена. Но ако евентуално стигнела по- напред била е готова да играе на max, с рогата напред. С удоволствие би играла игрите отново, но не и снимачния процес. Бил и е много тегав, не е била подготвена за това как се снима риалити. Също е казала ,че в играта е била такава ,каквото си е и отвън и е било много странно сега като гледа, че някои хора са с други лица по синхрони. Намира за неравностойно разпределението на племената. Медалите тръгва да ги продава ( но не ги е продала ), в лош момент от живота си. След 20 години по състезания и с десетки титли и медали за БГ няма нито един ден платена здравна осигуровка . И тогава се е ядосала на правителството. Решението било или да ги продаде или да ги изсипе пред министерски съвет. За ИВ и се е  искало само в друг момент от животът и да е този сезон за да може да му се наслади. За телефона вече достатъчно се изписа и няма нужда и аз да добавям. Но да телефонът и е бил в сака  т.е. на резиденция. И тя не съжалявала, приоритетът и са близките и хора.  И тя не е навредила на някого с него, на който трябвало се е извинила.

# 942
  • При семейството си
А според мен това със сестрата го е измислила само за да оправдае желанието си да се чува с приятеля си 🙂 Ако имаше наистина проблем щеше да излезе на първата елиминационна битка 🙂
Абсолютно. Чакала 1 месец и за 1 седмица разрешила сериозния проблем на сестра си, заради който и взела телефона.

# 943
  • София
Joy 05 и моите правила не е нарушила. Всички безгрешни, които се чувстват засегнати и оскърбени от нейното нахалство, нека я забравят възможно най-бързо.

# 944
La Vikinga, съгласна съм. Трябва да изсипем някъде негативизма и чувството, че сме съвършени и ясно виждаме грешките на другите. Можем да видим сламката в чуждото око и не винаги гредата в своето. За себе си още не съм разбрала разликата между това да си подлец в живота и да "играеш социална игра" в ИВ. Цвети за пръв път ме трогна снощи като каза: "Аз това лицемерие към другата коалиция няма да мога да го направя." Млади хора са. Възприели са някакви модели на поведение от средата и досегашния си път. При Supreme Commander явно е комплекс, че е млад и красив, а все нещо не му достига. И това ще се задълбочава при него, а Мудева не е типа жена, която ще го заведе на психолог да въведат малко ред. Млади са, да са здрави. Влизат за кратко в живота ни през предаването и ще го напуснат не след дълго завинаги. Дано този експеримент ги научи на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт