💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 119
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Ще обвинят Момчил, че нещо мами като взима по този начин частите?
Какъв е начина, разширявах, разширявах снимката, плува си зад тях. Нищо не нередно не виждам...
Жълтата лодка в този момент е някъде в река амазонка, може би търси там зарядното на Ситнилска:joy:Joy
А коментарът на Димо, точно по това време е: Вижте Момчил сам е решил да пренесе всички части на Амазонките (т.е забележка няма).
Това няма да попречи обаче на класната в един много по-късен етап да си прочете конското.
И още едно нещо за епизода довечера:
Продукцията много долно и грозно си измива ръцете като предлага на изгубените да избират дали вместо съвет да имат битка между трите. МОЛЯ!!! Къде се е чуло и видяло изграч да определя правилата за напускане на негов съперник? Май само по Нова. Joy
Така само ще има допълнителен незаслучен хейт върху Вили и Никол, а продукцията с чисти ръчички.

# 2 086
  • Другата България
Тъкмо това щях да кажа - та Димо сам изкоментира поведението на Момчил, дори му се възхити един вид......Joy сериозно ли това ще е аргумент за тиня? Тия наистина са се оляли. И онова с крака сигурно след време ще напомнят.....

# 2 087
Момчил снощи много безразсъдно скочи от тази платформа където бяха частите за пъзела. Стори ми се че височината е над 4 метра

# 2 088
Катран тече вече. Интересно как ще му свият жълтиците на Момчил? Едва ли ще го оставят да ги харчи по съвети.

# 2 089
Ей, как продукцията си запази втората част на драмата с телефона специално за такива случаи- да спаси непредвидени ситуации като с Крум. Не че си мисля, че той трябваше да отпадне, ама как пък не върнаха Радо, ами сега Крум. Ех... аз бях фен на изненадващите ротации,  но напоследък изплискват легена. Не виждам изобщо смисъл защо караха Радо да избира ... освен да озлобят още повече Крум срещу братята. Да бяха пратили и Ива, и Крум и да им дадат една извънредна игра, че Крум поне със собствени сили да се върне, а Ива да отпадне. Или да върнат Крум на нейно място в Амазонките. Толкова по-интересни събития можеха да измислят покрай тази история

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 08:47 от Milk-choc

# 2 090
На мен също ми направи впечатление играта на Момчил, но Димо го нарече Човекът оркестър. Ако е имало нарушение,  да е било обявено по време на играта. Такива наказания от по-подир, не ги разбирам.

# 2 091
Благодаря, Гарганела.
Явно съм гледала през куп за грош.
Много ще ме е яд за Момчил, ако реши продукцията да го прецака.
За съжаление продукцията не е спряла да го прецаква, откакто Румен Радев изревнува и започна да го клепа на синхрони. Мудева се усети след скандала си с РР в стаята и започна и на нея да ѝ се привижда фалшиво поведение. Нарочно дадоха как е "лъгал" на капитанската с въртенето и подпирането с крак. Подиграваха се с него в играта с цветовете, като не го монтираха все едно е просто смешно, а си го унижаваха.
Когато РР се предложи се опитаха да му вменят, че той е по-виновен и трябва да се самопредложи. Когато РР беше вече на елиминационната битка отново го говореха как се е скатал.
Сега ще го изкарат измамник и ще го накажат по някакъв начин.
Монтажът е тип: "Не е толкова силен дами и господа, просто много мами в игрите и е лицемер!" Обаче не може да им се получи, защото Момчил си е постоянен и на терен/в социалната игра и в синхрони говори едно и също.
Ако реално мисли нещо различно е наистина ЦАР в лъжите и преструвките, след като не са успели да го хванат в синхрони как си противоречи. Коалицията Момчил, Гатьо и Теди ми става любима, колкото и да ме дразнят генерализиращите мнения на Гатьо, че жените сме безполезни като изръси нещо от рода на: "Не е важно какво мислят другите за теб, важно е АЗ  какво мисля за теб!" се превивам от смях. Евала на Теди, че не подхваща Мудевата песен.

# 2 092
И аз забелязах, че е нечестно да се взимат части с плуване, а не с гребане. Да бяха скочили Калоян, Мишо и Радо да обират техните…
Според мен нямаше забележка, защото така или иначе бяха трагични и нямаше как да обърнат. Но капка по капка вир се набира и Момчил ще продължава с наглостта си.

# 2 093
Амазонките се разединиха точно с идването на Румен,който със своята злоба,комплекси и отчайваща липса на качества ги облъчи с лъжливи и изсмукани от пръстите обвинения срещу Момчил. Просто не можа да понесе,че може да има еднакво или по-харесван мъж от него,че и способен,по ягодите 🍓
Видиш ли той бил егоист,самонадеян,прикрит,фалшив,гледал само себе си,вреден за племето,един тъпчо,който само за пъзели става.
Май описа себе си,с изключение на последната част.

Наистина е много тъжно да се гледа отстрани как посредствени хора с големи претенции,но без покритие и очевидни слабости в доста отношения така грозно коментират и обиждат някой,който осъзнават,че ги превъзхожда във всяко отношение. И понеже няма как и с какво по друг начин да изпъкнат,превключват на безкрайно боботене и извъртане на всяка дума и действие на "врага".

Аз наистина съм в ступор колко отрицателни емоции и чувства може да има в този млад човек 😵‍💫 Не знам други как са издържали тази негативна енергия,която струи от него, аз щях да хвана гората само и само да съм далеч от него.

Вече почвам да си мисля,че има някаква дълбока травма в детството ( нямам предвид отказа на визата за САЩ ) и това може да е причината за поведението му.

Или пък просто си е такъв човекът и няма нужда да се търсят оправдания за дребни душици 😑

# 2 094
  • Другата България
А според мен умишлено се прави, за да се използва в правилния момент.
Що се отнася до наглост, златния медал на продукцията няма кой да й го отнеме. Sunglasses

# 2 095
Ама наистина ли РР е работил като учител?!?
Чудесно решение от негова страна да се преквалифицира в бербер.
И клиентите ли ще са виновни, ако не си харесат подстрижката?

Е,много ясно, ще им налепи снимки в салона тип " С тези клиенти си развалихме взаимоотношенията, защото са надменни и не осъзнават какви златни ръце са ги подстригвали " и може да спести от тапети 😂😂😂

# 2 096
Аз идвам тук пак с впечатления от реала. Понеже правим турнир по футбол в помощ ма моя близка, писахме на Крум ако може да дойде да свири. Благотворително! И човека веднага откликна! Ами не го очаквах, честно, предвид славата, която има в момента.
За сравнение с Благо, който искахме да поканим да играе още не можем да намерим комуникация.
Гатьо, а сега и Крум излязоха наистина пичове в живота.

# 2 097
Румчо от самосебеси ли нарочи Ситнилска и Ива за бушони, заради което се получиха колизиите (тогава за телефонгейт не се знаеше) или някой (Гатьо, редактор) му пусна мухата?

# 2 098
  • Дубай
На мен Крум ми прилича на добряга, както и Гатьо в живота само дето са много избухливи... Ако поработят над това ще е в голяма, тяхна полза занапред.

Бела Дона, бързо да се съберат средствата за близката ти. Успех с лечението!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 09:26 от I.V

# 2 099
  • София
Аз имам още по конспиративна теория, просто следвайки времевата линия в рамките само на 6 дни:
1. Румен е в болница и пред напускане, но получава шанс във много "неочакван" положителен вот да влезе в племето си, но БЕЗ да изпраща никой обратно
2. Само ден след това жълтите печелят резиденция
3. Три-Четири дни по-късно се почват интриги спрямо две от жените и Момчил
4. И накрая избухва всичко
5. РР се предлага да се "жертва" на елиминацията и пада геройски в боя излизайки с високо вдигната глава
Еми, сори, ама аз си мисля, че всичките тези неща са свързани едно с друго и че целта на РР в крайна сметка е била да разобличи останалите и да си замине веднага след това. Нека някой да ме убеди в противното.

Общи условия

Активация на акаунт