💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 430
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 100
Момчил ми напомня на отличник в училище, който всеки иска да го прецака по някакъв начин. Всеки един участник чака грешка на Момчил и изпитват неприязъм към него. А той продължава да е добър човек въпреки всичко.

# 2 101
# 2 102
  • София
Рълев с коса е като различен човек. Гатьо трябваше да бъде служебно номиниран, след като го обръсна. Sob

# 2 103
Гатьо е войник, бил е на страшни места и не искам да си помислям какво е видял и преживял. Не може да се очаква от него да е типичния съвременен градски мъж, и слава Богу. Въпреки всичко е съхранил човечност.

# 2 104
  • Пловдив
Рълев с коса е като различен човек. Гатьо трябваше да бъде служебно номиниран, след като го обръсна. Sob
Това си помислих и аз. Много е хубав.

# 2 105
Това финалната тройка ли е? Simple Smile))

# 2 106
Фифо е пуснал стори в ИГ, със сълзи се смях, препоръчвам да се гледа! 😅

# 2 107
Никого обратно не изпратиха Румен и Вики1, ама не защото се върнаха без битка, а защото продукцията изпрати вместо тях. В случая с Вики се спасяваше задника на Марто, в случая с Румен се прецакваше Цецо.

# 2 108
И какво стана продукцията ще се чуди как да очерни Момчи със скалъпени обвинения ,уж "измамата " му е в игра в която изгубиха , барем да бяха спечелили ,че да има за какво да се хванеш. А и целият снимачен екип операторчета, водещи и т.н. са видели ,ама не са се обадили. Ееее невероятни бе, намерили телефони, не ги конфискували, за да ги използват след месец да правят сеир и то само единия, другия е при връзкарчетата, там не се пипа. После Момчи бил мамил в изгубена битка и след месец сигурно ще има нов другарски съд. Толкова много ми паднаха в очите ,че ме съмнява да се включа за следващ сезон. Този ще го доизгледам за да видя как ще прецакат любимците ми. Най- много ме е яд, че това беше любимият ми формат, аз не съм фен на Сървайвър, нито на Биг брадър, нито на разни там Ергени и прочие. Фермата май ме зове.😁

# 2 109
  • София
Никого обратно не изпратиха Румен и Вики1, ама не защото се върнаха без битка, а защото продукцията изпрати вместо тях. В случая с Вики се спасяваше задника на Марто, в случая с Румен се прецакваше Цецо.
Да, но в един от случаите, идващия на мястото на изгубените дойде преди отиването към племената, а в другия след, но карай да върви: да приемем че двете неща следват абсолютно еднакви правила и няма никакво нагаждане от продукция тук... А Цвети защо пък трябваше да избира да праща някой обратно? И Тук вравилата са същите, нали?

# 2 110
Вече не знам как да коментирам. Такъв киреч стана всичко, че не ми се гледа. Сезон 4  ме запали по това предаване, само сезон по-късно вече имам мижав интерес.
Вчера се подиграха с Радо. Не стига, че трябваше да изтърпи двете кокошки (които вместо сутрин, обед и вечер да го мажат със слънцезащитен крем да не изгори момчето Stuck Out Tongue, те каканижеха насреща му като изтрещели клявки No Mouth), ами си и спечели чинно битката. Обаче на продукцията явно пак не й беше достатъчно. Освен това човекът едва се пребори със себе си да не прати Цвети на камънака, направо вътрешно се раздираше, в него яко се боксираха принципите му и... брат му Joy и накрая - взЕми тука тая гавра TriumphTriumphTriumph

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 09:59 от Мила Атова

# 2 111
  • Дубай
И на мен това с Цвети ми дойде в повече... Не чух Ралица да и каже, че трябва да праща някого, а и тя  си откупи билета за връщане  него получи при битка... Тоест и  тук правилата пак са сменени...

Боби от втори сезон, с много адекватни коментари за последните събития в Игрите

https://youtu.be/iSNVS3ruTpo?si=TE7flPRyHp1f6RzV

# 2 112
  • София
Ми то правила няма. С кеф да ги нарушиш просто! Какъв беше мотивът на сезона по гатьовски - всеки заслужава това, което е заслужил. Та и продукцията така си получава. Пък зрителят ще гледа и ще цъка на дивотиите.

# 2 113
След последните циркове (особено отстраняването на Цецо и предстоящото с Момчил, почнаха да го очернят вече) ми е интересно какво мислят за влизането си в Ол Старс Фифо, Ваня, Мишето? Пресвети Гого пак се оказа един ход напред и директно е отказал да го сготвят втори път.

да го сготвят ??? Open Mouth Чакай малко той не отпадна ли с преднина на едни топчета, които не можа да схване?

Многокомпонентна игра в която отпадна на точност, как точно го сготвиха.
Ами появиха се слухове, че разни хора били пробвали въпросните топчета след играта и те не влизали и не влизали. Нещо се била изкривила конструкцията, що ли....

еееее добре, аз рабирам конспирации, ама то това вече граничи с налудничевост (който го е подхвърлил де) Simple Smile

Слухове, че разни хора се пробвали Simple Smile Добре

Не е нужно да се влиза в конспирации. Тази година играха същата игра. Ако има как върни и погледни как бяха подредени плоскостите в които трябва да се ударят топчетата на различните играчи. Видимо е че са подредени по различен начин. Аз не виждам конспирация тук, а просто некадърност и мърлящина. Има 6 плоскости и от екипа са си ги сложили както им падне. Кой да си играе да ги подравнява по височина и под какъв ъгъл да са. Ей така на око са добре горе-долу.

# 2 114
Боже жива да не бях, РР дава оценка и препоръка към хората. Само не знам той психология ли е завършил , че така добре ги разпознава и квалифицира. А за фъфленето родителите му са виновни, логопеди явно е нямало у техния град. УЖАСТ. Разбираш ли, той ги оправил, той ги разкрил, той ,той ,той. Видя се колко си може той.

Общи условия

Активация на акаунт