💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 027
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 280
Воден пъпеш, даже и тук, в тази тема се писа по-напред, че е имало телефонИ. Не е бил само този, на Ситнилска. Писа се също, че всеки с нещо се е дънил, но продукцията решава кого да изтипоса и кого да прикрие, обаче изкараха Ситнилска единствената виновна /косвено и Ива/, а Мудев - жертвен агнец.
Затова Момчил каза на Ситнилска "горе главата, Бенджи". Защото са актьори в един и същ театър.

Всичко ли което се пише в тази тема е вярно и се приема за чиста истина?

# 2 281
  • España
Ами честно ли....Ива щеше да бие Крум. Стига да не и сложат вериги. На плуването щеше да го отнесе, според мен и  с железата щеше да се справи. Сега целенето...ми и Крум не беше Робин Худ. Та, относително е с връщането.

Буквалистика..хм, въпрос на симпатии, няма лошо. Но фактите са си факти, играта беше заради храната, а цирка с телефона са можели да го спестят от началото на играта, както се разбра.

Няма значение кой щеше да победи . Дори това да беше Ива …. Игра е все пак . Малодушието на Ива не толерирам ! ✌🏻 Но….. въпрос на ценности все пак , нали?
Иначе …може да е имало и други телефони ….въпросът е дали са били използвани …Продукцията е дебнела в засада …. Ситнилска се е издънила , а Ива се е възползвала …толкоз !

# 2 282
Мудев казва в стори, че Цецо бил също толкова самонадеян като Момчил и Васил, ама не бил толкова умен като тях. 🤐 Няма ли кой да му каже да млъкне вече? 😷

https://instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

# 2 283
Ива се издъни отвсякъде с мълчанието си. Трябва да и е било ясно, че няма да мине между капките. Поне да беше застанала като Александър от сезон 3 и да си каже смело какво мисли. Щеше да спечели зрителски симпатии.

# 2 284
Мудев казва в стори, че Цецо бил също толкова самонадеян като Момчил и Васил, ама не бил толкова умен като тях. 🤐 Няма ли кой да му каже да млъкне вече.

Защо? Нека си говори момчето. То не е арогантно и самонадеяно, пък и в умност не можем да го обвиним.

# 2 285
Ситнилска каза „моят е“ и оттам следва, че има други телефони?! Изобщо не отчитате възможността да е искала да каже „ мой е“. За да отличи своя телефон от чуждите трябва да ги е виждала. Предполага се, че всички с телефони са говорили тайно.
Това, че богопомазаният Дунев и тариката Мартин по всяка вероятност са си договорили правото на телефон е въпрос на пазарлък срещу участието им във формата. Ситнилска определено е шмекерувала и си е вярвала, че може да излъже продукцията. Проблемът си е неин. Ива не е внесла телефон, а само се е въползвала от възможността да се обади на майка си. Нямаше да е честно да я изхвърлят като Ситнилска от играта.

Относно Момчил мисля, че се бърка понятието арогантен със самоуверен. Харесва ми самоконтрола му по време на синхроните. Определено не се поддава на провокациите на редакторите, докато Румен много лесно падаше в капана им. На няколко пъти се видя, че отговаря на някого, докато плюеше по Момчил.

# 2 286
Мудев казва в стори, че Цецо бил също толкова самонадеян като Момчил и Васил, ама не бил толкова умен като тях. 🤐 Няма ли кой да му каже да млъкне вече? 😷

Мудев пък как го разбра това като не са били в едно племе. Grinning Много умен този Мудев.

# 2 287
С нетърпение чакам тази вечер играта и тя ми е любима и може би е и най- забавната. Още помня в сезон 3 Неделчо как ги наставляваше, а Морунката и Мани по трасе любим момент. Миналата година Елица-валяка... Тази вечер разбрах ,че любимите ми братя щели да са страшен тандем, че с нетърпение протривам ръчички.😃

# 2 288
Едва ли щяха да окажат 30кг вериги върху Ива. Вероятно тя щеше да е без вериги, а мъжете с по 20кг, както беше в играта между Дени и момчетата. И, ако беше загубила, поне щеше да излезе след битка, а не дисквалифицирана. За другото съм съгласна - ако не беше телефона, едва ли щяха да наредят тиквичките и доматите върху варелите.
И Ива така и не успях да я харесам, дори и в пика на симпатиите към нея преди седмици, но не съм се водила по акъла на Гатьо.Simple Smile

За Радо исках да кажа, че пак почна много да ми харесва това момче. Как се зарадва, че не е закъснял за вечерята в Стопанството! А това, че е дърво в показането на емоции съвсем не означава, че не изпитва такива. Яд ме е че решението му да прати Крум в Чистилището беше така пресечено. Яд ме е, защото Радо може би е един от най-чистите участници, в смисъл там е заради самия спорт, дори концепцията за коалиции не му е ясна, номинира на база слабо представяне в игрите, а и прати Крум при Изгубените с мисълта, че Крум най-вероятно ще се върне.

Много искам довечера да се случи нещо много интересно и разтърсващо, което да измести вниманието от Румен, че аман от него.

# 2 289
  • España
Ива се издъни отвсякъде с мълчанието си. Трябва да и е било ясно, че няма да мине между капките. Поне да беше застанала като Александър от сезон 3 и да си каже смело какво мисли. Щеше да спечели зрителски симпатии.

Именно! ✌🏻

# 2 290
Тъкмо се бях зарадвала, че капитанът - мрънкалник отпадна безславно, в  опит да се покаже безкрайно саможертвено готовен и той продължи със сълзливите си изяви от лаптопа на другият ден. Явно и в момента продължава с нелепите си изказвания. Много дразнещо поведение за човек, който иска да се представи за голям мъжкар.

# 2 291
  • софия
Ива се издъни яко. Но Радев си беше чао и на капитанската. Сега поне му остана това геройство от участието му. Нищо, че думите след това пак омазаха положението. Ако мълчи малко повече, определено ще спечели.

# 2 292
Показва Радо емоции. Спомням си сълзите в очите му, когато в началото Гатьо и останалите го бяха взели на мушка.

Иначе на мен хорската самонадеяност и биене по гърдите не ми пречи. Особено ако е демонстрирана в спортна битка. Стига човекът отсреща да не ми прави мръсни номера, може да си се тупа по гърдите, колкото си иска.

# 2 293
Радо прати Крум защото така му казаха Михаил и Рълев, а не защото е силен. Той си беше наумил да прати Цвети по отмъстителни причини, този човек изобщо няма грам понятие от стратегия.
И как обвини Цвети, че го е предала след като те първи я пратиха на Чистилището, класика просто.
Както казва Неделчо - киборг Simple Smile

# 2 294
Тоя телефон голямо дъвчене го дъвчем. Не му ли падна батерията вече.😉😁 Кой приказвал, приказвал ,изхващаха ги, наказаха ги филма свърши. Всеки си го пречупи в главата по неговият си начин, за едни е грешно, за други правилно, за трети не е кой знае какво, а на четвърти изобщо не им дреме за телефончето. Колкото и да се повтаря кой е прав и кой крив, никой на друг мнението няма да промени, най- малко пък лъжливата продукция. Така, че и да изтискват нагласеният скандал до края все тази. Те на фона на всичко, което свършиха до тук, това с телефончето е дребна работа.

Общи условия

Активация на акаунт