💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 825
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Наздраве, Слабе и мерси... Тебе няма да те номинирам никогаш 😄

# 2 491
  • Брюксел / София
Калоян е изключително безполезен. Чудя се дали нещо може да прави. Мъка е да го гледа човек. За нищо не става.

# 2 492

А да бе, обиден - страх го е!
Така се покри и предишния път и остави Румен да поеме удара!
Цар Лъв, чака да го закарат жените на финала.

След месец и половина ще се види кой къде е , кой кого е карал, кой с чия помощ докъде е стигнал. Нека си припомним тия думи след месец.
А че Румен е толкова самовлюбен, с тотално липсваща реална себеоценка, с доста липси в интелекта си е негов проблем. Затова е извън играта.
Така ще бъде запомнен - без нито една победа, влязъл по милост и незаслужено в племето.

# 2 493
  • София
Отлична тактика на червените.
Предполагам, че пак Крум се е сетил да започнат с най-далечните цели, докато викача има глас, а те са по-свежи.
Подобни игри се дават в Максимал за обикновените фенове и тийм билдинги.
И сега ще ги бият според мен с тази тактика. Тепърва би трябвало да натрупат преднина.

# 2 494
  • София
Мастагарков е ужасно бавен. Ходи все едно не е с навигатор, а просто е пуснат със затворени очи сам на терена. Върви бе човек, ако има нещо пред теб ще чуеш “стоп”!

# 2 495
Според мен Рълев вижда

# 2 496
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, защо играе така глупаво Калоян? Не се ли сети толкова време, че тези неща трябва да се закрепят, преди да се дърпат?! Голямо е зле това момче, чак се вкисвам като го гледам.
Рълев много смело цепи през трасето, малко като пандичката миналата година. Grinning

# 2 497
# 2 498
Нещо ми казва, че сините ще са на съвет, за това ни излъчиха спора в резиденцията и ще са номинирани Вики мисля че се казваше и Дунев/Дени и като нищо ще видим делвите в петък да се изгаврят с Момчил и Гатьо.

# 2 499
За каква перка на устата говори Мудева? Цедка ли искаше да каже? 😄

Joy Помислих че не съм я чула правилно... явно съм!!
Мудева - словесният Карлсон Wink

# 2 500
  • софия
Наздраве, Слабе и мерси... Тебе няма да те номинирам никогаш 😄
Мъжка дума дай, иначе не вярвам!!!
 Дени е опасна. Могат да я ползват за сирена в училищата.
 Калоян вече изгуби глас, завалията. Мадагаскарков голямо маршируване му удари 😀😀😀

# 2 501
СлаБе, наздраве ❗
Не смогвам да Ви прочета, камо ли да пиша.
И аз мисля, че Рълев вижда.

# 2 502
Колко по-интересно е да гледаме битка , а не реване и проостотии на моделки.

# 2 503
Този - НЕПОБЕДИМИЯТ Момчил, дето се бие в гърдите как никой не може да го бие, за какво се жалва сега?
Той твърди, че е обиден от това, че е номиниран с доводи за лицемер и наистина има разлика в това как прие първите си две номинации, тогава изобщо не му пукаше.
А да бе, обиден - страх го е!
Така се покри и предишния път и остави Румен да поеме удара!
Цар Лъв, чака да го закарат жените на финала.
Ами бушоните свършиха и може да попадне срещу сериозни играчи.
Странно ми стана , нали със цялото си сърце се спуснал да помага и спаси Амазонките. После заяви колко малко му пука за загубата на Ситнилска и колко му е безразлично. Поредно доказателство , че амазонките са му само средство за да изпъкне . Иначе 5 пари не дава за тях. Те трябва да му пляскат и се кланят, да му дигат рейтинга иначе са неблагодарници

# 2 504
Само добавям още един Мъдев бисер---МЪЖЕВЦИ

Ох, лудницата е пълна! Мудева хубаво си мълчеше, сега като си отвори устата, остави всички зрители в ступор - ми тя не може да говори! "Перка на устата", "Намерила на хляба мекото"... Срам и резил! Rolling Eyes
Калоян пък бил много спокоен и ориентиран. Като се сетя колко ориентиран беше на пъзела онзи ден, той май е най-неподходящият за този пост. Joy Пък и с този нисък и тих глас...

Общи условия

Активация на акаунт