💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 195
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 315
Гледам назад, така че и коментирам с малко закъснение:
Разгеле, най-сетне да видим в ИВ тежести съобразени със теглото на участниците.
Победата на Виктория е абсолютно заслужена и дори очаквана. Тя е много силна точно на такива игри: нисък център на тежестта и много сила в ръцете (от акробатиката). И с равни килограми пак щеше да ги бие и тримата.
Разбра се и откъде тръгват атаките срещу Момчил за "мамене", и то точно от човек който 1 час преди това си е признал че той самият е мамил. Ясна е работата. А и в конкретния случай, решението за наказание е трябвало да бъде взето от Димо, щом не го е направил, значи не е било сметнато за нужно.
За последно тази битка Гатьо-Мастагарков още в сряда я foreshadow-наха със скандала със жилетката.
И тук големият радетел на "честната игра" Мастагарков ковеше по един пирон на плочка, докато гатьо по два

И аз се чудя за измисления от продукцията  скандал с маменето …  ако има ясни правила и те се нарушават … ами вие за кво сте там, за плашила ли ??!!

# 3 316
  • BG-DE
Ако може и без Ралица, той Гатьо е напълно достатъчен 😂😂😂

# 3 317
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Дано този път няма недоволни и да няма и правописни грешки...
Често недовиждам или бързам, разпилян съм, извинявам се за което.

# 3 318
Мастагарков си призна, че вчера е виждал, после на съвета пред Ралица започна да увърта. Днес не минаваше по везната накрая, половината му пирони не бяха забити до края, особено на първите дъски. После на лабиринта почти сигурно пак виждаше по малко, даже Гатьо се усети. Нищо лично, ама хайде да не плюе по другите, че мамят, а той най-честният...

# 3 319
След заминаването на РР Мудева яко  се отприщи, дойде й самочувствието !!

# 3 320
Дано бързо си замине Мудева.

# 3 321
Аз само да питам,че не се сещам,колко победи има любимеца Гатю

# 3 322
Скрит текст:
Не бил ковал за първи път дъски, ами не си личеше особено. Smile

# 3 323
И аз не съм чак такава фенка на Гатьо, изпусна и началото където е мачкал Радо и Рълев. Иначе Мудева пуснала стори за него, мега нахално е това момиче.

# 3 324
Мастагарков се превръща в Жорката от предния сезон -вечно на битки,и него го пратиха след повръщане да се бие

# 3 325
  • София
Е, този път ви затрудних с някои въпроси, супер.
Ей такива анкети обичам. Че онези в които единия отговор доминира тотално са си скучнички, като повечето битки в ИВ Wink

Споко ще има и анкета само с битките ама чакам и подходящ момент. Simple Smile

# 3 326
След заминаването на РР Мудева яко  се отприщи, дойде й самочувствието !!
А не закачайте момичето!
То сега е научило нова дума-лицемер(но не и значението й) и се упражнява в използването й!
Мудевата двойка ми е някак токсична и подвластна на елементарността , нищо чудно скоро да ги четем с екстремни семейни отношения.
След ред сълзи и два сополи, прозира  ....
Ама то кухото дрънчи  най-силно!

# 3 327
  • Sofia
Още не съм изчела всичко,но после ще наваксвам.

И на мен ще ми липсва Гатьо.Жалко!
Глътка свеж въздух беше сред цялата пом.я през сезона.
Не съм съгласна в битки за отпадане да има елемент на късмет.Няма как да ме убеди някой,че плочките на двамата може да са заровени абсолютно еднакво.Ноо,каквото такова.Успех в живота му пожелавам!
Играта без него ще стане по-скучна.

Относно първата битка,за разлика от доста мнения,които прочетох,отново виждам неравноправие.Не можах да разбера защо тежестта във варелите беше пропорционална на килограмите,с които са влезли,а не на килограмите,които са сега.Съответно на Виктория,като най-скоро влезнала и загубила най-малко килограми,ѝ беше по-лесно,според мен.

Мислех Мудева да коментирам,ама май ще се въздържа.Не знам дали не започва да ми става по- ...несимпатична и от Мудев.

п.п.На първите две дъски на Мадагаскаров не видях да има по два забити пиронЯ.Иначе за правила говори...

Хайде,връщам се да дочитам едни има-няма 20-тина страници.😁

п.п.п.Слабе,от вискито ш'си сипя,че по-силничко,а още ми е мъчно за Гатето.😉

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:58 от avi10

# 3 328
Мастагарков се превръща в Жорката от предния сезон -вечно на битки,и него го пратиха след повръщане да се бие

Аз имам спомени, че Филип беше вечно на битки,а не толкова Жорката  Smile

# 3 329
Остана ми да викам за Момчил, Благо-нещо-си Мастагарков, дето цял сезон му викам Борис и Крум, ама с оня гласец.. От мацките, Цвети и може би Теодора, която още не съм чувал да говори.. твай Simple Smile
Лека нощ на всички дами! Wink

Общи условия

Активация на акаунт