💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 920
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 600
  • София
Моето момиче. 😊

# 3 601
ЧакалКаст-а с Гого е мега готин, отдавна не ми е било толкова интересно и приятно 🥳

Гого е феноменален, толкова земен и чист, личи си че искрено иска да помага на хората и да ги научи да приемат, обичат и познават телата и умовете си 🤗

И хубавата новина,че имаме шанс да го видим в Ол Старс е просто creme de la creme 🧁

# 3 602
Наблюдавам положителна промяна във вкуса ти относно жените. Харесва ми. 😉

# 3 603
  • софия
Е, сега вече уцели правилното Вики. 😀
 Банда, днес чаааак от 21:00. Припомням и започвам да разливам.
 Ще ми е интересно да видя тези двама огромни мъжаги на този терен.
Ааа, за Гогата и аз да си кажа. Симпатизира на Вили, вижда същото, което и аз виждам. Подготвена, над нещата, отишла да си изиграе на макс и с кеф играта без да се опитва да се хареса ни на зрителя,  нито на играчите.

# 3 604
  • sofia
Дяволо, Вики явно ти е любимото име 😀
Хареса ми как девойката не се даде на Дунев. А той с всеки изминал епизод става все по-неприятен...да не кажа противен.

# 3 605
Няма друг като Гого. За всичките сезони досега. Просто няма.
Ще се радвам ако участва в Ол старс.

# 3 606
  • София
Докато ми е прясно: на "Щурмуваците..." музиката трябваше да бъде или Рамщайн, или Крафтверк!

Тъй. Гатьо. The Pros & Cons... Започвам с: Както казах, всеки излъчва това, което притежава. Напълно съгласен. Ако не е - това трябва да са актьори за Оскар, не местни участници в местно побългарено шоО.
Разбира се, всеки си гледа в своя телевизор и вижда това, което вижда (иска да види?) Аз ще се самоповторя, че участниците (повечето) не си дават сметка, че след края на играта идва отново реалния живот. Където - извън близки, познати, колеги и фенове - всички други край теб те възприемат тъй, както са те видели в "телевизора" си (докато си бил "вътре"). Писаното сега в СМ ще избледнее, но тези впечатления остават.
Можем да си спорим дълго...
Скрит текст:
Двамата шампиони - пълна щета като като хора, мишоци, които нямат позиция и се снишават !!!
Толкова голям мъж, а сърце на заек носи и акъл на гугутка.
Мудева ще си изкара дивидентите от шоуто [...], а културни и възпитани хора като Момчил,Оряшкова,Теди близначката ще останат в забвение...
Да отбележа Елвиса – призивът му да са мъже изглеждаше потресаващо немъжествен, заради тона, истеричността, цялата лакърдия и замисъла на скалъпената сценката.
Той [Гатьо] просто няма "перка" по Мудева, на устата. Първосигнално се ядосва и си казва, но не е злобен (като Вили и Мартин) и е нещо като "кучетата, които лаят не хапят".
Адаптирането към средата е изключително важно там - в играта. Не всички го могат. Но и те, и адаптиращите се - в различна степен (ала, според мен над 75%) показват себе си. И са "извадка" от хора, които всеки ден виждаме около нас в живия живот. Това че (тези, които) излагат тях си, не ме прави по-щастлив като "чист сеирджия". Понеже - освен в обкръжението ни - са и в телевизора. Нещо като "апотеоз", онова, на което други подражават, с което се отъждествяват.
Рецепта има, но тя предписва "розови очила" (и същевременно дамата е напълно права):
"Приемам го като герой в едно телевизионно предаване."

ПС. Легендата гласи, че Благо още кове две дъски в Царево. [...] Щях да ги довърша с един 3Д пъзел, и да мина след 3 дни да проверя как се справят... А на заден план в сцената някой цели едни мишени. Кадърът се разсича от падащо от арка тяло. Друг си почуква главата с пръсти и изпод тях се появяват изкривени пирони, един подир друг. Баща самотен, сменена фигура в макет на прословутия паметник на "чакащата сина си Дебелянов", мълчи и премрежено се взира в един изгубен плаж. Накрая вариото замъглява едно увито в спален чувал - иначе симпатично - малко пухкаво момиче, което държи знаме с надпис: "ИВ сезон -найсти. Чакам тук".

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 22:19 от EmBrother

# 3 607
  • Sofia
Темата е прекрасна, благодарение на списващите и на Дяволчето, който прави всичко, че и отгоре да ни е приятно и забавно тук, и винаги да сме добре информирани. Затова предлагам и моля, да запазим добрия тон. Никога не съм докладвала, няма и да го направя! Уважавам чуждото мнение, обичам споровете, от тях се ражда истината. Но има едно важно условие, водят се от интелигентни и добре аргументирани събеседници. Моля, нека бъдем интелигентни, мили и аргументирани, и най-вече да се уважаваме взаимно! Не ни харесва поведението на Мудева, нека не падаме на нивото й.

# 3 608
Наблюдавам положителна промяна във вкуса ти относно жените. Харесва ми. 😉
Ааа, той беше фен на Ваня, помня, че беше готов да си я взима вкъщи даже Joy Има вкус Дяволчето Joy

Оф, честно, аман от Момчил и Мудева Joy

# 3 609
  • София
Аз бях тази, която писа, че РР се хвали, че е правил секс във формата.
Напълно нормално е двама млади, които са във връзка да правят секс. Ненормално е да парадираш, кога и къде си го правил. Ми то на тоя принцип да бяха го направили пред камерите, та всички да го видят, то, кво толкова!?

За мен изобщо не е нормално да изпляскаш пред цяла България какво си правил под чаршафите с жена. Която и да е жена, а още повече тази, за която смяташ да се жениш.
Мудева, бягай с двеста от този човек, ако вече не е късно...

# 3 610
Божеееее   че аз като писах  секс в ИВ не е мираж ми изтриха мнението. Сега пак го повтарям и потвърждавам. Секса в ИВ не е мираж.

Аз бях тази, която писа, че РР се хвали, че е правил секс във формата.
Напълно нормално е двама млади, които са във връзка да правят секс. Ненормално е да парадираш, кога и къде си го правил. Ми то на тоя принцип да бяха го направили пред камерите, та всички да го видят, то, кво толкова!?

За мен изобщо не е нормално да изпляскаш пред цяла България какво си правил под чаршафите с жена. Която и да е жена, а още повече тази, за която смяташ да се жениш.
Мудева, бягай с двеста от този човек, ако вече не е късно...

# 3 611
Късно е вече,чадо!

# 3 612
Добре де, какво да каже като го питат правил ли е секс? Ако каже, че не е, ще го изкарат импотентен и смотан. Има разлика дали е отговорил на зададен въпрос или сам се е похвалил. Аз останах с впечатлението, че е първото.

# 3 613
Скрит текст:
А Момчил я изпрати с думите ,,Горе главата, Бенджи!'' явно, за него това е  достойна постъпка.

Нарича се човещина, Mari_Mar.

Така ли!? Ако дето ти направи нещо непристойно, ще го поздравиш ли и ще му кажеш ли, че няма от какво да се срамува или ще му обясниш, че не трябва да прави така.
Това, че всеки греши и трябва да му бъде простено, с което Момчил я защити пред Ралица  - прозвуча като застраховка, че утре може и той да го направи.

Защо не подкрепяме шмекеруването на другите по време на игрите, начина по който Продукцията изменя правилата в движение и наглася победители - ами, човещина си е.

Тя си понесе наказанието за шмекеруването и излизаше от играта. Вече си беше понесла наказанието. Дай всички да я заплюят на изпроводяк, а? При положение, че до преди минути се е била рамо до рамо с тях в тежка битка? Не я познаваме, плюем по нея?

Ами НЕ! не казвам, че трябва да я заплюят и както се видя, другите я изпратиха мило, но мълчаливо. Не беше нужно това ,,Горе главата, Бенджи!'' Има моменти, в които човек е по-добре да наведе глава, да се извини.

Но както се видя и след това, тя пак би го направила - така де, така правят и шофьорите които се гордеят с неразумното си шофиране, качват клипчета, всички им се радват и ги насърчават, но после някои плачат и молят за справедливи, адекватни наказания, ама няма, защото и там някои смятат, че е човешко да се греши.

Напротив нужно беше.Иаз така бих постъпила .Много мразя крайни моралисти. И никаква връзка няма с лудото шофиране ,с какво Бенджи застраши човешки живот? Точно така се играе в игра без правила.Както се видя в Игрите ,живота на участниците беше застрашен от организаторите. Много ,много нечестна игра, никакви правила и много съмнения както чета в почти всички ,които гледаме.Пълен фарс и подигравка ,с участници и зрители.

# 3 614
  • София
Гатьо, много ще липсва, остана си верен на думата до самия край! Момчил, на негово място бих реагирала много по-остро на тези нападки, нямам тези железни нерви, щях да се развикам най-малкото. Той не се ядоса, защото е номиниран, а защото Мудева повтаря като папагал нечии други думи и не може да се обоснове, просто е лицемерен и фалшив, това е. Такива чисти хора не съществуват в реалния свят, точка (според нея) . А иначе как може да спиш на твърдо, без покрив, вместо да мислиш в кое заведение, с каква кола да отидеш и тем подобни, това беше абсолютен потрес за мен. Вики П., браво, момиче, отстоява си мнението и не се дава, много по-симпатична и можеща ми е от Дени, а Дунев, много ми падна в очите, сори ама такава мишкарска работа - от мен не, какъвто и да е в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт