Моля за съвет относно приятелката на сина ми

• 18 220
  • 477
  •   1
Отговори
# 165
Mалко преувеличено ми се струва това с кучетата и пикаенето, ама айде.
Може някой път да са се изтървали, ама чак пък да живеят сред урина и фекалии.

Ами, ако трябва да гадая и аз, според мен са малки (на възраст) кученца, които имат нужда от време, докато свикнат да си вършат работата само навън. Освен това доста от малките кучета правят бели, може да нагризат нещо и пр.

Ама физическите недостатъци какви са, че беше първото споменато, което най-много ѝ вади очите, пък на всички отгоре по някаква причина я лъже колко е красива.

# 166
А авторката от къде е сигурна, че изцапаната тоалетна е от снахата, а не от синът, или той такива работи не прави?

# 167
А авторката от къде е сигурна, че изцапаната тоалетна е от снахата, а не от синът, или той такива работи не прави?

Ти не разбра ли, че жена е равносилно на слугиня според авторката?!
Как така няма да скокне и да обслужи султана? За кво е там?

# 168
Уважаема госпожо, дори и да не е щастлив, това е неговият живот. Не е редно да навлизате по какъвто и да е начин в пространството на младите. Няма да изгубите сина си. Покажете му единствено, че му имате доверие, т.е. наистина да вярвате, че има способността да взема правилни решения. Когато стоите настрана и уважавате решенията му, той ще уважат вас и след време ще се сближите дори повече. Не давайте никакви съвети и не изказвайте мнения. Това е всичко. Момчето ви не е дете, а мъж.
Остави ги, спри ремонти и не се меси.
Той, ако има нужда ще те потърси.
Големи хора са- ще се оправят, ако искат да са заедно, а ако имат нужда от помощ- ще те потърсят.
Да,така е, но виждам, че не особено щастлив. Преди излизаше с колеги, с приятели. Сега само вкъщи. Сигурна съм,че нещо не е наред.

# 169
Мъжете повече цапат от жените! Коя майка ще обсъжда негативите на децата си?! Пришълците винаги са виновни...

# 170
Нека и аз да попитам авторката защо мъжът не се обсъжда, а само жената се критикува? Дали той би живял с нея, ако не му допадаха нейната външност и нейните навици?

# 171
А защо се смята, че тя го принуждава да са заедно? Нямат брак, нямат деца, с какво да го принуждава? Явно му е добре с нея.
Не виждам защо трябва майката да се бута да прави ремонти и да ходи подир пълнолетен син, който вече живее с жена?!
Да, може приятелката да е некомуникативна, но той явно така си я харесва. Просто го приемете. Ако той не е щастлив, има свободата да се разделят. След като не го прави, явно няма причина.

# 172
Аз познавам хора, които не си извеждат кучетата.
Едните са семейство и пият по цял ден вкъщи бира и не излизат, съответно не извеждат и кучето.
Дригият случай е момче, живеещо в моя вход. Съседите искаха да събират подписка срещу него, защото мирише на пикня и лошо на площадката и на най-близките ап до него. Никога не съм го виждала да излиза с куче, не знаех, че има. Твърдят, че не го извежда(аз не знам, не следя хората).

Абе има всякакви мърльовци. Това, че вие не сте срещали такива хора, не значи, че няма.

# 173
А, никой не изказва съмнение, че нейде овой бели свет има такива хора. Съмненията са, че конкретно нежеланата снаха е толкова лоша.

# 174
Честно казано изглежда изключително добре жената. 😂
Мъжът прилича на пиянка, но за нея се чудя как живее така и с този мъж.

Зъби има, за другите неща не знам. 😂 Слаба, руса, с грим, изглежда чистоплътна.

# 175
Мисля, че сме твърде строги към жената.
Тя все пак е от друго поколение и е възпитавана по друг начин. Нормално е да очаква подобно поведение и от сегашните жени... но времето на буумърите е към края си. Милениелите и поколение Z имат съвсем друго виждане за живота и ценности - не да си слугиня и да бачкаш наравно с това.

# 176
Много сте гадни.

Да ви се тръсне в родния дом някой с два песа, да ви изгризат тапицерията и опикаят фикуса, да ви питам тогава какви ще ги пишете.

# 177
  • София
Кой е тоя някой, синът ѝ ли? Той е проблемът, тоя е довел "някоята". Да си се разбира с него.

# 178
Много сте гадни.

Да ви се тръсне в родния дом някой с два песа, да ви изгризат тапицерията и опикаят фикуса, да ви питам тогава какви ще ги пишете.

Ми да ги изгони бе! Тук всички подкрепихме с две ръце да им покаже вратата и на ДВАМАТА и да се махат. Ама нещо само нея иска да изпъди, пък на мамин златен ще продължава да му чисти кочината там не е проблем.

# 179
Според мен прекалено много внимание се обърна на мърлявщината, която е от ясно по-ясно, че авторката я преекспонира или измисли доста по-късно. Как пък не вмъкна опикания апартамент още в началото, това изпуска ли се?
В първите поне 3 поста авторката пишеше, че основният проблем е, че я е страх, че ще го загуби и че приятелката не желае да "общува открито" (каквото и да значи това) с майка, баща, баби, дядо! Абсурдно просто. Аз не съм общувала с ничии баби и дядовци на мои бивши гаджета и само с на едно гадже родителите веднъж. Притрябвало ми да ходя на семейни сбирки. Това са негативите на брака и семейния живот Wink , не знам как очаква всяко гадже на сина й да ги отнася.

Общи условия

Активация на акаунт