Моля за съвет относно приятелката на сина ми

• 18 245
  • 477
  •   1
Отговори
# 150
Мен и друго ме вълнува-авторката сама правела ремонт. Това в какво се изразява-кърти и лепи нови плочки, шпаклова, бърка материал, слага гипс картон или какво? Щото аз съм много слаба в тази част и освен кафе да й направя и да освободя терена да се вихри, не знам с друго какво бих могла да допринеса. Явно и аз съм от марзеливите 😄

# 151
Ама апартаментът на авторката ли е, че да подпуква когото и да е? И тя не иска да подпуква мързеливото синче, а само мързеливата снаха. Ама явно няма механизъм да стане тая работа.

Пише нашата къща, значи вероятно става въпрос за семейния дом, в който ще си дойде и брат и.

Авторката оплеска нещата с коментара за външния вид на снахата и сега всички си представяме дебела бираджийка без обноски и тоалетни навици Simple Smile

# 152
  • София
После друго писа, Ирис.

# 153
Е, тя написа - физическото й състояние, всичките й физически недостатъци.
Явно, освен дебела, е и грозна. Авторката се опитва да я приеме, въпреки това, но момата не откликва на нейните желания и търси съвет.
Моят съвет е да каже на сина си - вуйчо ти се връща еди си кога, до тогава ремонтът трябва да е приключил и ти да си се изнесъл. И понеже аз вече не съм млада, не мога да се занимавам с майстори и ремонти, за това ти имай грижата да го завършиш, аз ще плащам каквото трябва. И повече няма да стъпна в апартамента. Пък той ако ще сам, ако ще заедно с любимата да прави ремонта. Това ще бъде катализатор на техните отношения - краен срок и ремонт.
И не разбрах -   тя, че не иска да се гърби с ремонти на чужди къщи, туй ясно, ама и синът ли не помага хич? Щото би било редно от него да се очаква помощ, от нея - кафето и баницата

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 14:42 от Прекрасная Василиса

# 154
  • София
Синът вероятно не е научен на никакви навици, а пък снахата не е научена да бъде новата му слугиня. Синът нямаше да търпи това ако беше научен да цени хигиената и да ходи след себе си. Но разбирам разочарованието. Някои майки очакват синът да си избере същата като тях и си представям шокът, когато вместо това той си намери някоя като него.

И да, напълно разбирам, че е кофти, когато детето ти се събере с човек, който не отговаря на санитарен минимум изисквания. Но крушката си има опашка, а хората се събират по между си, а не с припкащата да оправя и ремонтира майка.

# 155
В крайна сметка, колко от вас биха се вттурнали да помагат за ремонт на чужда къща? Без брак, без деца, без конкретни ангажименти от страна на мъжа, ей така. Аз мразя ремонти и не бих. Щях да се изнеса, да не преча. И да прескачам само за секс.

# 156
Търсил, търсил момъкът сгодна мома, дето да не му забранява да цъка на компа, преди да е измил банята, намерил я най-сетне и хоп - мама му съсипва нирваната.  Е, не е хубаво така!

# 157
В крайна сметка, колко от вас биха се вттурнали да помагат за ремонт на чужда къща? Без брак, без деца, без конкретни ангажименти от страна на мъжа, ей така. Аз мразя ремонти и не бих. Щях да се изнеса, да не преча. И да прескачам само за секс.

Ремонтът най-вероятно се налага поради навиците на обитателите.
Също така, искам да знам чии са кучетата. Сигурно са на момата, защото иначе биха одрали и опикали всичко още преди нея.

# 158
Хайде честно - колко хора познавате, на които кучетата (не едно, а поне две, щом е в множествено число) пикаят вътре, и те не чистят и не ги извеждат? Как се живее в такава среда, представяте ли си изобщо? Аз защото не. Извинявам се, ама ако някой попикае апартамент, който не е мой, но към който имам ангажимент да стопанисвам съвестно, ще излети на мига, не син, не сват, не брат.
Свеки попресолва манджата здраво. Ако е възпитала син, който за едното - каквото и да е - безпроблемно съжителства с опиянчена безработна повлекана и живее сред кучешка пикня, ами да вземе да черпи че изобщо някоя му е вързала Wine Glass

# 159
  • Terra incognita
Mалко преувеличено ми се струва това с кучетата и пикаенето, ама айде.
Може някой път да са се изтървали, ама чак пък да живеят сред урина и фекалии.

# 160
Аз пък приветствам идеята мацето да му подшушне и да се изнесат. Даже в друг град, още по-добре. Да са си само двамата, да ядат хляб и сол дето се вика, да си видят кирливите ризи и мръсните чорапи и тогава ще стане ясно ще ги бъде ли или не.
Между другото,имам известни съмнения, че бившата е зарязала сина точно поради, как да кажа, несходство в плановете къде да се живее.

# 161
Търсил, търсил момъкът сгодна мома, дето да не му забранява да цъка на компа, преди да е измил банята, намерил я най-сетне и хоп - мама му съсипва нирваната.  Е, не е хубаво така!

Това мнение ме напуши на смях, но е много вярно.
Какво искат мъжете? - Искат да бъдат оставени намира.
Синковеца явно се кефи на спокойствие и тишина вкъщи, докато мама разваля кефа.

# 162
Ем, авторката е крайно време да всесе разяснения кой точно цъка цял ден на компа, синът или момата, чии са кучетата, и дали синът помага за ремонта, щото момата не мисля, че е длъжна. И в какво се изразява отчуждението на момъка - може пък преди момата всеки ден да е отскачал до вкъщи да яде, а тя сега да му готви хубаво и за това да няма такава нужда... Дето има една приказка - тая шия не е туршия, така че може пък момата да готви по добре от мама, и с това да го държи, а не със секс😂

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 15:28 от Прекрасная Василиса

# 163
  • Пловдив
Другото е казано - за пикаещите кучета, за чуждия апартамент и т.н., ама защо не уточнихте какви са физическите недостатъци? Само ги споменавате периодично, та да дразните любопитството.

И за вършенето на работите на момата не разбрах - никога ли не мие тоалетната, или вие очаквате да я мие след всяко вършене, ама няма да питам и за това.

# 164
И за кучетата имам огромни съмнения, че случайно веднъж са свършили работата вкъщи и авторката баш тогава е влязла. Тука повечето гледаме животни и знаем, че понякога стават фалове.
Изобщо, темата ми звучи като нещо да е хванато един-единстве път, но понеже новата е недолюбвана, всичко се хиперболизира.

Общи условия

Активация на акаунт