💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
За да гледат в Турция повторенията, а държавите от Латинска Америка да го купят?
Не знам каква им е идеята. Но помня, че този сериал по Канал Д Тропик, също беше спрян за гледане. После май ги пуснаха епизодите ги направиха отново достъпни.

И сега какво? Ще ни бъде ли? Фокс ще ни спре ли? Как мислите? Да не им се връзваме много на приказките за втори сезон, че туко-виж ни резнат крилцата. Satisfied

# 436
Стана ми интересно! Може би заради по-висок рейтинг , заради това само ЕС могат да гледат?

# 437
  • Кърджали
Не искам да съм черна станция, но естествено е че на такова място, пред толкова народ и търсене на продажби, че няма да кажат "абе висим на косъм в последните седмици, че и шефовете ни са калпави, та ще поживеем, ще видим".
Какво се говори пред медиите и какво се говори зад затворени врати са две различни неща.
Аз им стискам палци да изкарат сезона, дори и не толкова заради тях двамата /за Бурак не ми дреме/, но и заради десетките хора, които работят зад камерите.
Сериалът е блокиран в Турция, за да се гледа по телевизията, а и имат една специална платформа - Пуху тв, може би там го качват  /те качват кажи речи всички сериали/. На същия принцип - за да се гледа по телевизията/платформата, ще бъде блокиран и за страните в които е закупен и ще започне излъчване. Не е нещо ново, много продуценти го правят

# 438
Да, личи си, че са близки и стоят много спокойно един до друг.
Чакам снимките аз.
Слънце, изобщо не се успокоявай. Това за Фокс, а те са *** (знаеш, как се превеждат тези *** нали?) Joy
Висим, та се тресем.

# 439
Не им вярвам за 2 сезон. Мисля като Алекс. Нормален, стандартен отговор. В момента се моля за 13 серии аз. Joy

# 440
Всъщност казаха, че ако има добри резултати и рейтинги, то тогава е възможен.
Нищо грандоманско, без обещания. Не са се изхвърляли поне. Само този водещ / модератор по-така ги хвалеше. Satisfied Добре се държаха.

Не вярвам да има втори сезон. Аз сега не знам докъде ще стигнем. Satisfied

# 441
Още преди да почне сериала се говореше за 21 еп. И като гледам ПР-ра им , започвам да вярвам, че нещата са уговорени предварително. Ако сем С. е и спонсор на канала .. пъзелът се нарежда...

# 442
# 443
Цитат
Бурак хубаво вметна образа си, че е двоен, че единият е болен.

Как така единият е болен? Sad

# 444
https://x.com/mia_amanim/status/1714677126178263280?s=46
На Бамби и е студено, ще я простудят в този Кан.
Цитат
Бурак хубаво вметна образа си, че е двоен, че единият е болен.

Как така единият е болен? Sad
Имах предвид болните намерения и мисли на Доан, бързах, съжалявам. Пушка е, като изключим психическото разстройство. Малко ли ти е?? Grinning Kissing Heart

# 445
Знаете ли каква е програмата тази вечер?
Или това беше..

# 446
Нареждам се и аз на опашката  да честитя рождения ден
на любимото кученце на Керем - Хектор! Flowers Four Leaf Clover Gift Heart

# 447
Цитат
Малко ли ти е??
Неясно ми беше. Помислих, че това са думи на Бурак.

# 448
Тина, ще има парти с някакви гост изпълнители, ако не са го отменили. Знаете, че във Франция има проблеми тези дни, а Турция е в тридневен траур от днес.

# 449
Мисля си, че ще има някакво събитие / парти. Снощи имаше снимки на доста турски актьори.

От Dizilah

Ханде казва, че е работила неуморно преди сериалът дори да започне, за да се подготви за ролята си.

„Има огромно търсене на (Another Love) по целия свят“, казва Изет Пинто от Global Agency.

Попитани дали коментарите, които виждат за проектите си, им влияят:

Ханде казва, че Лейла е силна жена и жените се борят да преодоляват трудностите, точно като нея.
Натъжава ли я отрицателната обратна връзка? Разбира се, казва тя, но тя прави това повече от 10 години и нямаше да е тук, ако не беше отдадена на занаята си.
Тя завърши с думите, че имаме нужда от повече жени като Лейла и всички я аплодираха 💗

Попитахме Ханде и Бурак какво е да работят отново заедно след толкова години. И двамата казаха, че всъщност са поддържали връзка през последните няколко години, надявайки се на добър проект, в който да се съберат отново. Така че, когато се появи Bambaşka Biri , това е бил момента.🌸

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 20:11 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт