💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 576
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Пази боже.. светът тотално се е побъркал..

# 451
Партито трябва да е в Буда бар, но дали ще го има.. Най-вероятно. Иначе заради траура днес са отменили Фара, Рибарчето е под въпрос.

# 452
Бурак и продуцентите, ами гледат си ни я Хандето. Flowers Four Leaf Clover

Пълният превод на Ханде:
„Искам да отговоря на този въпрос чрез моя герой. Лейля, както и много силни женски герои, които гледаме, се борят трудно да съществуват в техния свят и за съжаление аз също се боря трудно в моята страна, в моя свят, за да съществувам в тази професия , Тези (неща) съществуват в реалния живот, когато ги гледаме, казваме "колко е красив (силният женски характер)", но когато видим някого в живота, ние не го подкрепяме, всъщност през повечето време ние го критикуваме. Значи тези критики ме натъжават? Понякога, разбира се, да. Но моят личен отговор е, че това е десетата ми година в тази професия и ако бях ядосана, нямаше да има десета година, щях да съм много засегната и бих напуснала професията в определен момент. Но в този момент съм много доволна от това къде се намирам и от резюмето на срещата ми с Лейля и пътуването ми с Лейля. Щастлива съм, че съществуват жени като Лейля. “

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 21:09 от midnight__sun

# 453
Инфо:
Според Адба:
"Обявени са най-популярните мъжки актьори на екрана! (11-17 октомври)"

Gift Heart

Sparkling Heart

# 454
# 455
Инфо:
Sunglasses
Роклята на Ханде е предоставена от Прада ( продуктово позициониране ) Sunglasses

Simple Smile
https://twitter.com/bambaskabirinew/status/1714701497244807605?s=20
и нещо от Кираз Simple Smile
Мая е била в Асеновград на 8 октомври Wink

# 456
  • София
“Filtering what you hear and what you say is WISDOM! Human beings are experts at inflaming others, so let us be wise enough to know how to deal with situations. Today (and always) CHOOSE to be MORE HUMAN!” ✌🏻🤍🕊️
#KeremBürsin ッ @KeremBursin

„Филтрирането на това, което чувате и това, което казвате, е МЪДРОСТ!! Човешките същества са експерти в това да разпалват другите, така че нека бъдем достатъчно мъдри, за да знаем как да се справяме със ситуации. Днес (и винаги) ИЗБЕРЕТЕ да бъдете ПО-ЧОВЕЧНИ!”

# 457
Ханде и Бурак прекрасни.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:46 от azisiq

# 458
  • София
Ханде и Бурак вече в Кан.

Азисия те вече приключиха.

# 459
БлагаВест така ли?
Много се извинявам .....  Не съм прочела по старите постове и съм малко изостанала с информацията .

# 460
Май снимки от парти няма да видим. Надявах се на този ход, браво Simple Smile

# 461
# 462
Ели, там са.

# 463
  • София
Нека им се насладим от по-близо. Прекрасни са.
Партито започва...

# 464
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

Nature Star2

Общи условия

Активация на акаунт