💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 561
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, момичета Simple Smile
Тази сутрин прочетох и поста на Керем за романтичните сцени във филмите.
Цитат
На въпрос за романтичните сцени, които играе,  Керем отговаря, че всъщност романтичните сцени въобще не са романтични. Пред тях има около 150 човека. Примерно неговият партньор по време на почивката, може да е ял нещо, в което  има лук.  Затова той твърди, че със сигурност най-гледаните сцени изобщо не са романтични.
И ... не ми харесва. Първо, защото говори за партньорката си (която и да е тя, по принцип), т.е. той не си позволява такива работи... Това поне аз го чувам за втори път от него. И първия път не ми хареса. Има стигматизиране на партньорките, което е в противоречие с каузите му в защита равните права на жените. Второ, разбирам, че отговорът му е за снимачния процес и той иска зрителите да разграничават романтиката във филм от личния живот на актьорите. Обаче ... ако първият му аргумент е разбираем, вторият е крайно неуместен. Да не говорим, че самият той във "Вратата" смеси ябълки и круши. Smirk И трето - предполагам, това с партньорката, яла нещо с лук в почивките преди заснемането на романтичните сцени, е неговият начин да се пошегува със зрителското въображение, дописващо и излизащо извън сценариите. Да, ама НЕ! Крайно време е вече да си дава сметка в какво общество живее и как могат да бъдат възприети шегичките му. Да не говорим, че и в Америка биха го подхванали за подобна шега и обобщение.

# 556
Добро утро момичета!
Прекрасен уикенд ви пожелавам.

Башак и Мелиса

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 08:36 от azisiq

# 557
Абсолютно съм съгласна с Блага вест, че трябваше да го питат за наградата на филма му, за проектите и всичко останало, а да го питат за играта на Ханде показва дъното, на което се намират голяма част от журналистите.
Съгласна съм и с Катя И. за коментара му за партньорката яла лук преди романтичните сцени. Супер грозно. Айде сега да гадаем Хафса ли е била, коя е била. Достатъчно е да каже, че присъстват 150 човека, че правят по 100 дубъла, а не че виждаш ли те ядат лук и на него му е гадно.

Аааа, Мики, това са били инициали, така ли? Много интересно! Дали наистина Зайнеб е оцеляла? Дали ще се появи тепърва или ще се окаже, че е Лейла. Както Туран е прибрал Доан от приюта след пожара, може и Екрем да е взел момичето.
Кога ще има фраг?

# 558
  • София
Отговора, който даде Керем относно романтичните сцени е повторение на това, което беше казал преди време за сцените му с Нилпери в "Точно така". Там директно даже спомена името й. Предполагам, че и сега е имал нея предвид. Даже тогава каза, че тя го правела нарочно и се засмя. Нищо ново допълнително не каза.
Аз пък не мога да приема, че една актриса, на която й предстоят сцени с целувки ще отиде да се натъпче с лук. Това може наистина да го направи само Нилпери.  Не ми се вярва друга негова партньорка да го е правила. И не Керем не трябва да го споменава, а такива артистки си го заслужават. Това е доста смело и арогантно.  Ако съм аз ще откажа снимките на тези сцени.

# 559
Здравейте

Сафир вече има 3 фраг, а ние май ще го караме с един.. и Озет и снимки няма.. такова чудо като рекламата и промотирането на ДЧ май не е било.. 😎

# 560
Изобщо не знаех, че го е казвал и преди и е имал предвид Нилпери. Аз честно казано си помислих за Хафса, щото иначе остава да е Ханде Grinning
A тази Нилпери същата ли е, която съди Бурак?

# 561
Здравейте Animal Bee

Да, Благи. Оказаха се инициали. От турските субтитри за глухонеми го видях, иначе във всички преводи го бяха писали Зая. Joy Да се чудиш кое е това дете. Joy Била с изгаряния по тялото и все още в болница. (Към момента на написването на този доклад) Сигурно е оцеляла, но все още не вярвам, че е Лейля. Трябва да има белези от изгаряне по тялото, освен ако не са й направили пластична операция. Thinking
Според мен Зейнеп ще се появи по-късно и Доан ще иска да е с нея. Нюкет ще прави поразии на Кенан и Лейля. И любовният ни триъгълник ще стане петоъгълник. Joy

Относно пълната липса на реклама за новия епизод - велики са! За първи път виждам такова нещо...феновете да им изпратят една награда за най-калпав ПР. Joy

Благи,  същата Нилпери е. С Керем двамата са близки приятели отдавна. От участието им в "Този град ще дойде след теб". След това Керем я кани да участва във вампирския сериал, който той продуцира. После тя го кани да участва в този ситком "Айнен Айнен" за дигиталната платформа Blu tv , в който тя участва. Кани го, защото партньорът й Ураз К. се отказва след първия или втория сезон, не помня точно. Останалите сезони са с Керем. Кратко сериалче, кратки малки серии, прилича на този българския "Тя и Той". В обобщение Керем и Нилпери са участвали заедно в три проекта и са си близки приятели.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 12:28 от mikipoli

# 562
  • София
Изобщо не знаех, че го е казвал и преди и е имал предвид Нилпери. Аз честно казано си помислих за Хафса, щото иначе остава да е Ханде Grinning
A тази Нилпери същата ли е, която съди Бурак?
Да, същата Нилпери е!
Двамата с Керем имат няколко съвместни проекта. През 2018г. играха заедно в "Сърцето на града", след което имаха горещи сцени във вампирският сериал "Безжизнени". Имаха и няколко сезона на комедийният сериал "Точно така".
Специално за сцените в "Безжизнени" Нилпери призна, че когато ги е гледала е нервничела, но нейните близки са ги приели с разбиране. Тези сцени са доста нетипични за турското кино. Керем е от този тип артисти, които не се притесняват да играят в такива сцени. И го прави много истински. Затова ми се иска да избере проект, който да бъде доста нестандартен. За да покаже всичко, което той умее. 

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 13:12 от БлагаВест

# 563
Не знам защо се възмущавате от коментара на Керем за Лука ? Право е момчето ! И аз да съм и аз няма да жаля и ще говоря пред цял свят , какви обноски имат другите хора Simple Smile най-малкото е неприемливо , да се яде лук, чесън и други неща , има си етикети , правила и норми , които всеки трябва да спазва . Все едно вие да отидете на работа смърдящи на лук ?!
А и Керем не е длъжен да целува такива жени , те не са му половинките , че да е нещо нормално , а са колеги ! Има разлика от тук до небето !
За мъжа си или за жената до себе си , с които делиш едно легло , една кухня , дори слюнката си делите и какво ли не още , е приемливо и нормално да миришеш на лук и чесън , но не и ако нямаш никакви интимни или семейни отношения с даден човек да си позволява такива своеволия !

Подкрепям го напълно и го разбирам .

# 564
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Съгласна съм с коментарите ви за казаното от Керем за романтичните сцени. Ако е искал да се пошегува, шегата  не се е получила. Mask Вече е доста известен и малко повече трябва да внимава с шегите. Smirk

Nature Sparkles
https://twitter.com/AtesOnFire/status/1715472402157621494

Наградата за #eflatun от фестивала в Антакия
Браво! Браво на Керем и на екипа! Nature Zap

# 565
Превод на интервюто с Керем от вчера. Става въпрос за интервюто на влизане. Вътре какво са го питали на самото събитие не знам дали има видео, но ако има, ще го преведат предполагам и него скоро. От испански превеждах, това момиче прави много хубави преводи, така че предполагам, че всичко е точно.
Скрит текст:
К: Добре съм, благодаря ви.
- Днес ще имате разговор със студентите, господине. За какво ще говорите днес? Има ли въпрос, който очаквате от тях? Да започнем оттам.
К: Ами сигурен съм, че ще има много добри въпроси. За нашия пазар, за работата, която вършим. Такива неща. Очаквам с нетърпение, ще бъде хубаво.
- Сериалът ви приключи, във ваканция сте. Какво правите, как върви? Несъмнено идват нови проекти.
К: Да.
- Започнал сте вече да ги четете, да поговорим малко затова.
К: Да, да, ами...Това място е страхотно (оглежда се наоколо). Сериалът приключи. Не мога да го нарека "ваканция".  Сега започват други проекти, преговори, някои неща в чужбина и т.н., така че ще видим. Опитваме се да напаснем всичко в календара.
- Споменахте чужбина, ще има ли проект в чужбина?
К: Дано.
- Вие имахте общ проект с Тюркиш Еърлайнс в чужбина.
- Ще бъде показан по целия свят,  мисля, че посетихте 22 локации в Турция за него.
- Как беше?
К: Беше много хубаво.
- На първо място как беше да пътувате из Турция?
К: Беше уникално.
- Бил ли сте на тези места?
К: Не, никога не съм бил в някои от градовете, които посетихме. На други съм бил, но никога не съм ги разглеждал толкова детайлно. Имаме толкова хубави места, късметлии сме. Имаме невероятна страна и не го казвам просто така. Наистина е така. Трябва да я оценяваме.
- Как мина лятото ви? Да поговорим за лятото.
К: Добре беше, работихме, работихме много. Съжалявам, карам ви да чакате. (Говори на хората зад себе си) Работихме, работихме много, забавлявахме се много, добре беше.
- Вие използвате активно социалните мрежи.
К: (клати си главата, в смисъл горе-долу 😀)
- По едно време имаше замразяване, социлните ви мрежи бяха замразени, бяха затворени, после пак се отвориха. Пристрастен ли сте към социалните мрежи? Неспособен ли сте да се откажете от тях? Да попитаме това.
К: Аз ли? Не. Много лесно мога да се откажа/изключа. Нямам такава зависимост. За съжаление животът , който живеем в момента е толкова потопен в социалните мрежи, че трябва да ги използваме. Разбира се има и позитивни страни, но и някои изключително негативни.
- Кои за вас за негативните черти на социалните мрежи?
К: Мисля, че променят много психиката на човека. И при младите. Не мисля, че има много ползи. В същото време всички сме станали много повърхностни. Мисля, че има много неща от този тип.
- Имали ли сте периоди , в които вашата психика се е влошила, заради коментари в социалните мрежи?
К: Ами не знам. Може би съм късметлия в този смисъл. Защото израснах винаги...Когато живееш в много страни и сменяш училища, разбира се, че си изложен на тормоз.
За съжаление хората не приемат повечето неща, които са нови или различни. Когато ги разберат, започват да ги приемат. Затова за мен винаги е било важно какво казват в близкия ми кръг. Останалите да си говорят.
- Какво казва близкият ви кръг? (Една жена се навира да се снима с него)
К: Съжалявам, тук пишем цяла книга. (Че говорят толкова много все едно му взимат интервю за книга 😆)
Жената: Идвам от Малатия.
- Извинете, извинете, провеждаме интервю, ще бъде добре, ако не ни прекъсвате....Сериалът приключи, но много неща се казаха относно причината за финала на сериала.
К: Какви неща?
- Казваха, че не се е хванал (не се е харесал на публиката). Каква е истинската причина за финала. Да я научим от вас.
К: Всъщност има много уравнения тук. Вие знаете. Не се е хванал? Имаше много продажби в чужбина, добри продажби, можеше да продължи. Вие знаете, че наистина можем да финансираме сериали чрез продажби в чужбина. Но беше свързано с други неща, с програмата, както казах имаме програма. Имаме си наши неща, други ангажименти и т.н. Можеше ли да бъде по-добре? Можеше, разбира се, както всяко нещо.
- Тъй като сте желан ерген, всеки път щом започне сериал, се поставя под въпрос личния ви живот. И особено за г-ца Хафсанур.
К: Няма такова нещо. Хафса ми е близка приятелка, обичам я много.
- Имало ли е някога връзка между вас или не?
К: За съжаление , доколкото аз знам, всеки път щом мъж и жена се появят един до друг, ние сме нация, която е способна веднага да го етикира като връзка.
- Но говорейки за социалните мрежи, в социалните мрежи...
К: За съжаление трябва да приключим дотук.

# 566
# 567
  • На зелено
За сериала ДЧ:
Ох, писах, писах, дадох back и текста изчезна 🫣. Както и да е, пиша отново, ама накратко. Приемаме, че Зейнеп е жива. Тогава, според мен, ще вкарат трети персонаж във филма, т.е. Лейля няма да е Зейнеп. Тогава Доан ще търси нея, а Кенан Лейля. Връзката на последните би била много трудна, след като Доан "влиза" в Кенан, когато пожелае.
Другият вариант е, Зейнеп да е Лейля, спасена от Екрем и жена му. Има една реплика, която съм запомнила и ми направи впечтление в 1ви епизод. Екрем каза на жена си нещо от този сорт във връзка с Лейля "За Бога, и тя ти е дъщеря/дете". Не съм запомнила точно, но беше в тази насока. Още тогава си помислих, че Лейля явно не е тяхна родна дъщеря. Маже би това е логично развитие на сюжета, за да съберат Доан и Зейнеп. В една от сериите, Лейля каза на Кенан, че понякога не го разбира как се променя и че понякога не й харесва скучният Кенан. Това е знак, предпоставка да развият сериала в посока, как Лейля харесва импулсивността на Кенан, как ще го хареса и самият него, когато той успокои вътрешните си демони. А това би се случило с намирането на Зейнеп.

# 568
Малко, но от сърце ... Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 569

Да, има такова нещо, Благи. Доан си покани Нурай на гости вкъщи, в офиса. Joy Може да се завърти нещо и там. Това със снимката и аз го забелязах. Неджат се казвал онзи мафиот дето държи Екрем и му дава нареждания, така му било името. Да припомня, че Гьокхан снима Тахир в болницата и снимката стигна до Екрем, после Неджат го заплаши с тази снимка. Явно Гьокхан работи с Неджат. А този новият герой Исмет къде е в цялата тази работа, в друг мафиотски отбор ли е? Joy Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт