💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 565
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
https://www.youtube.com/watch?v=JU93WFG1n7g
Flowers HerbДа, притеснено ни е момчето...
За мен, трябва му уединение и временно пълно откъсване от публични изяви. Да си чете сценарии или да пише Green Heart
Г... не я коментирам, че ще напиша нещо което ще наруши образа ми Sweat Smile

# 541
# 542
  • София
Какво точно е направила Гюнфер, че нещо ми убягва?

Не е красиво да тормозиш един човек за личните му взаимоотношения. Това е въпрос на възпитание. Керем е отишъл да отговаря за него си, а не за ролите и качествата на Ханде.  Могат да го питат за Хафса и другите му колежки, но те са му само партньорки в работата. С Ханде нещата са други.  И според мен съвсем нормално и възпитано Керем отклони въпроса. Ако бяха го задали на Бурак Дениз, нали се сещате как щеше да им отговори.

# 543
  • Кърджали
Аз е виждам какво толкова е направила мениджърката му. Керем каквото и да отговори, ще се извърти така че папараците да имат материал за обсъждане. Нормално е тя да се изнервя на такива въпроси, защото в главата си вече вижда утрешните заглавия.

# 544
Линде, Гюнфер хареса пост, който злепоставяше Ханде, че е некадърна и за нищо не става... и когато се усети, че така вкарва автогол не само на себе си като мениджър,  а и на Керем .. веднага махна лайка и започна да се прави,  че нищо не е станало,  като лайкваше наред.  Двуличен човек. Защо според теб Серенай я отследва? Ами Ханде?

# 545
На мен пък отговорите на Керем ми харесват, защото са естествени и адекватни. Няма да влиза в папарашките опити за интригантстване с въпросите за Ханде,категорично и 3 пъти "не", и признание, че сериалът му не е успешен. Simple Smile

# 546
# 547
  • София
Керем Бурсин отрече новината за любов с партньорката си по сериал Хафсанур Санкактутан.

# 548
# 549
  • София
Ето и видеото от днес с Керем в YouTube.

# 550
Тази седмица май само с един единствен фраг ще си останем 🤔🤔

# 551
  • София

На въпрос за романтичните сцени, които играе,  Керем отговаря, че всъщност романтичните сцени въобще не са романтични. Пред тях има около 150 човека. Примерно неговият партньор по време на почивката, може да е ял нещо, в което  има лук.  Затова той твърди, че със сигурност най-гледаните сцени изобщо не са романтични.

https://twitter.com/Love_Wins_KB/status/1715410577017725069

# 552
Още от днес

,

# 553
Момичета, редактирам субтитрите за 6ти епизод на ДЧ и стигах да онази част, където Лейля чете доклад, че има оцелял от пожара, който е с изгаряния в болница. Оказа се отново, че всички преводи са грешни, оцелелият не е Зея/Зоя/Зая или нещо от сорта, а З.А. - инициалите са написани т.е. Зейнеп! 100% Sunglasses А дали Зейнеп е Лейля вече е друг въпрос. Аз все още смятам, че не е. Може би Зейнеп е жива и ще се появи скоро в сюжета.

# 554
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с хубави емоции и слънчево настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

и от сета на 'Друг човек"

Общи условия

Активация на акаунт