💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Керем отряза крилцата на ХафКер феновете. Да видим дали ще продължат като нас още 1 година с фантазиите. Joy

# 526
# 527
# 528
# 529
“Керем беше попитан за критиките към актьорството на бившата му приятелка Ханде Ерчел”:
https://x.com/tvdunyasii/status/1715404961998110847?s=46

# 530
Коко и какво е казал? Извинил ли се е заради поведението на Гюнферчето..
“Керем беше попитан за критиките към актьорството на бившата му приятелка Ханде Ерчел”:

# 531
Щом излезе хубав превод на интервюто, ще го кача. Дотогава отказвам да играя на развален телефон. Grinning

Относно работата:
Репортерът: Пристигнаха нови проекти, започнахте да четете.
Керем: Да... Други проекти започват, преговори, някои задгранични неща, да видим.

Въпрос: Кой герой бихте изиграли в близко бъдеще? Например филм на ужасите... детектив?

Керем: Искам да направя всичко. Забавлявах се с цялата романтична комедия. Филм на ужасите - бих го направил. Нещо предизвикателно - да.

# 532
  • София
Грозно! Защо продължават да го спрягат с името на бившата му приятелка? Това е провокация. Керем може много добре да им отговори, но това не е негова работа, пък и не е в неговия стил да говори зад гърба на жената, с която е бил до вчера. Видя се, че не му стана никак приятно. 

# 533
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гюнфер настръхва щом отворят тема за Ханде, промени й се физиономията. Направо озверява. Animal Monkey Face
Хубаво нея да бяха питали за изцепките й.

Линде, ние си ги знаем газетите им. Хафса, Ханде, естествено, че ще питат за тях. Но не по-малко грозно е и поведението на мениджърката му. Напоследък особено.

Репортер: Коя е причината за края на сериала? Казваха , че не е бил успешен. Иска ми се да разбера от вас коя е истинската причина за края на сериала.

Керем: Всъщност има много уравнения. Не че не се хвана, в чужбина се продаваше добре.
Можеше да продължи, можеше да финансира продажби в чужбина за това, но имахме график, други неща за вършене, имахме други обещания. Но разбира се можеше и по-добре.

Не ми харесва отговорът му. Не е истински. Да замаже положението.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 20:13 от midnight__sun

# 534
Питат го за Ханде, заради невероятната мениджерка Гюнфер и неадекватното и поведение... Заради нея Керем се черви и се чуди как да се измъква... много неадекватна жена, която е обсебена от него. Надявам се в най - скоро време да се отърве от нея и кариерата му ще тръгне нагоре 😎

# 535
Когато го питат за Ханде, казва:
Приятели, моля ви се, не, не.
Този въпрос явно не е за мен.

Но преди това го питат нещо за социалните мрежи и някакъв клип с г-н... и казаха, че трябва да прекратят репортажа, после на стълбите го питат за играта на Ханде.

Много странно интервю. То не е точно интервю, де. Толкова ли не им е ясно какво ще питат и да си подготви един стандартен отговор.

# 536
То е логично какво ще го питат след постъпката на Гюнфер. Цял ден феновете го писаха, че 100 процента ще го питат за играта на Ханде, можеше да е готов с отговор и да се измъкне от ситуацията. 😎

# 537
Той и за провала на сериала можеше да каже 2 смислени изречения вместо да си смуче от пръстите някакви глупости. Графици, бъдещи проекти....
Можеше да каже, че сценария и екипа е бил супер, че са се раздали на 100% но явно хората  не са го харесали по някаква причина, че му е било приятно да участва, дрън-дрън. Не знам, някак странен ми се видя, но пък видях бодигарда Гюнфер..... Направо подскача на място и пали от 0 до 100 за 3 секунди Grinning

# 538
  • София
„Вижте, мога да кажа това, има една цел. За да постигнете тази цел, няма един път, има милион пътища и си припомнете това. И всички тези пътища са твои — ​​Керем Бюрсин”

# 539
Ново от сета на “Друг човек”

Колата на КенДо на пусто място… вещае пакости от Доан Grinning
Как си позволяват да питат Керем за Ханде? Не се разделиха вчера, всеки пое по пътя си отдавна… без това не виждаме Керем всеки ден по интервюта, толкова смислени въпроси бихме му задали ние! Grinning Керем ми се чувства отпочинал и свеж, самоуверен… много сладък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт