💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 017
  • 751
  •   1
Отговори
# 135

Заради високи хонорари,  големи разходи и нисък рейтинг, един от тези проекти бил застрашен:

# 136
Скрит текст:
Заради високи хонорари,  големи разходи и нисък рейтинг, един от тези проекти бил застрашен:

Този писа, че "Ако обичаш силно" ще е с 26 епизода. Сега погледнах, "Казвам се Фара" и "Камък на желанието" са повишили рейтинга си тази седмица, но пак са с по-ниски оценки от нас. Не че се знае другата седмица как ще е. Най-големите хонорари обаче са на Къванч и Серенай. За него 1 500 000 турски лири на епизод, за нея не помня. Някаква статия имаше наскоро, вярно ли е, не знам. Така съм чела. Satisfied Не искам да спират никой, да си снимат там и да ги оставят да си разкажат историите. Satisfied

ПЪЛНА БУРЯ В КАН!

"Изпълнителният директор на Global Agency Изат Пинто, в интервюто си за списание (TTV News); „Вярваме, че „Bambaşka Biri“ ще бъде хитът на новия сезон. Този проект е на върха на каталога на Кан. Новият ни хитов сериал със специално парти и пресконференция."

Зад кадър

https://twitter.com/Burak_TrFanlari/status/1712797851015647516

Още снимки от 6-ти епизод.

# 137
Ново:

Ханде в Туитър:

Скрит текст:

от сета на "Друг човек"

# 138

Ново от Керем

Ново от сета Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 16:39 от Cocodoggo_mom

# 139
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Започва 11-ия Международен филмов фестивал в Антакия, където филмът #Eflatun, с участието на #KeremBürsin и #İremHelvacıoğlu е сред „Финалистите за игрални  филми“.

статия - интервю с Cuneyt Karakus, режисьор на филма "Eflatun" в навечерието на участието на филма във фестивала в Антакия. Той също така съдържа обнадеждаваща информация за излизането на филма.

Скрит текст:
Първият пълнометражен филм на режисьора Кюнейт Каракус „Eflâtun“ с участието на Керем Бюрсин и Ирем Хелвачъоглу участва в 11-ия Международен филмов фестивал в Антакия! Фестивалът, чиято състезателна програма включва филми както от турското, така и от световното кино, ще се проведе в град Хатай Антакия от 13 до 19 октомври 2023 г.

Филмът "Eflatun", режисиран и по сценарий на Cüneyt Karakuş с участието на известните актьори Kerem Bürsin и İrem Helvacıoğlu, ще се състезава в категорията за игрален филм. Филмът „Eflâtun“, който получи продуцентска подкрепа от Главна дирекция „Кинематография“ към Министерството на културата и туризма, ще излезе на екран през следващите месеци.
АКО СЪЩЕСТВУВА АНТАКИЯ, СЪЩЕСТВУВАМ И АЗ!
Продуцентът и режисьор Кунейт Каракус подчерта, че идването в Антакия с филма „Eflatun“ е много обмислена стъпка за тях: „Ние сметнахме изявлението „Ако Антакия съществува, значи аз съществувам!“ в социалните мрежи за толкова важен призив да искаме да бъдем там заедно с Ефлатун” и добави: “Ако Антакия съществува, значи и аз съществувам!”

Подчертавайки, че тази година филмовият фестивал в Антакия е поел по-важна мисия от всякога, Каракус продължи думите си по следния начин: „Киното е вълшебно място. Независимо дали е елегантна зала, прожекция на открито или кино в палатка във временен град ... Киното не е свързано с физическите характеристики на мястото, където се прожектира филмът, а магическата атмосфера на филма, когато гледате кадри заедно, отразени на екрана.Мисля, че лицата, сцените и промяната на светлината на екрана са невероятно ценен за нашите издръжливи хора, които се опитват да преодолеят трудни времена. Затова филмовият фестивал в Антакия поема по-важна мисия от всякога, особено тази година. В тази връзка трябва от сърце да поздравим ръководството и екипа на фестивала, които планират да достигнат до възможно най-много жертви на земетресението.“
ГОРД СЪМ ДА УЧАСТВАМ ВЪВ ФЕСТИВАЛА ЗАЕДНО С "ЕФЛЯТУН".
Подчертавайки, че фестивалът е напомняне за лечебната сила на изкуството в лицето на опустошенията от земетресението, режисьорът каза: „Филмовият фестивал в Антакия, който празнува своята 11-та годишнина тази година, прави сериозни стъпки към превръщането си в един от най-уважаваните фестивали в От друга страна, фестивалът ни напомня за възстановителната и лечебна сила на изкуството в лицето на такава разрушителна сила като земетресението. Въпреки ограничените си материални и оперативни възможности, фестивалът доказва колко силен е филмовият фестивал в Антакия. В тази връзка за мен е голяма чест да участвам във фестивала с филма „Ефлатун“. Благодарение на фестивала съм невероятно щастлив да се срещна с нашите хора, чийто достъп до кино беше ограничен от известно време, и моите приятели от Антакия, с които се запознах след земетресението."

https://www.istanbulsanatdergisi.com/eflatun-11-antakya-uluslara … ilm-festivalinde/
#KeremBürsin #iremhelvacıoğlu #Eflatun

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 17:23 от Dilemi

# 140

Дано някой ден имаме късмет да го гледаме този филм на Керем

# 141
  • София
Интервюто на Хафса:

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:43 от Dilemi

# 142
Инфо:
Според данни на DiziWorld:
"Най-коментираният сериал в света"

Скрит текст:
"Най-коментираната екранна двойка"

Остават 3 дни Simple Smile

Клюка:
Според феновете тази сцена са я повтаряли няколко пъти, защото ухото на Бурак (КенДо) е станало доста червено... Stuck Out Tongue Winking Eye

Sunglasses

# 143
Обожавам полунебрежната походка на Керем, и на живо, и в киното! Hands Ok Hand

https://www.instagram.com/p/Cx8dJL2A1yv/?hl=bg

Колаж от днешна снимка с Керем.

Керем, 2023 г.

Някой знае ли откъде е  тази снимка - от филм, сериал или фестивал?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:28 от jupetrov7

# 144
jupetrov7 ( как да се обръщаме към теб за по-кратко Wink ), препоръчвам ти и мини сериала на Керем – „Неживите“. Мики снощи пусна линковете и на 8 серии в темата. Интересен е, а и Керем освен главна роля е и продуцент.

# 145
Тина, приятелите ме наричат Джу, така че може така, а може и както искаш... Simple Smile

Видях снощи част от "Неживите" - Керем е изумителен! Благодаря, че и ти го препоръчваш.
Но аз не си падам по вампирските филми, особено вечер...
Ще опитам да го гледам сутрин... хахааха... Само заради Керем!

https://www.instagram.com/p/CxNsTPwoBdB/

# 146
Това е колаж Wink
Някой знае ли откъде е  тази снимка - от филм, сериал или фестивал?

[/center]
Снимката на Керем е от Хублот

Мацката прилича на Лейля Лидия от "Този град ще дойде след теб" Wink

# 147
Джу, Керем е страшен чаровник дори като вампир 😉
Всичко му отива на това момче 😀

# 148
mi_si, то и на Лейля бузките са червени Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес по път за вкъщи си сложих слушалки(нещо, за което нямам изграден навик, а е уникално зареждащо). Сменях, сменях песни, но някак не ми отминаваше натрупаният стрес от седмицата.. и изведнъж се пусна ето тази магия и наистина съзнанието ми се пренесе в чудна приказка Simple Smile
Поздравявам ви Kissing Heart

# 149
Джу, снимката е на Лейля Лидия и Керем от гостуването им в Кан през 2017г  за представянето на общия им проект "Този град ще дойде след теб".

Миси, и на мен ми заприлича на колаж, но не било. Grinning

Джу, сутринта беше качила и някакви снимки на Керем като млад. Според мен не е той. 🤔 Прилича на него, но не съм ги виждала никога , а и Керем като по-млад не е изглеждал точно така. Фотошоп са за мен.

Общи условия

Активация на акаунт