Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

• 24 111
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ами пуска си човека периодично едни и същи небивалици,ние си чешем клавиатурите 8-9 страници.Резултата никакъв,ама забава да става.
Ако беше реална ситуация,до сега да са се развели пет пъти и всеки да си е намерил късмета.Пък като си иска детето да претендира за родителски права  или споделено родителство.

# 106
  • София
Ама то няма дете.

# 107
  • Далечният изток
То хубаво някои си чешат клавиатурите, ама не е лошо и да четат това, което коментират...

# 108
На мен само едно не ми стана ясно-от къде разбра кога е спрял сексуалния живот на майката и сестрата?

# 109
Моля да ме извините,обърках темите!Вярно,че в тази нямаше дете.
Тогава раздялата е още по-лесна.

# 110
Два варианта : или авторът си търси утешителка във форума с така поднесената информация , както друга съфорумка по-горе каза,

или

просто той има сила и енергия, да е активен на три континента : работа, познати, устрем, успехи, кариера, проекти и пр., а за да има енергия за това изсмуква енергията на жена си и тя е безволева, не върши нищо, все не се чувства добре, занемарена, кисела, несексуална, безсилна и пр. и пр.
Това не е съзнателно, но реално се случва понякога.
Не му знам механизма, не ме питайте, толкова неща в природата са загадка.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 22:02 от Deborana

# 111
Е, то има и други варианти. Малко неприятни за широка аудитория - може той да не е удволетворителен за половинката в сексуален аспект. Иначе да е добър човек и съпруг. Отначало като си влюбен това размери и качество може и да ги незабележиш, но после липсите се усещат и то здраво. Та останалия цирк за несексещия се свят може и да е някакво успокояване да не страда...

# 112
  • София
Моята гледна точка пък е, че докато е гонил своите амбиции, е решил че вкъщи му е сигурно и съвсем е разредил секса. Жена му е влязла в тон и така нещата са тръгнали надолу надолу надолу

# 113
И тя като е недоволна, трябва да си наляга парцалите при него, защото е на 60+ и друг няма тепърва да намери? Не беше ли на 40?
И за двамата се отнася всъщност.

# 114
На мен ми е интересно мъжа колко кг е. Сещате се защо.

# 115
просто той има сила и енергия, да е активен на три континента : работа, познати, устрем, успехи, кариера, проекти и пр...

Ау, а може човекът да е намерил начин как да оползотвори сексуалната енергия извън леглото.
Извод: жени, ако искате да имате до вас успели мъже със завидна кариера – спрете им секса. Няма защо да си хабят силите за глупости, докато могат да работят неуморно за повишаване на семейния стандарт.
Удовлетвореният сексуално мъж какво – най-много да захърка. А я вижте неудовлетворените какви планини повдигат!
Най-много ме впечатли това, че е достатъчно жената да измрънка, че градът, държавата или континентът са ѝ омръзнали, нашият герой скача, събира набързо багажа и се местят на друго място. Ех!
Пратете много здраве на Кобилкина – никакви свирки не са ни нужни, за да ни заведе мъж на Малдиви. Спираме му секса и околосветското пътешествие ни е в кърпа вързано. Simple Smile

# 116
  • София
Аз предпочитам секс Joy

# 117
Доколкото съм чела, има хора, които предпочитат униженията пред секса - мазохистите. Обаче доколко често срещан случай са - не се знае. Тъй че традиционните подходи за разбирателство би трябвало да са по-надеждни...

# 118
  • На топло в неговото сърце.
+1

# 119
На мен само едно не ми стана ясно-от къде разбра кога е спрял сексуалния живот на майката и сестрата?

Пиша обективно.
Майката бяха от строг баща, военен по професия. Не й е давал да шава по мъже, държи на брак, семейството. Тя е влюбена тайно в семеен мъж - изхода е лесен . Жени се за бащата на моята  жена, има веднага жилище и алиби. Не го е обичала, ражда и се затваря да живее в стая с котката
Сестрата на жена ми повтаря в някаква степен схемата. Мъж чужденец, взима гражданство и солидна помощ от него. Дете няма, започва да спи с друга котка, развод и сама, подсигурена вече, северна Европа, живее сама за себе си. Съпруга чужденец е съсипан, слаба психика, тръгва надолу по наклона.
Говорих спокойно със съпругата ми, не е удовлетворена от живота, още не знае какво и харесва. Предпочита да е вкъщи и да имаме разходки/екскурзии, аз да вадя достатъчно пари и да имам достатъчно свободно време. В предишна връзка (25-33-34) е карала до 2г без секс, човекът е бил спортист, той тръгва по чуждо и край. Тогава се появявам аз в схемата. Ако той чете ще се познае предполагам.
Не, не търся жена от форума да ме успокоява или задоволява. Писах с цел да търся възможност да видя ситуацията през женските очи/чувства. Ние (мъже/жени) не сме еднакви, но имаме шанса да се допълваме в живота. Съжалявам ако съм бил разбран погрешно, относително по-лесно е да го ударя на разврат и жени. Разкрепостено е около мен, една идея по-лесно отколкото в БГ. Аз се опитвам да преборя, да открия как вие жените усещате света. Не малко ресурс влагам, едва ли много от нас мъжете биха го правили.

Извън екстремна ситуация, години наред спортувам, тегло около 67-68. Имаше въпрос дали от гонене на кариера/възможности съм занемарил страстите. Не, не съм, хормоните ми са на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт