Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 672
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, аз пак да попитам за препоръки за добър хематолог в София. Някой?

# 541

Ето тук ги гледам аз. Моят д-димер е бил 1.7 , а референтна горна граница е 0.3. Последно падна на 1.2 , но е супер за този триместър каза хематолога.
Ти слагаш ли инжекции?

Нищо не слагам..  в началото бях на аспирин протект, но ми го спряха още в 4ти месец. Въпросът е µg/mL равно ли е  на mg/L?

Лоло, знам да Галя Кондева, че я препоръчват. Във Вита е.

Пак се редактирам. Сега видях, че микрограм/милилитър е равно на милиграм/литър. Така че според таблицата 0,66 би трябвало да е съвсем ок за 31 гс.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 13:22 от elicaD

# 542
И според мен са ти добре изследванията при това без аспирини и инжекции.

# 543
Ох,едни се оплакват,че много ги питат, аз пък ,че мен никой не ме пита как съм Joy свекърва ми не се е обадила нито веднъж откакто им казахме да пита как съм и как се развиват нещата.. което според мен си е направо обидно , тя е голяма гад като цяло,не че ще ми звънне даже и след раждането да пита за внучето си,но и аз съм кълбо от нерви и много искам да й тегля една или поне да я махна от фб, ама мъжа ще се пурли Grinning
Та така, поне да се се оплачем тук Grinning иначе аз ще ходя да пускам анти Ха,защото съм на инжекции и трябва да видим как е дозата...

# 544
Аз да мина да се оплача от загуба на апетит... Може ли някакви идея за здравословни и лесни храни. Вече нямам никъкви идей и като нямам апетит минава целият ден преди да хапна нещо което не мисля че е добре...

# 545
elicaD, D-димерът си отговаря за срока на бременността. Лекото сгъстяване на кръвта е нормално. Моят е 0.63 и не съм на терапия.
Минавам само да пусна една кампания на HiPP, подобна на тази на Пуфис, при която, ако се регистрирате с кода HiPP-FROSCH, ще ви изпратят подаръчен комплект. На мен ми звъннаха, че го изпращат и да го очаквам в удобен офис на Спиди.
https://www.hipp.bg/babyclub-landingpage/toaletni-mleka-olio/hip … o-mljako-da90308/

# 546
  • София
Момичета, от утре започват черните петъци. Понеже мисля одеялца да взема, имам една чуденка. Гледам много от тях са от полар, по-малко са памучни. Зимни бебета ще са все пак. Да игнорирам ли това, че са изкуственяк и да взема смело? Какво ви е мнението за този тип одеяла?

# 547
Не съм с много позитивно мнение за този полар, на мен ми подариха 2 одеала такива, иначе не бих взела. Утре ще дебна някое от мерино на промоция.

# 548
elicaD, D-димерът си отговаря за срока на бременността. Лекото сгъстяване на кръвта е нормално. Моят е 0.63 и не съм на терапия.
Минавам само да пусна една кампания на HiPP, подобна на тази на Пуфис, при която, ако се регистрирате с кода HiPP-FROSCH, ще ви изпратят подаръчен комплект. На мен ми звъннаха, че го изпращат и да го очаквам в удобен офис на Спиди.
https://www.hipp.bg/babyclub-landingpage/toaletni-mleka-olio/hip … o-mljako-da90308/

На мен ми дава грешка, явно са се изчерпали. А може ли линк и на кампанията на Пуфис, ако още е активна Simple Smile Благодаря!

# 549
Някоя има ли наблюдения дали огледалата за кола са необходима покупка, вие ще взимате ли и ако да какво?

# 550
Някоя има ли наблюдения дали огледалата за кола са необходима покупка, вие ще взимате ли и ако да какво?

Аз предполагам, че ще се возя с бебето отзад, така че за момента не ни е необходимо Simple Smile Но дори и да се наложи, мисля, че лесно може да се набави Simple Smile

# 551
И ние не сме ползвали огледало с баткото ,аз съм шофьор , но докато беше бебе не съм карала с него. Возех се отзад до горе долу 8я месец ,после минах отпред,сега не знам как ще е с две деца отзад ,но  пак не мисля да вземам поне на първо време

# 552
Хайде тези, които не спят да налазват промоциите Hug

# 553
Хиполенд нещо не ми отразява отстъпката, защо така? Поръчвате ли от там?

# 554
Хиполенд нещо не ми отразява отстъпката, защо така? Поръчвате ли от там?

Аз нямах проблем, в хиполенд накрая като завърших покупката и си проверих email-a видях колко е отстъпката и си е приложена. Също поръчах от Вис Виталис и там всичко беше наред

Общи условия

Активация на акаунт