Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 650
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Тези цени, които са написани преди или след отстъпка са? Направо луднах от вчера да гледам сайтове, цени, сравнявам, то ще кажеш че голямата разлика някакви стотинки...
На какви шишета се спряхте, двоумя се между Авент и Нук, сякаш към стъклени искам да се ориентирам. Тези биберони с поток 1, 2 , 3 - това дупките ли са? За начало започваме с 1 дупка и вода и кърма/АМ нали?
Боже, чувствам се като първескиня🙄

# 556
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала. Исках да ви питам дали това, че гърдите не ме болят и са си същите като преди бременността, значи че няма да имам (или ще имам, но малко количество) кърма? Sad

# 557
Отстъпката вече ми я показва в количката, явно по-късно го пуснаха това, аз от 5 без нещо разглеждах ...
Да потока 1,2 са дупките на биберона. Аз мислех Авент стъклени обаче няма антиколик система и ще взема пластмасови със системата, пишат че е хубава пластмасата. Ако нещо се захабят ще купя стъклени, а и другото надявам се бебето да ги одобри.
Някои неща са по-изгодни в Комсед с 30%.
Не знам какъв протектор да взема за матрак - памучен или бамбуков?

# 558
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала. Исках да ви питам дали това, че гърдите не ме болят и са си същите като преди бременността, значи че няма да имам (или ще имам, но малко количество) кърма? Sad
Нее, това изобщо не е показател. Прочети книгата и статиите на Хедра, много са полезни и ще те успокоят.

# 559
Отстъпката вече ми я показва в количката, явно по-късно го пуснаха това, аз от 5 без нещо разглеждах ...
Да потока 1,2 са дупките на биберона. Аз мислех Авент стъклени обаче няма антиколик система и ще взема пластмасови със системата, пишат че е хубава пластмасата. Ако нещо се захабят ще купя стъклени, а и другото надявам се бебето да ги одобри.
Някои неща са по-изгодни в Комсед с 30%.
Не знам какъв протектор да взема за матрак - памучен или бамбуков?

Ако си ги добавила предварително преди 00:00 часа, трябва да отвориш някой продукт и да му дадеш актуализирай поръчка. Така стана и при мен снощи, но след актуализиране ми показа отстъпката на ниво количка. И ние поръчахме доста неща 🙈

А за протектора, мисля че бамбук е по-добре, нали уж не задържа и било по-добре🤷♀

Аз се чудя от къде да си поръчам елипсовидни и кръгли протектори, че сме с такава кошара 🙈

# 560
Ето тук има елипсовидни различни размери
https://rayatoys.com/bebeshki-stoki/obzavezhdane-za-detska-staq/protektori

# 561

Мерсиии, гледах ги, но за съжаление нашите размери ги няма 🥲 Ще проверя и по другите сайтове, накрая ще си ги поръчам някъде по размер 🙈

# 562
Вие на какви вани за къпане сте се спрели, че съм в чуденка дали има смисъл да се инвестира в Stokke или да си вземем съвсем обикновена ?

# 563
Аз шишета взех на Chicco natural feeling мама каза, че били невероятни и мен ме гледала с такива, а аз съм се давела постоянно. И реших да послушам мама Grinning  За ваничкa тъй като в нас е дооста тясничко взех такава, каквато се сгъва Lorelli classic

# 564
Вие на какви вани за къпане сте се спрели, че съм в чуденка дали има смисъл да се инвестира в Stokke или да си вземем съвсем обикновена ?

И аз съм в същата дилема, просто защото банята ни е ужасно малка и тази на Stokke ми се струва най-практична. Ноооо не съм готова още да дам 260 лв за ваничка със стойка, та стои още този въпрос на дневен ред 😂

# 565
Най-обикновенна вана от 25-30 лв ще ви свърши работа . Моята е такава от Вис Виталис и сега ще я ползвам за втори път с бебо . Нищо излизшно и скъпо,просто няма смисъл . Дори не съм купувала тези стопери и разни аксесоари които са така вайръл както се вика. Сама си държех бебето , а ММ поливаше с обикновена каничка от левчето и му беше приятно .

# 566
Най-обикновенна вана от 25-30 лв ще ви свърши работа . Моята е такава от Вис Виталис и сега ще я ползвам за втори път с бебо . Нищо излизшно и скъпо,просто няма смисъл . Дори не съм купувала тези стопери и разни аксесоари които са така вайръл както се вика. Сама си държех бебето , а ММ поливаше с обикновена каничка от левчето и му беше приятно .

То вече май няма и толкова евтини 🙈 И аз съм загледала ВВ ама ще отида на място, че нещо не мога да се ориентирам с размерите и поставките.

# 567

То вече май няма и толкова евтини 🙈 И аз съм загледала ВВ ама ще отида на място, че нещо не мога да се ориентирам с размерите и поставките.

https://visvitalis.bg/product/maltex-bebeshka-vana-zebra-84-sm-grey    примерно , размер какъв трябва,честно казано никога не съм гледала размер,но вече вие си знаете ,но със сигурност само вана под 3 лв има във всеки детски магазин. Даже в Джъмбо не съм сигурна ,може и там да има избор на вани пак под 30лв

# 568
Аз взех ваничката на Stokke със стойка. Пише, че става до 4г, ама реално тази, която е съвместима със стойката, е малката, та не знам дали до 4 г. чак ще става. Супер практична е иначе, сгъва се, побира се, където бях планирала, много е качествена. Дали чак толкова си заслужава.. след време ще знам. Smile

# 569
  • София
Аз взех ваничката на Stokke със стойка. Пише, че става до 4г, ама реално тази, която е съвместима със стойката, е малката, та не знам дали до 4 г. чак ще става. Супер практична е иначе, сгъва се, побира се, където бях планирала, много е качествена. Дали чак толкова си заслужава.. след време ще знам. Smile

Upincloudnine, и аз вчера си получих същата ваничка и да те питам, има ли го и при вас това, че като се разгъне не стои много изпъната все още Thinking . Може би като се налее вода и се ползва някакво време ще слегне, но въпреки това ми беше странно , защото си представях, че като се разгъне си застава стабилно в правоъгълна форма с прави страници, вместо леко сгънати

Общи условия

Активация на акаунт