Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Колко време преди РД трябва да се вижда талона за рожденик в акаунта? Вчера качих отново приложението, че го бях изтрила мин.година и си мислех, че след ден трябва да е зареден. Другата седмица е РД.
Тази спирала със извитата четка и на мен не ми е удобна. Въпрос на маниер при гримирането. Аз се цапам с почти всички спирали, така, че това не ми е проблем. Просто четката не ми е удобна, защото аз обичам да си я въртя, отделно в другата ръка също ми е по- неудобно.

# 301
Водоустойчиви спирали не ползвам от години, ужасно ми тежи махането после

# 302
Колко време преди РД трябва да се вижда талона за рожденик в акаунта? Вчера качих отново приложението, че го бях изтрила мин.година и си мислех, че след ден трябва да е зареден. Другата седмица е РД.
Първа страница?

# 303
  • София
Водоустойчиви спирали не ползвам от години, ужасно ми тежи махането после
И на мен ми е много досадно свалянето на водоустойчив грим, обаче всякакви спирали ми се размазват - зиме, лете - на горния клепач имам отпечатъци от спиралата през деня и е много досадно. Та от известно време съм само с водоустойчива и съм супер щастлива, че хванах цаката как се сваля гримът с масла само. Relaxed

# 304
Никога не ми се размазват спирали. Водоустойчиви скоро не съм ползвала,преди ползвах за басейн/плаж. Махат се лесно със смес от масло някакво +розова вода,които се смесват.

# 305
Имам талон за рд, валиден до днес.
Ако някой го иска, мога да го предоставя.

# 306
Момичета, пробвах търсене с Гугъл, обаче нищо не ми излезе, затова влизам директно да ви питам - имате ли представа какво се случва с продуктите на Балеа? Всичко, което ползвах по-редовно, изчезна. Розовата серия за дълга коса, златната с масла, СОС гелчето и лепенките за пъпки (като гледам, май и цялата серия за пъпки липсва)... Продавачките казват, че май сменяли опаковки или пускали нови серии, ама то това сменяне и пускане стана два месеца вече, поне аз от толкова забелязах липсващи продукти, а нови няма.

# 307
Лошото е че не са 2 месеца, а повечко...

# 308
Любимият пауч на котката, т.е. единственият, който яде, също го няма от около два месеца.

# 309
# 310
  • Варна - Черна гора
Това със смяната на опаковките е прах в очите ни, според мен.
Щом ги има в немския ДМ колко ли време е необходимо да ги доставят и в България?
конкретно кремове за околоочния контур на БАЛЕЯ:
https://www.dm.de/pflege-und-parfum/gesicht/augencreme-und-co?al … ea¤tPage0=0

# 311
И аз идвах с новината за календара. Хубаво са го измислили, валидни за седмица.

# 312
Точно това чаках. Исках коледния календар на Балеа , но изчаквах намаление и днес отворих -15% на календари 🫢 много съм доволна

# 313
Това със смяната на опаковките е прах в очите ни, според мен.
Щом ги има в немския ДМ колко ли време е необходимо да ги доставят и в България?
конкретно кремове за околоочния контур на БАЛЕЯ:
https://www.dm.de/pflege-und-parfum/gesicht/augencreme-und-co?al … &brandName0=Balea¤tPage0=0
Зеленият околоочен го имаше онзи ден в ДМ на хотел Плиска.

# 314
Мале, добре че написахте че са валидни седмица. Аз мислех че е много повече валидността и щях да си чакам да отворя всички "прозорчета".

Общи условия

Активация на акаунт