Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Не мога да не похваля екипа в Скай Сити и отговорното лице от ръководството, разбира се. В магазин ДМ в Скай Сити купих зъбен душ, който от доста време гледам в ДМ Дъ мол на цена 159.99лв. В Ская цената на рафта също беше 159.99лв. Вкъщи случайно отворих приложението и какво да видя- цената в профила ми и в касовата бележка е 189.99лв. 😳 Проверих отново в Дъ мол- същата цена - 159.99лв. Сигнализирах персонала и днес отидох до Ская да търся решение, защото си исках душа, но на показаната цена. След комуникиране на въпроса с ръководството, управител на магазина ми се обади и цитирайки условията им за продажба обяви, че душът ще бъде подарък за нас. При тях се е получила техническа грешка, за което се извиниха и ни компенсираха. Не съм очаквала такъв развой и съм мнооого приятно изненадана. Дано повече търговци имат такова отношение към клиента. Ставам им доживотен фен на ДМ- ци 🤗
Иначе си закупих по ваши препоръки веган напитки. Благодаря за споделения опит.

# 406
Браво, направо реабилитираш магазина им в Скай сити в очите ми. Точно там не съм стъпвала от миналата година, когато възрастна продавачка се караше на клиентите, че не ѝ дават точно пари.

# 407
ДМ имат политика, че ако етикет не отговаря на реалната цена, продуктът е безплатен за клиент, който е открил това разминаване. Явно още е в сила и са постъпили коректно т.е спрямо собствените си правила

# 408
ДМ имат политика, че ако етикет не отговаря на реалната цена, продуктът е безплатен за клиент, който е открил това разминаване. Явно още е в сила и са постъпили коректно т.е спрямо собствените си правила
Да, точно това ми обясни дамата- любезна и много мила, още при първото обаждане. Липи си, че обича работата си и се старае. Продавачките също бяха много мили, отзивчиви и по никакъв начин не съм усетила негатив, въпреки, че се върнах с проблем днес. В интерес на истината мин.година там не успях да ползвам ваучера за РД там, защото от персонала не успяха да,ме консултират как става. Може да са други служители сега или взимат пример от управителката как трябва да се работи.

# 409
Вчера трябваше да си уплътня времето преди работа и влязох в близкия ДМ, да ползвам отстъпка за рожден ден.
На такава сопната касиерка случих, че направо съжалих. Angry
Тук ме подкокоросахте с чадърите Бенетон и взех един от 24.99. И 3 дезодоранта Фа.
Ще мисля за чадъра, че снощи поръчах друг от НМ.
Натка, ти кой крем с нианацид търсеше, на Балеа ли?

За Доместос някой твърдеше, че е по-евтин в ДМ. Не е, сега в Лидл е на промоция, 4.59.

# 410
Скрит текст:
Вчера трябваше да си уплътня времето преди работа и влязох в близкия ДМ, да ползвам отстъпка за рожден ден.
Тук ме подкокоросахте с чадърите Бенетон и взех един от 24.99. И 3 дезодоранта Фа.
Скрит текст:
На Балеа, да, но дневния. Мисля че последния път като питах в магазина, ми казаха че е спрян. А бяха му сменили дори опаковката, с новото лого беше.

# 411
  • София
Скрит текст:

За Доместос някой твърдеше, че е по-евтин в ДМ. Не е, сега в Лидл е на промоция, 4.59.
Скрит текст:

Не е коректно сравнението на цена в ПА и промоционална цена(краткосрочна).

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 11:38 от geos

# 412
Защо да не е коректно? Важно е колко ще платя аз, все ми е тая дали е редовна, или не.

Допълвам - тази спирала,

която купих с онези талони, които си разменяхме, струваше 13 и нещо, с намалението стана към 11. А то излиза, че просто цената си е толкова?! Увеличават, пускат талони, уж за намаление, после си връщат редовната цена. Вятър и мъгла.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 13:42 от DeVa®

# 413
Разбира се, че не е коректно сравнение промо с редовни цени. Мен ме бърка колко е нещо на редовна цена, ако ми трябва на момента и го няма някъде си на промо. Пак за джоба става дума.
И това с вдигането на цените и пускане на талони точно ДМ не го правят.

# 414
  • Наблизо
Скрит текст:
Скрит текст:
На Балеа, да, но дневния. Мисля че последния път като питах в магазина, ми казаха че е спрян. А бяха му сменили дори опаковката, с новото лого беше.
Не е спрян,в Германия си го има..

https://www.dm.de/balea-gesichtscreme-niacinamide-lsf-30-p4066447438888.html

# 415
Пропуснах няколко дни от календара. Дали случайно е имало за babylove серията? Търся намаление…

# 416
Имаше нещо за детски храни. По някаква случайност го похарчих за един детски чай.

# 417
Пропуснах няколко дни от календара. Дали случайно е имало за babylove серията? Търся намаление…
Имаше, но изтече срока, до който можеше да се използва намалението. Мисля, че беше 10 %

# 418
  • пустинята Гоби
Този път и аз не съм доволна от коледния календар, меко казано абсурден.

# 419
Подарявам талони за еъруик и орал б, ако някой иска.

Общи условия

Активация на акаунт