Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Да, извинявай, че малко диагонално чета. Благодаря ти, че ми обърна внимание на тази подробност.

# 496
Преди няколко теми, бяха препоръчани ДМ-ските таблетки за съдомиялна. Искам да попитам дали за тези от снимката е ставало на въпрос? Защото малко се колебая дали са толкова хубави, след като се разпадат на парчета. Те всъщност са си в разпаднато състояние още в пликчето. Един път мият долу горе добре, друг път не. Много зависи как съм подредила съдовете... Като цяло спокойно мога да ги хвърля или да ги оставя за резервни. Нещо не съм чак толкова доволна. Това разпаднато състояние е доста разочароващо.

# 497
  • пустинята Гоби
Аз винаги подреждам съдовете добре в моятa съдомиялна, да не са безразборно един върху друг. Ползвала съм тези таблетки много пъти и нямам спомен да са се разпадали . Сега съм с тези, доволна съм:

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 00:48 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 498
Аз съм ползвала от серията nature и нямам зажележки, измиват добре и на програмата 60° за 60 минути, която обичайно ползвам.

# 499
А, дали има гел на Денкмит за съдомиялна? Предпочитам течните препарати, тъй като не драскат посудата при миене.

# 500
  • Плевен
Аз нямам забележки към таблетките, моите не са натрошени.

# 501
Amiamo, все пак моят чадър е автоматичен. Така пише в касовия бон. Тези, които ти си гледала, явно са други.

# 502
  • София
Възможно е. Само такива бяха останали - ръчни.

# 503
Аз съм ползвала от серията nature и нямам зажележки, измиват добре и на програмата 60° за 60 минути, която обичайно ползвам.
И аз съм с тях.

# 504
  • пустинята Гоби
Гел за съдомиялна няма. Имаше по едно време таблетки само гел, скоро не съм купувала от тях. Тези, които аз съм показала са смес от гел и прах.

# 505
  • София
Търся следните неща (като не е задължително да са от ДМ), но смятам  да използвам талон -15% до 25дек.
Чай - на пакетчета или насипен (без ароматизанти и изк. добавки).
Взех този, но е доста слабичък (почти не усещам лютост)...търся с по-сгряващ и по-"еко". Може би на Йогитеа ще пробвам.
Скрит текст:
Коя микрофибърна кърпа е най-добрата за екрани, ТВ, монитор (т.е. да може  с и без вода/течност само да се минава?
За прясно месо (за камера) кои пликове са подходящи (средно големи, но да не са тънки, последния път са били префинени... брат ми ми сподели).
В търсене на идеалния крем за ръце (лесно и бързо попиващ и с изчистен състав).
Засега този на Cattier е на първо място, но трябва да го потърся дали се предлага все още (мостра е от преди години, с бяла хума), за секунди попиваше и не омазняваш каквото пипнеш/, но е с доста съставки.
PS: Намерих го: https://incibeauty.com/en/produit/3283950915304
Сега съм на третия - с лайката - по-мазен е, не особено привлекателен аромат, но за вечер преди сън става (не попива толкова бързо, както втория на Балеа).
Последния е за тяло, но ще го видим за ръце как е.
Скрит текст:

Кой ароматизатор за апартамент препоръчвате. /пасивен, с ненатрапчив аромат/?

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 21:08 от Starrydream

# 506
Dream, по въпросите ти от долу нагоре.
Ароматизатор, ползвам предимно на areon, лично аз много харесвам лавандулата с пачули, ненатрапчив и лек аромат. Не са лоши ароматизаторите им с черните клечки( вип), ако си напаснеш любим твой аромат.
Ритуалс са божествени, но не много бюджетни.  
Сега през зимата също ползвам доста дифузер, и си блендвам различни аромати.
Крем за ръце, ползвам на Neutrogena  -
 в момента ползвам олио лосион за тяло и ръце, бързо попиващ и не оставя лепкав слой. Пликчетата за хладилник с цип икея или lidl.   
Весела Коледа дами🎄🎁  Бъдете здрави 🌺💚

# 507
Весела Коледа на всички!
Един от любимите ми кремове за ръце е този на Bioapteka. Много добре хидратира и попива, лосиона за тяло също е много хубав.

# 508
Най ми харесва крема за ръце на Balea с урея, бързо попива. На Bioapteka крема за ръце беше с хубава миризма, но трудно попиваше. За мен най- хубав е крема за ръце на Dove от серията spa, но го няма в Б-я, търсила съм го навсякъде.

# 509
  • София
Vira, може ли снимка на крема за ръце на Dove?!

Общи условия

Активация на акаунт