Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 521
  • 749
  •   3
Отговори
# 120
Аз пак да кажа за азелаиновата на ТО. Консистенцията е като рбътен крем, не дразни и е много приятна. Попива и си ползвам слънцезащита след нея. За вит, С може да си вземеш някой дериват. Дразни по-малко.

# 121
Вит Ц си е полезен за кожата, но няма как да очакваме чудеса.Чудесно се комбинира с азелаинова, въпросът е колко реактивна е кожата, какъв процент имат продуктите и вида им.По това се водим.
Аз се чудех дали не може да е по-бързо Simple Smile нямам търпение за резултати Simple Smile
Резултати бързи няма да дойдат, това е дългосрочна рутина.
Така че
по-добре не бързайте, за да няма проблеми.

# 122
Отново благодаря, момичета Flowers Hibiscus

# 123
Серум с хиалуронова киселина преди този с витамин С намалява дразненето. Навлажнявам с флорална вода и тогава нанасям. С една идея по-добре приема кожата ми серума с вит С по тази схема.

# 124
  • Mostly in my mind
Витамин С на Йосерин има и хиалуронова киселина. Често не слагам крем след него, а направо слънцезащита.

# 125
  • тук-там
Витамин С не е в най-активната си форма при Юсерин. Аз предпочитам този на Виши.

# 126
  • Mostly in my mind
Ако трябва да съм честна, и на мен не ми е фаворит този на Йосерин Blush последния път го взех, защото беше на промоция. Но ми харесва това, че не се окислява. Този на Ла рош в пъти повече ми допада, макар бързото си окисляване, и си мисля като свърши този, да взема от него.

# 127
Да, и аз прочетох добри отзиви за този на Виши. След Medik8 може да го пробвам. Мазен ли е? Чиста аскорбинова киселина ли е, или дериват?

# 128
  • София
Витамин С, нанасям винаги на чиста кожа. Фаворит ми е този на Миша.
https://kocos.bg/MISSHA-Vita-C-Plus-Spot-Correcting-Concentrate-Ampoule-1-1390
В момента използвам ONEOSEVEN soseo Vinbiome Vitamin C Serum , но ми идва силен и е една странно мазна консистенция, ще го измажа, но няма да повторя.
https://jolse.com/product/oneoseven-soseo-vinbiome-vitamin-c-ser … y/1136/display/1/

# 129
  • Mostly in my mind
Този на Виши и Миша държите ли ги в хладилник? Как са с окисляването?

Тези пък от Jolse продават на същите цени или по-скъпи, отколкото и от бг сайтове дори. Никаква сметка от там, освен при безплатна доставка и големи намаления.

# 130
Харесвам на Виши изгубих бройката кой пореден е. Аз го държа в хладилника. На мен не ми се окислява, защото мажа и шия и деколте до зърната. 😂 Няма време да се окисли.
В него Вит. С е активен 15%
ХК има във всеки продукт и аз отделен серум с ХК не слагам. Може да доведе до раздразнение на кожата, като се натрупа.

# 131
  • София
Този на Виши и Миша държите ли ги в хладилник? Как са с окисляването?

Тези пък от Jolse продават на същите цени или по-скъпи, отколкото и от бг сайтове дори. Никаква сметка от там, освен при безплатна доставка и големи намаления.

Не ги държа в хладилник, този на Миша е 20мл.  със срок на годност 2 месеца след смесване, стига ми точно за 2м., не ми се е окислявал.

В Jolse, има мноооого добри промоции с цени на половина от бг сайтовете, пускат и продукти със срок на годност 6-12м. за центове. Истината е, че преди година така се запасих, че не съм поръчвала отдавна.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 13:04 от nad_tab

# 132
Аз сложих двата серума с вит С на Medik8 в хладилника и станаха на буци. Сега ги държа в банята и няма проблем.

# 133
  • Prismatica Aerie

Тези пък от Jolse продават на същите цени или по-скъпи, отколкото и от бг сайтове дори.
Всеки, пазаруващ редовно от jolse, ще Ви каже, че не е така. Намаления има постоянно, на различни неща. Въпросният серум е на редовна цена в момента, но регулярно го пускат на около 25$.

Безплатната доставка няма особен смисъл, защото когато я има - цените на повечето продукти са по-високи от обичайното

# 134
Лепне/утежнява ли този на Миша? Че не мога да търпя такива усещания по лицето си.

Аз наскоро започнах новият вит. Ц на Beauty of Joseon, 10% стабилна формула, препоръчвана за чувствителна кожа. Нанесен след есенциални капки, лепне съвсем леко, но усещането изчезва след нанасяне на крем. Лек и приятен е за нормална към смесена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт