Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Турският ми го носят от Турция или го поръчвам на хора, които доставят оттам. Иначе и двата могат да се намерят в базар и олх, но трябва да се търси крем за акне. Има и един час в телеграм, в който има всичко.
Коя е телеграм групата? (Може и на лично съобщение)

# 451
Аз продължавам да се беля и май ще преустановявам използването на турския трет 0,05, сигурно вече 2 месеца и половина го прилагам само веднъж седмично със сандвич метода и пак имам белене. Пропуснах само една седмица, когато бяхме на почивка и белене нямаше. Пъпки продължават да ми излизат също.

Да попитам някой ползвал ли е ретинола на Биотрейд?
Имам един техен продукт , който много харесвам и се чудя дали да пробвам техния ретинол. Имат 0,2 и 0,5 % серуми  и се чудя при положение , че съм ползвала трет, дали да не избера по-голямата концентрация..

# 452
Аз си взех серума с ретинол 0.2% на Биотрейд. Преди това бях с Лореал и бях доволна. Биотрейда го ползвам отскоро, но леко ми пресушава кожата. Ще наблегна на повече хидратация и ще му дам шанс, понеже от други техни продукти съм доволна.

# 453
  • 1st floor
Аз директно взех 0.5%. Нямам никакви опраквания,  освен чат пат някоя пъпка на брадичката, но рядко. Преди това бях с на LA Rosh.
A Dream, свикна ли с вит.Ц-то на Миша или го отписа?
Аз сега имам талон от ДМ за два броя серуми на 50% и се чудех какви да си взема за лятото и да са съвместими със слънце. Joy Серумити са на Ревокс.

# 454
Здравейте Simple Smile
Непокорна, свикна ми кожата и след него се чувства много добре. Явно си трябва време с някои продукти Simple Smile
И аз ползвам серума на Биотрейд 0.2% обаче. Нямам оплаквания засега. След него кожата изглежда добре, леко матирана и редовно забравям хидратацията, а не трябва.
И аз имам тези талони, може пак да се комбинираме Grinning , но не видях с ретинол, а само някакви други, които не са ми съвсем ясни кога и къде да ги включа Blush
Ако си наясно, пиши, аз съм съгласна Hands Thumbsup

# 455
Здравейте. Четох и търсих, но не мога да се ориентирам много. Търсих трет в Гърция чрез позната и тя ми изпрати това от снимката: https://www.targetpharma.gr/en/product/tretin/

Пише обаче изотретиноин и е под формата на гел, а не крем. Може ли да ми кажете дали е ок за ползване или да търся друго? Акне нямам, имам широки пори и фини линии.

Благодаря ви предварително❤

# 456
Не, изотретиноин не става.

# 457
Не, гръцкото е само за акне конкретно.

# 458
Благодаря много! ❤

А този ок ли е? Мога ли да го започна?
https://www.onbuy.com/gb/p/eritretin-jel-acne-pimples-tretinoin- … misn-4~p38259528/

# 459
Не.Търсете продукт само с третиноин.

# 460
Пак не. Еритромицина е антибиотик.
Изписва се когато има огнище от бактериите p.acnes, най-често по брадичката и челото.
Няма антиейдж ефект такава комбинация еритромицин+третиноин.

# 461
Здравейте, ползвам Ретинал на Авен и сега за първи път третиноин- турски. Има ли някаква логика да ползвам 1 път седмично трет, а през останалото време ретинала?

# 462
Здравейте,
има ли някакъв крем за петна по ръцете, напоследък започнаха да ми излизат петънца. Мажа ги понякога с крема, който използвам за лице. Ето този

https://novakoja.com/products/copy-of-a-game-5-0-05-%d1%80%d0%b5 … d1%80%d1%83%d0%bc

# 463
  • София
За ръце използвам същата козметика, която използвам за лице. Вечер ниацинамид и трет, сутрин витамин С, през лятото слагам слънцезащита.

# 464
  • София
Здравейте, ползвам Ретинал на Авен и сега за първи път третиноин- турски. Има ли някаква логика да ползвам 1 път седмично трет, а през останалото време ретинала?

Да, напълно се съчетават двата ретиноида в различни дни.

Общи условия

Активация на акаунт