Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 596
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Акне ли имате? На мен след 2 пъти ползване на тази маска ми се появиха бръчки, каквито никога не бях имала. Направо се стреснах. Кожата ми се пресуши, после я хидратирах добре няколко дни и се оправи, но маската не мисля да я използвам вече. Не е за мен.

# 496
Акне ли имате? На мен след 2 пъти ползване на тази маска ми се появиха бръчки, каквито никога не бях имала. Направо се стреснах. Кожата ми се пресуши, после я хидратирах добре няколко дни и се оправи, но маската не мисля да я използвам вече. Не е за мен.
Имам умерено акне, и да получих и аз, финни линии или бръчки по челото и под очите.

# 497
Как влизате в телеграм групата за козметика, на мен нещо не ми излиза?

# 498
# 499
Момичета, аз спрях турския трет от около месец някъде. Явно не ми понася.
Чудя се за ретинола на Биотрейд или на CeraVe.
Кой според вас да взема или ми препоръчайте нещо друго до около 40 лв.

# 500
  • София
Нона, защо не вземеш ретинал,
с ретинола слизаш много надолу от трет. A-game 10 е в този ценови диапазон и много хвален (нямам лични наблюдения обаче). Разгледай го.

# 501
Нона, защо не вземеш ретинал,
с ретинола слизаш много надолу от трет. A-game 10 е в този ценови диапазон и много хвален (нямам лични наблюдения обаче). Разгледай го.
Да, права си. Значи търся ретинАл, ще погледна този който си написала. Благодаря ти!

# 502
Моето предложение е испански третиноин. Доста по-благ и щадящ е от турския. Нанася се много лесно и казват, че една тубичка стига за 2-3 месеца.

# 503
Моето предложение е испански третиноин. Доста по-благ и щадящ е от турския. Нанася се много лесно и казват, че една тубичка стига за 2-3 месеца.
И за него си помислих първо. Обаче го намерих за 60 лв. в интернет, отделно доставката и ми се видя много.
Но пък от друга страна ако за толкова време е добре.
Сега ми отлежава една опаковка от турския ползвана и една чисто нова 🙁

# 504
Пробвай с една опаковка, да видиш как ти понася и за колко време ще стигне. Внимавай да не прекалиш с количеството, защото се нанася много лесно, буквално изчезва под пръстите ти и създава илюзия за лек продукт.

# 505
И за него си помислих първо. Обаче го намерих за 60 лв. в интернет, отделно доставката и ми се видя много.
Онзи ден проверих цената му в испанска аптека, 19.90евро за 30мл.

# 506
  • Пловдив

Какво количество мажете за лице. Аз ползвам турския и слагам през ден, отворила съм тубичката септември и още ми е пълна наполовина. Слагам по 1 грахово зърно на лицето.

# 507
  • Бургас/Пз
Нона, при мен не се получи с нито един трет. Пробвах турския, испанския и още един вид, но накрая резултатът беше нон стоп Белене. Хидратирам, подхранвам , кожата видимо с страхотно състояние и накрая бам белене. Супер досадно и отегчително, но се бях заинатила и издържах 9 месеца. След това пробвах два ретиналови продукта и за съжаление същата работа и с тях незнайно защо. Минах на комбиниран продукт бакучиол и ретинол и слава богу с него го нямаше досадното белене. В момента съм само с ретинол 0,5% корейски и много рядко се беля и то съвсем леко. Всяка неделя обаче ексфолирам с продукт с киселини и определено виждам , че пад някаква кожа

# 508
  • София
Тази година и аз много се беля и то често от трет. Може би на две-три седмици имам седмица, в която не се люспя. Тъпото е, колкото и да хидратирам и гримирам, се вижда, че съм змийче (което пък хаха е китайската ми зодия).

# 509
Аз затова го зарязах след няколко години мъчение.

Общи условия

Активация на акаунт