Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 461
  • 749
  •   2
Отговори
# 660
Тази вечер съм черна станция Simple Smile моят третиноин е смес от трет, ниацинамид и азелаинова киселина. Не би трябвало да е проблем ниацинамид и вит.А да се ползват заедно и един след друг.
Кой е този трет?

# 661
И аз боря петна от акне със Скинорен, но не понасям текстурата му. Кожата ми сякаш стои като нащърбена след него, а фон дьо тена ми се свлича и бели на местата където съм го нанасяла. Има ли някой друг с такъв проблем? Чудя се дали с всяка азелаинова к-на ли е така или конкретно Скинорен ми прави проблеми. Биотрейд също имат крем с азелаинова к-на и ниацинамид. Някой пробвал ли го е?

# 662
На мен крема с азелаинова на Ординари ми прави ужасен кир ефект. Мислех да взема Скинорен, но съм заинтригувана от този на Биотрейд заради ниацинамида. Ще се радвам и аз на отзиви за него.

# 663
  • на последния етаж
Какво са впечатленията ви от серията на Авен A-Oxitive и по-точно серума и аква-крема?
От няколко седмици ползвам пилинга, та се чудя за горните продукти.

# 664
Здравейте. Купих си Пробио ампула на Центела.  Дали се съчетава в ретинол? Не намирам инфо.

Всеки ден слънцезащита, дори да няма слънце. И подновяване на 2-3 часа.
Как нанасяте , ако имате грим? Има ли някакъв подходящ, лек слънцезащитен спрей, който може да се слага върху грим?

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 19:52 от mimikona

# 665
  • София
Здравейте. Купих си Пробио ампула на Центела.  Дали се съчетава в ретинол? Не намирам инфо.

Не съм попадала на марка Центела newsm78, да нямате  предвид някоя от серум/ампулите с Центела на Skin 1004?
Ако е някоя от тях се съчетава чудесно.

# 666
Здравейте. Купих си Пробио ампула на Центела.  Дали се съчетава в ретинол? Не намирам инфо.

Всеки ден слънцезащита, дори да няма слънце. И подновяване на 2-3 часа.
Как нанасяте , ако имате грим? Има ли някакъв подходящ, лек слънцезащитен спрей, който може да се слага върху грим?
Има няколко спрея за лице, които стават над грим.Аз имам на Гарние, поръчах го от Емаг, нямаше го по магазините, сега не знам.

# 667
Здравейте. Купих си Пробио ампула на Центела.  Дали се съчетава в ретинол? Не намирам инфо.

Не съм попадала на марка Центела newsm78, да нямате  предвид някоя от серум/ампулите с Центела на Skin 1004?
Да, същите са - Skin 1004. Пише , че са ферментирали съставки и се чудя ретинола как ще им подейства. Благодаря!

# 668
Момичета, дайте малко акъл. Серума на Миша с витамин Ц първи ли се слага или да го слагам след тонер? И ампулата на Скин 1004 след тонера или след витамин Цто. Съвсем се обърках вече.
Поръчах миналата седмица зеления Терамид, засега доста добре ми се отразява. Притеснявах се да не почнат пак да ми излизат пъпки, но засега положението е добре.
Основният проблем ми е да намеря хубав хидратиращ крем за през деня, който да се сработва със слънцезащитата на Скин 1004 и грим. Според козметичката, кожата ми е много мазна, но дехидратирана.

# 669
Не го знам Миша, но редът е тонер-вит Ц, ампула, крем, слънцезащита.

Да, същите са - Skin 1004. Пише , че са ферментирали съставки и се чудя ретинола как ще им подейства. Благодаря!
Не би трябвало да има проблем.

# 670
Всички ферменти ли се съчетават добре с ретинол? Имам ампула на Misha Time Revolution с пробиотици, досега я редувах с ретинол.

# 671
С трет не се съчетават някои киселини и активни съставки( прим. вит Ц, в началото поне).

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 13:10 от ДХ3

# 672
Въпрос към ползващите околоочния с ретинал на Beauty of Joseon за лице и шия - доволни ли сте и подходящ ли е също за чувствителна кожа?
Досега ползвах 1% ретинол на Paola‘s Choice без проблеми.

# 673
  • София
Здравейте, знаете ли къде да намеря RETIN-A 0,1% (Ретин А 0,1%) ? Може би го няма в България? Виждам, че се предлагат доста подобни продукти, но ако този действително го няма, има ли друг с максимално подобен състав?

Доколкото знам търсения от мен крем изглежда така:

Благодаря ви

# 674
Извинявам се за спама, въпросът ми бе е по темата, но съм сигурна, че вие ще ми помогнете.
В търсене съм на слънцезащитен спрей за подновяване през деня върху грим за мазна кожа

Общи условия

Активация на акаунт