Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 296
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • морето и сините вълни :)
Здраствуйте  мацки
Електра-миличка знаеш в коя тема се запознахме с теб,нали???
Не съм човека който трябва да те упреква че пушиш цигари.Но искам да ти припомня нещо.Аз също съм страстна пушачка-ама като ти казвам страстна ,направо страстна. #CrazyТа предната бременност и аз така като теб мислех ,виках си "ЕЕееее то най-много е позволено до 5 цигари"Аз пушех по три и от време на време съм стигала до 5,6.Родих мъртво бебнце.Не е това причината -но се обвинявах и продължавам да се обвинявам за това нещо.Пиех и кафе тогава.
Сега от как си видях теста съм спряла окончателно цигарите-и смея да твърдя че който ти е казал че ако се откажат от веднъж ще се навреди на плода и че ще се натрови бебето още повече като започнеш да се изчистваш.ТОВА НЕ Е ВЯРНО.Ти чрез пушенето на една цигара в кръвта ти нахлуват вредните вещества-бебето се храни чрез кръвта ти.Направи си извода.

Съжалявам че ти изнесох такава тирада-не съм човекът който трябва да те укорява за тези неща.Можеш все пак сама да си дадеш равносметка за тях.

Момичета-незнам ама съм чувала момичета който са си пушели съвсем нормално през цялата бременност по една кутиика и хич не им е дремело на черупката.Ами мама му стара тез хора не се ли усещат малко  че се развива нов живот във тях.

Момичета найстина съжалявам за тирадата която изнесох-
Може и момичетата който пушат да ме "Сиктирдосат " набързо но си казах мнението все пак Hug
цункам ви и ви гушкам

# 76
Здравейте мамчета, на мен не ми се спи и реших да попиша малко. Напоследък се събуждам през нощта, за да ходя до тоалетната и после вече няма заспиване. Това пишкане много ме мъчи. Не мога да издържа повече от 2 часа и да не отскоча до тоалетната. При вас така ли е?
А за коремчето явно не е внушение, а нашите бебковци ни показват, че са тук Simple Smile
И аз скоро ще се наложи да ходя да пазарувам. Обикновенно всичките ми дрехи са тесни и по мен и сега ще ми е проблем, защото започват да ме притискат дънките. Но да си призная не знам кой размер да си взема. Досега беше лесно, взимах най-малкия и готово, ами сега? Затова ще изчакам още малко и ще хукна по магазините.
А в понеделник ще отида да видя мойто бебче. Сигурно е още рано за сърчице, но... ще ви разкажа после.
За пушещите момичета: ако спрете цигарите ще е най-добре и за бебо и за вас, но ако не можете поне не прекалявайте скъпи мами.
Аз да се похваля: нашия татко каза, че като забременея ще спре цигарите и за сега стоически издържа, дано ги спре запостоянно:) а аз не пуша.
Та скъпи мами взимайте пример от татковците и стига пушихте:) Извинявайте, ако съм ви досадила.

# 77
За протокола: от София

Хубаво ще е да си знаем всички градовете и след време да си правим срещички и извън форума.

# 78
Добро утро момичета, както се подразбра снощи, това ще ми е една от последните нощни смени и много съм доволна, но така като гледам има мами, които не спят по нощите, е и аз ставам да ходя до тоалетна, но после отново сладко си заспивам, странното е, че се будя рано рано сутрин Mr. Green. За пушенето съм ама на 100% на мнението на Ани Бани и то трябва да се помърмори, защото иначе не става пък и на нас никой не може да се сърди нали сме си свои Grinning Hug, Катрин браво на твоя мъж, това е много отговорна постъпка от негова страна

# 79
Да се разпиша и аз при бившите пушачки. Започнах да пуша на 15-16 години и до 20-та бях много пристрастена. Стигала съм и до 2 кутии, което е направо кошмарно. Когато забременях със сина си спрях цигарите. Слава богу с неговото раждане всичко мина нормално. Не съм пропушвала от тогава. Следващата бременност обачее... И аз като Ани не мога да се отърва от самообвинението, че с безотговорното си поведение съм допринесла за трагедията.

Извинявам се на пушачките, надявам се да не съм засегнала никого.

# 80
schuschi  и лилита !   искам само да ви кажа ,че има тема за септемврийските мами от Бургас във форум Отчетни : По градове .

# 81
  • Sofia
Добро утро!
Някой знае ли средство против гаденето?
Сякаш не бях толкова зле при предишните бременности, сега ми се драйфа по всяко време на денонощието и от всичко - вече не понасям любимите си парфюми, не мога да сложа и червило, от всяка миризма  Sick За храната е  ясно.
Утехата ми е, че щом е различно, този път може да е момиченце!  Grinning

# 82
  • София,

newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ БАНИ
   newsm51

Да си ни жива и здрава, много щастлива и септември да си родиш едно прекрасно и здравичко бебче  smile3504 !
Бъди много обичана мила  txtloves , обградена с много приятели и хубави мигове!
Наслажвадайсе на всеки миг и се радвай на това което имаш!!

Много, много целувки  от мен с пожелание за един невероятен рожден ден!!!

# 83
Честит Рожден Ден Ani Bani!!!
Пожелавам ти много сбъднати мечти, много усмивки и любов около теб.
А септември едно красиво бебче, което да радва много мама и татко Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet

Весело посрещане!!!
 1dating

И аз днес празнувам рожден ден, но на моята майка.Simple Smile

# 84
Честит Рожден Ден Ани - Бани!

Много здраве, щастие, любов и здраво бебе през Септември, ти пожелавам!   bouquet

# 85
Честит рожден ден,Ани-бани!Желая ти много здраве,щастие и любов!Нека се радваш на една лека бременност и през септември едно здраво и сладко бебче да оглася с смях дома ти!

# 86
Честит рожден ден, Ани-Бани!  bouquet

muna33, мерси, ще я посетя бургаско-септемврийската тема.

Карен, пожелавам ти този път да е момиченце Grinning Не знам дали има някаква зависимост, но и аз когато бях бременна с дъщеря ми, по цял ден се чувствах зле и ми се гадеше. /А сега не и сигурно ще е момче Wink/
А по принцип на бременни лекарите изписват Деган против гадене, но питай за всеки случай гинеколога си

# 87
  • Кърджали, България
Ей, сладуранки, едва ви изчетох!!! Веднъж и аз да се добера до компа в неделя...
И колко много нови мами (извинявайте, няма да ви изреждам поименно, да не пропусна някоя)... -  welcome
При мен новината е, че синчето се разболя от варицела  Sad. Никой лекар не е чувал за превантивните мерки, за които четох в Интернет, но колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че дори и да се заразя, има съвсем минимална опасност за бебчо... Както и да е, разхождам се вкъщи с маска и гледам да съм по-далече от детето  Sad.
Моите вкусове към храна също се промениха - бях върла месарка, а сега ми се ядат краставици и китайско зеле  Crazy А, и от парфюмите ми се гади също  Close
Вчера си мислех за подновяване на гардероба... Засега още влизам в дрехите си, но ще трябва да си купя някоя и друга туника може би. На мен също не ми харесват панталоните с парчета отпред, миналия път си бях ушила прав панталон с ластик в кръста и с вдигната талия - много ми беше удобен.
Бенич, мила, как си ме пропуснала да ме включиш при Овните, аз бях първата записала се за тази прекрасна упорита зодия  Party Сега разглеждам и снимките, а после ще се включа и аз.
bdbaloni на Ани Бани! Пожелавам ти да си много щастлива ипрез септември да гушкаш сладкото си съкровище!Приятно прекарване днес на празника!

# 88
  • София
 smile3510 Чвстит рожден ден Ани Бани !!! Много щастие и  txtloves и желая едно здраво и хубаво   ylinfant

Лилита - само като те чета - все едно съм аз като симпоми, а си и на моята дата за бебе Grinning
Дами - относно цигарите - как ги спряхте изведнъж, аз преди съм го правила, но точно сега не мога...тъпа работа, и още припалвам чат-пат  Sad

Желая ви весел край на уикенда   bouquet

# 89
Честит Рожден Ден,ani-bani!!! newsm51 smile3513 1dating smile3525 newsm59
Желая ти всичко най-най-най-хубаво!!!

Общи условия

Активация на акаунт