София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 037
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Сливен
Честит рожден ден на Преслав! Много слънчеви дни и весели усмивки, много щастие и много любов! Честито на мама и тати, само хубави мигове!

# 106
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Преслав! Да е здрав и с много късмет. Да радва мама и тати!

и   

# 107
Честит рожден ден на Преслав!

bdbaloni  bigdance2   smile3510

Нека да расте весел и щастлив, да бъде здрав като скала за радост на мама и тати!

# 108
честит рожден ден на преслав
да е жив и здрав и да радва постоянно мама и тати

bigdance2 newsm59    bigdance2

# 109
Здравейте,благодаря за пожеланията.  bouquetНезнам как е при вас,но при нас вече избиха два кътника.Голяма мъка ви казвам ooooh!Искам да попитам дали някоя мяка от Младост 4 би искала да се разхождаме заедно?Ако някой иска нека ми пише.

# 110
Привет и от мен
Малко свобоно време най-накрая.
Честито на рожденникка Преслав. Да е жив и здрав и много да радва мама и тати многоооооооо.
danida82, с удоволствие, но аз съм в Младост 2 и търся мами за разходка

# 111
  • София
  Аз съм от Младост 4, и почти всеки ден съм на разходка дори днес за един час.. Ако искаш ми пиши на кюто. Ще се радвам да се запозная с колкото може повече мами от вас  Simple Smile

# 112
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Днес е заговезни и е ред да поискам прошка. Ако има нещо и съм обидил някого с нещо да ме извини.!
Простено да е всичко!!!    Hug

# 113
  • София
Извинявайте,че се намесвам,но имам една питанка. Бихте ли ми препоръчали добър педиатър в 25-а поликлиника в Младост.Моя приятелка ще ражда и се чуди,къде да запише бъдещото поколение Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 114
  • София
   На първата страничка има записани педиатри. Аз лично съм при д-р Азади и съм доволана. Подкрепя кърменето и късното захранване на което държах. Освен това прегледите са в събота което ме устройва, т.к таткото е свободен и може да дойде с мен  Simple Smile

# 115
Здравейте скоро не бях писала. CryАко на някой му се наложи да серазхожда по булевард Витоша ето адреса на една забавачница www.veseliacheta.comЕдна приятелка работи там,каза че е доста доволна. Simple Smile

# 116
Честит рожден ден на Преслав!!!
Да е жив и здрав и радва мама и тати!!!

# 117
  • СОФИЯ
Ей ама от известно време май никой не пише в темата.
Днес ставаме на 1г и 2м. Joy и затова ви черпя с нещо диетично.

Лека вечер!

# 118
  • София/Сливен
Ами времето е хубаво и всички са навън

# 119
  • София
Ами времето е хубаво и всички са навън

Дааааа,възползваме се от хубавото време,че не се знае докога ще е така Laughing

Общи условия

Активация на акаунт