София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 034
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Разбрахме се за 10-45 часа в парка до Патиланци.Ако иска ниакои да дойде. Simple Smile

# 151
Дано срещата е минала добре. Съжалявам че не можахме да дойдем, но на нас ни е още далече. Като се преместим ще идваме винаги. Пък и за съжаление Габи баш тогава спеше...Както и да е...
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ И НА МАМИТЕ И НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ И СЛАДУРКОВЦИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И РАДОСТ!

# 152
Честита Баба Марта!
 Ауууу, ама вие сте се разбрали за среща! Как ме е яд, че сме я изпуснали! Ама така е като вчера цял ден бяхме на среща на ноемврийчета 2006 и чак сега влизам във форума  ooooh!! Нищо, следващия път  Peace! Весел купон и да пуснете снимки после!

# 153
  • София
А аз по работни причини не мога да присъствам на срещите Simple Smile

Искам да се похваля: днес кумата ми роди момиченце - в 10 часа сутринта - 50см и 3кг500гр!
Спомних си първите мигове с Мария  Heart Eyes Чувството за първи път да видиш малкото човече  Heart Eyes

# 154
odry да е жива и здрава на кумата ти момиченцето, много радост да им носи Hug
ааа момичета аз чак сега прочетох за тази среща Confused, ами така е като не влизам редовно да видя какво е положението Mr. Green
за следващата съм на линия Sunglasses

# 155
  • София
Срещата беше много приятна.Запознахме се с Данида и Преси Grinning Трябва по-честичко да си организираме срещички Wink

Одри,честито детенце на кумата ти  bouquetДа й е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати Heart Eyes

# 156
Срещата беше много приятна,жалко,че малкия проспа част от нея. newsm53
Честита рожба на кумата на Одри. smile3525Пожелаваме им да е жива и здрава и да слушка мама и тати.

# 157
Здравейте момичета
Влизам да ви питам знаете ли къде има ветеринарна аптека из Младост?Решила съм да пробрам маската с тривитаминола,4е ще остана без коса,такъв косопад имам.

# 158
И аз имам жесток косопад и проблеми с кожата. Но какво общо има ветеринарната аптека newsm78. Каква е тази маска която ще продават там? Те не са ли само неща за животни? Иначе може да има в МЛ 1 а във ветеринарната клиника Анимо. Аз знам от моята фризьорка че най-полезна е маската с мас. След като я пробвам ще кажа как е Flutter

# 159
didiana-тук пише всичко за тази маска Peace и за Тривитаминола
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169151.0
върни се на първата тема,там е цялата информация
Една приятелка си я прави и има наистина страхотен ефект
Къде по точно е тази клиника?

# 160
Ако знаеш Скай Кафето къде е, точно до него. Ако ли не тръгваш по пътеките/по най старата, най първата/ нагоре към самия квартал Мл 1а. Като стигнеш до края пред теб има един блок, а от дясно улица и след нея друг блок /мисля че е 503/. Там има едно фото, до него е магазина на клиника Анимо, а до него е самата клиника. Там е и кафето. Дано съм те ориентирала, че хич не мога да обяснявам. Аз ще пробвам с маста, а ти като пробваш тая маска кажи дали наистина има ефект.  Hug

# 161
Ако знаеш Скай Кафето къде е, точно до него. Ако ли не тръгваш по пътеките/по най старата, най първата/ нагоре към самия квартал Мл 1а. Като стигнеш до края пред теб има един блок, а от дясно улица и след нея друг блок /мисля че е 503/. Там има едно фото, до него е магазина на клиника Анимо, а до него е самата клиника. Там е и кафето. Дано съм те ориентирала, че хич не мога да обяснявам. Аз ще пробвам с маста, а ти като пробваш тая маска кажи дали наистина има ефект.  Hug
ok. в понеделник ще ходя да я намеря.
Мерси  bouquet

# 162
  • СОФИЯ
ЕЕЕЕ браво значи по едно и също време сме били на едно и също място и не сме се разпознали.И въобще не съм разбрала за срещата. Айде надявам се следващия път да не се разминем. Ние нали в градинката на Патиланци играем.
ОДри честито детенце на кумата ти.Дечица да се раждат. Супер е!

# 163
  Момичета, честит ви 3 март  bg! Дано за  България настъпят по-добри времена, за да живеем и ние и децата ни по-добре  Praynig!

# 164
честит национален празник на всички българи!!!

Общи условия

Активация на акаунт