София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 031
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАДНИК БЪЛГАРИ !!!

# 166
                            Честит национален празник българи!!!  

bg bg bg

# 167
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!

bg bg bg

# 168
  • София
Здравейте момичета. Черпя по една торта, че днес Наско навършва 3 годинки.

# 169
Таня, да ти е здраво момчето   bouquet! Да расте умно, добро и много щастливо   bouquet!

# 170
Таня П. , нека да ти е жив и здрав, да има щастливо детство, да радва мама и тати.  party023 nbirthday

# 171
честит рожден ден на наско!!!
Пожелава ме му много здраве и безгрижни детски игри,както и да слуша много мама и тати.
Simple Smile

# 172
  • София
Мерси, момичета, много сте мили   bouquet. Той от днес е на градина и поплака сутринта. На всичко отгоре Вал е на ясла и като ходих на обед да я взема беше червена от рев, а старшата каза, че някакъв Мартин бил ухапал 2 пъти Наско. Та утре ще чакам майка му,  да видя как ще реагира и да знам дали и аз да го ухапя. Я да ви питам, да няма някой в 1А група в 17 ОДЗ?

# 173
Незнам как е при вас,но ние започнахме да си лягаме много късно.Най накрая заспахме. smile3524Незнам какво му става ама  все по късно започна да заспива.

Момичета,извинявайте,че ви занимавам с моите проблеми,но реших да ви споделя моята болка.Днес казаха на снаха ми,че трябва да я кюртират,защото   плодът и не расте.Преди 3 седмици,получи кървене и нейният гинеколог им беше казал,че няма да може да роди бебето.Аз им предложих да дойдат при моя гинеколог да я види и той.Причината да я накарам е,че той е "виновника"да се роди моето бебче,защото и при мен се беше получило почти същото.Преслав беше тръгнал да пада и трябваше да отида в Окръжна за зъдържане,тогава един "специалист" ми беше казал,че съм нямала плод,а само оклоплоден сак и че ще трябва да махна детето за да няма фатален край и за мен.Даже ме беше пратил на изследвания за да проверим дали с моя съпруг сме генетично съвместими,защото нямало да имаме деца никога.Както и да е,можете да си представите какъв кошмар съм изживяла!И така благодарение на доктор Папукчиев(и след моето бягство от болницата)моето малко съкровище дойде на бял свят.Та така накарах ги да дойдат тук в София,но след продължително изчакване и той каза,че препоръчва кюртаж.Много болно ми стана,и двамата много искаха да имат дете.Моля се много скоро да се похвалят,че снаха ми е бремана. Praynig
 На 20 май ще сключат брак.Надявам се да не се съсипят псехически,а да погледнат по оптимистично на нещата.
Но стига съм ви занимавала с мен.Пак се  извинявам,че ви занимавам с моите проблеми.Знам колко е натоварващо когато се говори за такива гадни неща ,но просто исках да споделя с някого,а знам,че вие  ще разберете най добре как се чуствам.

# 174
  • София
Ох,Данида,направо е ужасно това Sad
И аз минах през същите перипетии през бременността,2 кървенета и 5 месечно лежане,но успях да задържа бебето благодарение на докторката ми Praynig
Много съжалявам за снаха ти.Сега е добре да изчакат поне 6 месеца до следващо забременяване,но те докторите ще й го кажат това.
Дано занапред всичко да бъде наред при тях и да са много щастливи Praynig

# 175
Данида, моята снаха мина през същото нещо. Вярно много е лошо, но пък и хората са казали всяко зло за добро. Снахата 6 мес. след кюртажа забременя и сега резултата е близнаци живи и здрави. И тя го преживя много тежко и ние все я окурожавахме , че не се знае следващото може да са и близнаци( а уж близнаците прескачали през поколение.)
Така, че всички трябва да я подкрепите в този момент за да може да се съвземе от травмата.Ще стискам палци всичко да е наред и не след дълго и те да имат близнаци.Искренно им го желая. Praynig

# 176
Здравейте
Аз отдавна не съм писала, сега пак с въпрос се обръщам  Embarassed
Препоръчайте ми моля козметик за кола маска в Мл3,4.  Ще съм много благодарна  Hug

# 177
Добър вечер!Ние чак сега се включваме,но цял ден бяхме навън. 1swing
zayo за съжаление незнам каде има козметик.
Линет,Ками много ви благодаря за топлите думи.Предадох ги на снахами,да ви призная изглежда ми по спокойна.Моля се да е така. PraynigАз вярвам,че много  скоро ще се похвалят с нова бременост.
Ние най накрая заспахме. newsm46Незнам какво му става,но започна все по късно да заспива.Днес толкова много игра,а накрая като се прибрахме извади топката за да  си поиграят на футбол с баща си.Толкова ли много енергия има това дете?
Сега стоя и ви пиша,а двамата мъже в къщи са се гушнали и спят сладко,сладко.Направо страшна гледка. newsm53
Хайде стига толкова за днес.Лека вечер за сега.

# 178

честит осми март!!!

# 179
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

Да сте най-обичаните и желани жени на света!

Общи условия

Активация на акаунт