София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 022
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит 8-ми Март и от мен!

Да сте глезени и обичани всеки ден!

zayo, аз си ходя от години при моята козметичка в Младост 1. Ако не ти е много далече ще ти пусна координати.

# 181
# 182
  • София
Честит празник,момичета Hug

# 183
  • София
Честит Осми МАРТ, момичета:)Приятно празнуване довечера:)Ние ще сме си вкъщи за първа година , няма как с двете деца SadИскам да ви питам има ли в Младост 1(около метрото и пътеките) бебешки магазин за храна. Обиколих наоколо, но някъде има само по няколко пюрета и това е. Никъде няма разнообразие. Опитвам се да намеря сокчета на ХИП, а нямааа Sad

# 184
  • София/Сливен
Честит 8-ми март на всички! Да сте много обичани!

# 185
Честит 8-ми март! Нека да сте весели и щастливи и много, много обичани и желани.

Petrova_, има на Хип, Нестле и др. на Младост 1 зад зеленцуковия пазар в търговския център откъм сергийте с дрехи.Това е магазин Хвърчило.

# 186
  • София
Честит 8-ми март! Нека да сте весели и щастливи и много, много обичани и желани.

Petrova_, има на Хип, Нестле и др. на Младост 1 зад зеленцуковия пазар в търговския център откъм сергийте с дрехи.Това е магазин Хвърчило.
До ЗООМАГАЗИНа ли?

# 187
Да, аз съм взимала на малкия от там и шефката е много свестен човек. Peace
А и честито синце. Да ти е жив и здрав, и много да ви радва. Peace

п.п. Чак сега забелязах , е си родила. Blush

# 188
  • София
Да, аз съм взимала на малкия от там и шефката е много свестен човек. Peace
А и честито синце. Да ти е жив и здрав, и много да ви радва. Peace

п.п. Чак сега забелязах , е си родила. Blush
Благодаря много HugОще сега отивам натам HugА той малкия вече на цял месец стана, ти чак сега забелязваш лентичката Blush

# 189
За съжаление е така. Embarassed Но можеби защото досега не те бях засичала из форума... newsm78

# 190
  • София
За съжаление е така. Embarassed Но можеби защото досега не те бях засичала из форума... newsm78
Е,да,покрай грижите за малкия влизам от време на време и май повече чета:)Иначе съм редовен посетител тук Mr. Green

# 191
Кажи как се казва и кога е роден, за да го включа в списъка. Засега май е най малкия в темичката ни.

# 192
  • София
Кажи как се казва и кога е роден, за да го включа в списъка. Засега май е най малкия в темичката ни.
Казва се Мирослав и роден на 04 февруари:)Дъщеря ми Йоанна е родена на 02.01.2005г. Живеем в бл. 43

# 193
Честит празник момичета!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetОт мен и малката е пожеланието да сте винаги красиви, женствени и обичани! И да се радвате на живота и на малките съкровища, че те са най-ценното в живота! Всичко друго са преходни неща /поне според мен де Grinning/. А може ли да ви питам вие кога мислите да се връщате на работа? /че мен вече ме юркат, пък аз много се чудя, Габи е твърде малка/.

# 194
  • София
Мен ме "юрнаха" финансовите грижи и се върнах на работа когато Мария беше на годинка и три месеца Simple Smile Първия месец бях така  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт