София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 011
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
И аз мисля, че преди годинката е гадно. То детенцето си е още бебе. Пък и сърце не ми дава. Ще видя какво ще обяснявам на шефката. Иначе и мен финансовите грижи ме подбутват, ама се надявам да удържа. А на градина ли я даде или с гледачка?

# 196
  • София
Мария я пратихме на ясла. Мислихме и премисляхме,  но не ни устройваше положението с гледачка. Решихме, че искаме детето да контактува с други дечица по цял ден. Но пък когато се разболее детенце ни е доста сложно с болничните  Rolling Eyes

# 197
  • СОФИЯ
Здравейте момичета, Май времето ще е супер днес и май пак ще бъдем само навън. Успешна седмица пожелавам на всички!  bouquet

# 198
Здравейте и от нас!
Искам да ви попитам,кога може да се кръсти детето.Казаха ми,че заради пости неможе сега,а чак след великден.Ако някой е запознат нека да пише. Peace

# 199
danida82 , мисля че кръщаването е разрешено.Защото ние миналата година по това време кръстихме малкия. Но най сигурно се обади в църквата в която  сте решили да го кръстите и питай, те ще ти кажат със сигурност. Peace

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 14:28 от Linet

# 200
Здравейте!
Виждам,че днес никой не е писал в темичката ни и реших малко да попиша.Незнам до кага ще е толкова гадно времето,но ако скоро не се оправи Преслав може и да порути апартамента.Милия само ми носи якенцето си и иска да ходим на вън.
Linet благодаря за съвета.Днес майка ми провери и ти се оказа права.Такаче ако не ни мине котка път до края на месеца трябва да се кръстим.
На нас в края на седмицата ни предстои ваксина.Дано малкия юнак да не плаче много. newsm45
В Неделя ходихме в зоологическата градина,толкова му хареса на Преслав,постоянно викаше бау,бау(той така вика на всички животни).
Еми да преключвам вече,че само глупости ви пиша! Simple Smile

# 201
А глупости, как ще пишеш глупости..... Нали е затова темичката ни , да споделяме грижи и вълнения. Peace
 Като казах вълнения, в последните дни такава трескава подкотовка тече за рожденият ден на малчо, че главата ме боли.. ooooh! Но само като си помисля колко ще е доволен и как има да мъца от радост  ми става  едно такова хубаво..... Laughing Особено като си види подаръка от мама и тати ( един голяяяяяммм камион), и си представям каква игра ще пада с него.И засега това ще му е най - големият подарък който е получавал. Но единственото нещо което ме притеснява в последният момент да не се окаже, че ще остане без торта, че тогава ще ги убия тия от Неделя. #2gunfire
 Е, това е засега от мен. Peace

# 202
  • София
Здравейте и от мен:)Аз нещо съм  болна  и много се опасявам да не  заразя децата,че тогава ще стане мазало Crazy
Линет, да покажеш после снимки от рождения ден. Ни си взехме тортата от Лучано в Младост - беше страхотна  и на вкус и на  вид.

# 203
За колко време става поръчката в Лучано? Дай снимка ако можеш, моляте. Praynig

# 204
  • София
За колко време става поръчката в Лучано? Дай снимка ако можеш, моляте. Praynig
Незнам за колко време става поръчката. Аз  си я избрах по каталог  няколко дни предварително. Ето снимка:
 http://good-times.webshots.com/photo/2823693770079541358lNkiqd
Беше и много вкусна. От приказката за Пепеляшка са украшенията отгоре. Може да си поръчаш или пласмасови фигурки или от захар. Аз поръчах пласмасови и малката си играе сега с тях Laughing

# 205
  • СОФИЯ
Линет аз си поръчах тортата от Неделя, но не съм имала проблеми. Даже и тортата за сватбата ни беше от там. Много пъти съм давала поръчка и досега не ми се е случвало да се издънят. Е нали знаеш винаги има първи път. Надявам се да не ви се е случвало. И тази която си я поръчахме беше вкусна и интерестна поне за мен. И Андреа много и се радваше
Ето я: http://f7.yahoofs.com/users/IExLV.nfShqX/__sr_/3bc5.jpg?tkn=phod … p;saveas=DSC01161

И да показваш снимки от рождения ден!

# 206
  • София/Сливен
Жани, на мен ми дава грешка този линк, не мога да го отворя, а много ми се иска да видя тортата....

# 207
  • София
Линет, И нашата торта беше от Неделя, 4 дни предварително я поръчах. Взехме Тайги, правоъгълна /почти/. Огромна. Само че вътре си я поръчахме с крем на Сахер, че го предпочитаме. А миналата година взехме от Лучано /на Раковска, че там ги правят/. Амииии, отвън изглеждаше добре, но вътре беше по-скоро паста, от тия едновремешните. И взички торти са с такъв пълнеж, няма избор. Та, моето мнение е - Неделя Peace.

# 208
Petrova_, тортата е страхотна. Grinning
Жани, и при мен не се отваря линка.
Таня П. , досега винаги сме си поръчвали от Неделя торти, и никога не е имало проблеми.

Днес като отидох да ми кажат дали ще могат да я направят, целият персонал знаеше за моята торта. Blush Даже управителката излезе да говори с мен и ми обеща , че ще я направят така както искам, но ще ми излезе малко по скъпо, но голяма работа. Съгласна съм да платя повече но тортата да бъде така както аз си я представям и с пълнеж по мое желание. ooooh!
Ако тортата е сполучлива , ще пусна снимки да я видите. Peace

# 209
  • СОФИЯ
ето я по този начин:

Общи условия

Активация на акаунт