http://images14.snimka.bg/002405720-big.jpg
Такава беше нашата торта.Дави кажа честно небеше вкусна.

Linet сигурна съм,че тортата ще стане и ще бъде вкусна.

Шегувам се естествено.
Като я видях на какво прилича и че не си заслужава и парите който съм дала за нея ми идваше да гръмна някой
От всичкото отгоре и пълнежа не е това което исках. И като вдигнах телефона първо се обадих в сладкарницата в Младост3 и отам се държаха толкова лошо и накрая най нахално ми затвориха телефона. Направо откачих(най мразя да ми затварят телефон)
Намерих на управителя на веригата телефона в интернет и му звъннах.Човека беше толкова внимателен и разбран, че мислех нещата ще се оправят и ще се стигне до някаквъв изгоден и за двете страни компромис. Аз естествено очаквах най малкото да я вземат и да я пооправят и управителят каза, че ще говори със собствениците за намирането на решение някакво.
И дано не съм ви досадила със мойте терзания, но все някъде трябваше да си излея душата
На Емджи я сложихме след 1год. когато е само един прием, в месец в който нямаше други ваксини.
! Надявам се да е било много весело и Емджи да си е изкарал страхотно
!
!
Целият ден беше толкова послушен и въобще неразбрах , че имам дете. В събота започнахме сутринта с мамите и децата, и продължихме в неделя с роднините и кръстниците.