София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 008
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас.
http://images14.snimka.bg/002405720-big.jpg
Такава беше нашата торта.Дави кажа честно небеше вкусна. Weary
Linet сигурна съм,че тортата ще стане и ще бъде вкусна. newsm10

# 211
Май само аз си пиша. GrinningШегувам се естествено.
Ние днес бяхме на ваксина.Милото ми дете така си поплака,ама нали е за добро.Даже като го гледах ми стана толкова мъчно,че направо си пуснах една две сълзи.Педиатарката ми препоръчва да му сложим и ваксина за минингит,мисля да му я сложа.Вие как мислите?

# 212
Linet, честит рожден ден на порасналият ти малък мъж  newsm59! Да ти е жив и здрав, много добър и послушен и само радост да ви носи  baloni! Пожелавам ви весел купон  bigdance2 през целия ден и много, много усмивки  Tada  ura !

# 213
Ох, момичета не се лъжете да поръчвате в Неделя нещо което го няма в каталога. Тортата беше под всякаква критика. ooooh! Като я видях на какво прилича и че не си заслужава и парите който съм дала за нея ми идваше да гръмна някой  #2gunfire От всичкото отгоре и пълнежа не е това което исках. И като вдигнах телефона първо се обадих в сладкарницата в Младост3 и отам се държаха толкова лошо и накрая най нахално ми затвориха телефона. Направо откачих(най мразя да ми затварят телефон) #Cussing outНамерих на управителя на веригата телефона в интернет и му звъннах.Човека беше толкова внимателен и разбран, че мислех нещата ще се оправят и ще се стигне до някаквъв изгоден и за двете страни компромис. Аз естествено очаквах най малкото да я вземат и да я пооправят и управителят каза, че ще говори със собствениците за намирането на решение някакво.
   Но какво мислите, че стана?.......
   След 10 мин. телефона звъни. Вдигам аз и се оказва баш шефката на веригата Радослава Минчева. А това е толкова безкомпромисно същество, което гледа  всичко да е в полза на фирмата и "Клиентът винаги има право" при нея не важи. Даже има смелоста да каже, че ние сме си виновни, че сме искали такава торта, а не по  каталог и даже не сме били поръчали като хората. Но аз на 5-ма от персонала, обясних точно каква искам да е тортата и даже разговарях с управителката на сладкарницата, която ме увери, че ще е така като я искам. Даже баш шефката ми заяви , че тя лично занесла 1кг. целувки и 1кг. банани за пълнежа на тортата. Но като отрязах парче установих, че вътре нито целувки нито банани...... нъцццццц
само някакъв млечен крем.
Накрая ми избиха нервите отидох до магазина взех си сладкарска сметана и шоколад и си оправих тортата и придоби някакъв вид за пред гости.
  И съм се зарекла, моя крак повече в Неделя няма да стъпи, камо ли оттам да поръчвам торти за някакъв повод.
  Еми, това е от мен. Cry И дано не съм ви досадила със мойте терзания, но все някъде трябваше да си излея душата Embarassed

danida82 , аз лично съм за тези ваксини. Peace На Емджи я сложихме след 1год. когато е само един прием, в месец в който нямаше други ваксини.

benighted, благодаря ти от сърце за пожеланията. Laughing Ти си първата която го чистити. Laughing

# 214

честит рожден ден на малкия емил!!!
Пожелавам му много здраве и безгрижни детски игри.

А този букет е за неговата майчица.

# 215
  • София
Линет, честиот ти рожденик. Да е жив и здрав, много усмихнато дете Емил Младши.  bouquet
Съжалявам, че така е станало с тортата. При нас беше мнооого добра.
danida82 , аз не съм слагала на децата тези ваксини. Оказа се, че за този менингит, който прави най-много поразии - няма ваксина. Та реших, че е безсмислено да ги бодат още.

# 216
  • СОФИЯ
ЛИНЕТ ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК! Пожелавам на Емил да е жив и здрав, с много късмет и безгрижно детство. Отвреме на време да поядосва мама и тати Simple Smile

и за мама

# 217
  • София
  Линет честит ти рожденик и от нас  Simple Smile
  Това с тортата е било неприятно, но важното е всичко да е минало добре и малкия да е доволен.

# 218
Линет, давай снимки да видим рожденика и прословутата торта  Peace! Надявам се да е било много весело и Емджи да си е изкарал страхотно  Peace!
  Колкото до тези от Неделя - нямам думи! Аз заради лошото им отношение към клиентите отдавна вече не поръчвам при тях, а тук в една сладкарничка в Мл. 3 до Верона! Страхотни торти правят и са страшно вкусни  Peace!

# 219
  • СОФИЯ
СНИМКИ!!!СНИМКИ!!! СНИМКИ!!! Joy

# 220
Момичета, много сте мили. Благодаря ви за хубавите пожелания. Laughing
 Наистина изкарахме страхотно, два ни купон. На 17-и Емджи се събуди толкова щастлив и радостен, като че ли знаеше ,че този ден е по специален за него. А мама след като заспа детенце предната вечер му направи украса в стаята, за да му е хубаво. Blush Целият ден беше толкова послушен и въобще неразбрах , че имам дете.  В събота започнахме сутринта с мамите и децата, и продължихме в неделя с роднините и кръстниците.
А тортата въобще не беше това което поръчах, но здраве да е. Важното е детенце да ми е живо и здраво и съм се зарекла догодина тортата ще е от Двете фукли.
А що се отнася до снимките, следобед ще ги кача и ще ви пусна линк да ги разгледате.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 10:15 от Linet

# 221
Ох, забравих.... Embarassed
 За всички младостки мами и децица по една почерпка:

# 222
Ето и обещаните снимки:тук   Laughing

# 223
Страхотни снимки!Малкия Емджи е много готин.Виждам,че сте си изкарали страхотно. newsm10
Благодаря ти за почерпката. Simple Smile

# 224
  • СОФИЯ
Мерси за почерпката! Страхотна е!
А и снимките са много готини! Голям купон е било!

Общи условия

Активация на акаунт