София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 006
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Линет, явно е било голям купон. Като си представя какво беше след нашия втори рожден ден вкъщи , поне да ни беше извикала да ти помогнем да разчистиш Mr. Green

# 226
Наистина беше голям купон. Laughing Да го бях планирала така нямаше да стане.... Два дни пиене и ядене, и можете да си представите след това какво беше.... ooooh! но пък си заслужаваше.

Момичета, от утре до края на седмицата го дават само дъжд Sad Направо не ми се мисли какво ще го правя малкия по цял ден затворен вътре. Дано да не познаят пак времето, или пък ппоне до обяд да не вали за да можем да си правим разходките. Praynig

# 227
Наистина купона е бил страхотен, а и малкия изглежда толкова щастлив на всички снимки  Hug! Браво! С всяка изминала година да става все по-усмихнат и весел   bouquet!

п.с. Мерси за почерпката  Laughing!

# 228
  • София
Днес времето е ужасно-топло и дъждовно.Положението започва да става напечено-дечко иска да излиза.
Вени,от един час нарежда "Еми,Еми" hahahaТърси го да изграят Joy Joy Joy
Сега се чудя къде да го заведа newsm78.Не мога да се сетя за някое подходящо място в Младост Thinking

А тортата на Емджи беше много хубава.На нас пък ни хареса Laughing

# 229
От това дъждовно време само ми се дреме. smile3507
А Емджи отчудващо е послушен..... А на мен така ми се излиза на разходка, свикнах покрай Емджи всеки ден да съм на вън и сега ще се побъркам....гадно.

Ками, то май ще спре да вали. Днес нали Патиланци работи цял ден? Ако искаш да се отнесем до там.

# 230
  • София
Дъжда спря най-после. След малко ще ходя да взема дъщерята от ясла и ще й сложа гумените ботуши, за да може да влиза в локвите на воля LaughingМоичета днес се чувствам страхотно - отделих три часа за себе си - бях на фитнес и сауна. Чувството е прекрасно  - напрежението ми спадна и сега съм със заредени батерии Mr. Green

# 231
Petrova_, браво на теб. Аз за такова нещо мога само да си мечтая. Няма на кой да го оставя и за 2 мин. пък камоли за  3ч.

# 232
  • София
Petrova_, браво на теб. Аз за такова нещо мога само да си мечтая. Няма на кой да го оставя и за 2 мин. пък камоли за  3ч.
Добре,че сестра ми беше свободна, та затова, иначе нямаше да ми се отвори парашута LaughingАко имаш нужда от тричасова почивка свиркай насам - къде са две деца, там и три - все ще ти го пазя Hug

# 233

честита първа пролет!!!

# 234
  • СОФИЯ
Ох нещо не искате да пишете. Явно търчите по градинките. Аз нещо посмърчам и си пазя къщата в нас за съжаление. Ох това е от нас.

# 235
Ей, къде се загубихте всички????? newsm78  Никой не пише.

# 236
  • София
Вени,тук сме Laughing
Днес пропуснахме разходката и ми е едно криво TiredИ аз свикнах,както детето,да се разхождам,и ми липсва Joy Joy Joy
Тати се върна,не бяхме се виждали 3 дена и си остана днес в къщи.И ние при него Heart Eyes
Калоян заспа чак в 14.30 и все още спят двамата Mr. GreenДовечера как ще се приспиваме,не знам.

С новото време ми се струва,че ще започваме вече да излизаме по 2 пъти на ден.Просто няма вече как с тези дълги дни Laughing

Напоследък наистина много рядко се пише тук Crossing ArmsТрябва да се пооправим малко Peace

# 237
Здравейте и от нас!
Ние не сме в София и за това не се включвам всеки ден.
В Неделя беше кръщенето на Преслав.Доста добре мина,мъника беше доста послушен. GrinningКато се преберем ще ви покажа снимки.
Еми това е за сега от нас,трябва да ставам,че малкия юнак напира да играем.

# 238
Честито,danida82. И да покажеш после снимки. Laughing

# 239
  • София
Аз пък не пиша, защото Мария все е болна   Confused Този месец половината време отсъства от ясла и сега аз съм болничен. Не беше така в началото с болестите, след Нова Година е кошмарно направо  Rolling Eyes Уж не е сериозно, само дето имам чувството, че Мария не е спирала да кашля тази година Sad

Общи условия

Активация на акаунт