София - Баба Марта идва с радост,мартенички &

• 12 005
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Одри,  бързо оздравяване на Мария. Онзи ден като водих Емджи на лекар и педито каза, че в момента доста деца имало с кашлица, която била от цъфтежите на дърветата и цветята в момента. Да не е и на мария кашлицата такава?

# 241
  • София
Здравейте мами и бебоци от Младост,
Ще може ли да ни запишете и нас на първата страничка. Живеем в Младост 2, а нашето съкровище се роди на 12.02.2007 и се казва Николай. Май сме най-малките  baby_neutral
Като млади майки да ви попитам за вашето мнение за д-р Ламбев от 25 поликлиника. Добър педиатър ли е, дава ли винаги направления, запознат ли е с последните новости или си кара, както си знае от 100 години?
Благодаря!

# 242
  • София/Сливен
Добре дошла, eleinbg! Честито бебче, да е здрав и весел и много да те радва!

# 243
  • СОФИЯ
Еleinbg честито бебче. Да сте живи и здрави! Много да ви радва!
Аз не съм при д-р Ламбев, но от мамите съм чувала добри думи. Не са се оплаквали да не дава направления, но лични впечатления нямам.Аз се чудих между него или д-р Вашева и май избрах този, на който се обадих първа и ми каза, че след раждането ще дойде в къщи. Ако не беше приела тя щях да се обадя на него може би.
Одри Скорошно оздравяване на Мария!

# 244
Здравейте и от нас!
eleinbg   welcomeЧестита рожба.Ние сме при доктор Азади.Много съм доволна.
Пожелавам скорошно оздравяване на Мария.

# 245
  • София
Благодаря ви, момичета!
И добре дошли в темичката на новите мами и дечица!  bouquet

Вени и аз попитах да не би да е алергична кашлицата, но няма такива признаци. Мария като започне да кашля и 1-2 дена има температура, което означавало, че е болна, а не алергична  Thinking Педито така ми обясни след поредния преглед миналата седмица.
Все си мислех, че и ние ще сме от не-боледуващите в яслата, ама не става точно така за съжаление  Sad

# 246
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ЦВЕТЯ...

леле ..колко ме е срам  Blush Rolling Eyes Blush от кога не съм писала тука...но пък търпя...

# 247
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 248
  • София
  Честит празник и от нас  Simple Smile
   Добре дошла на новата мама и бебчо. Ние също сме при д-р Азади и аз съм доволна. За мен беше важно да подкрепя кърменето и да не се карам с нея, че захранвам от шести месец, което тя подкрепя. Слава богу досега не сме боледували така, че за друго не мога да кажа как е.

# 249
danida82 , още чакаме снимки. Wink
В това хубаво време май всички сте по разходки и никой не пише в темичката.

# 250
  • София
danida82 , още чакаме снимки. Wink
В това хубаво време май всички сте по разходки и никой не пише в темичката.

Ние доста време прекарване навън. Времето и днес беше топличко и  се прибрахме в 18 и 30. Днес поръчах торта от Лучано за Великден, че ще ходим на гости при едната баба. Имаше хубави торти с великденски мотиви:)Къде ще пракарате Великден?

# 251
  • София
Ние имахме големи планове за посещение при роднини по Великден...Обаче толкова съм уморена и изнервена напоследък, че просто не мога да си представя как ще събирам багажи за 3 дена, ще се налага да се държа тактично и дипломатично с родатата... А когато се приберем - пак багажи, чистене, готвене...   newsm79  wash hang 1ironing  Crazy За това - решихме да си останем в София. Ще обикаляме с колата близките околности - евентуално ще отскочим до Рилския манастир за 1 ден!   travel

# 252
  • София
Добро утро,момичета Grinning

Днес май пак ще направим разходката,въпреки,че го дават да вали.Като гледам засега какво слънце пече Sunglasses

Ние щяхме да ходим за Великден на гости на баби и дядовци,но май няма да стане.Още договаряме условията по жилищния кредит и трябва да сме тук TiredИзобщо не ми се боядисват яйца тази година Crossing Arms

Весел ден ви желая и дано не вали много Wink

# 253
  • София
Добро утро,момичета Grinning

Днес май пак ще направим разходката,въпреки,че го дават да вали.Като гледам засега какво слънце пече Sunglasses

Ние щяхме да ходим за Великден на гости на баби и дядовци,но май няма да стане.Още договаряме условията по жилищния кредит и трябва да сме тук TiredИзобщо не ми се боядисват яйца тази година Crossing Arms

Весел ден ви желая и дано не вали много Wink
Аз  пък с огромно нетърпение чакам да боядисаме яйцата в четвъртък, най - вече защото  ще дам на дъщеря ми да боядисва тази година. За целта се снабдих с един голям найлон, който ще постеля на пода в кухнята, че като знам каква цапаница ще настане  ще ми трябва цял месец да почистя после след нея. На мен не ми се ходи много при  свекито, но сме обещали:(Искаше ми да отидем някъде  само четиримата, но ще се разсърдят Sad
А между другоро Ками аз съм ви виждала вас на Лучаното:)Понякога след като взема малката от ясла отиваме там да поиграе и вие сте там заедно с други мамчета;)

# 254
  • София
Петрова,обаждай се,като ни видиш WinkЩе се радваме да се запознаем Hug

Общи условия

Активация на акаунт