Съвет за взаимоотношения

• 5 907
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Ако човекът е свестен и имам интерес, това съседката, братовчедката, приятелката да ми поставят ултиматуми да го разкарам просто ще доведе до чао с тях. Детскоградински работи са това - ако си ми приятелка, няма да си приятелка с нея или с него, защото аз не го харесвам.

# 61
  • SF
Ако човекът е свестен и имам интерес, това съседката, братовчедката, приятелката да ми поставят ултиматуми да го разкарам просто ще доведе до чао с тях. Детскоградински работи са това - ако си ми приятелка, няма да си приятелка с нея или с него, защото аз не го харесвам.

Точно така. Целта оправдава средствата. Ако това е Човекът, ако той е Любовта, (почти) всичко е позволено. Който не може да го приеме, да сведе отношенията до минимум, за да не страда пък неговото его и семейство.
За момента за чак толкова неоспорими чувства не се споделя.
Пуснала е тема, търси мнения, давам моето. Ако братовчедката и братовчедът са като мене, не като други в темата, няма да им е приятно да вечерят с бивш. Но, естествено, тя може да не се съобразява с това на кого, какво му е приятно. Нека чуе различни гледни точки, каквато е и целта на темата, и да избере своя си начин.

Те хора, по време на връзка започват друга, защото мислят, че това е истинското, а наистина, какво остава за приключили неща. Ако й е кеф, да не пита, а да действа.

# 62
Ето пример за взаимоотношения.
Мъж ухажва девойка. Сякаш нещо се започва, но свършва, девойката се жени за друг.
Мъжът започва да ухажва малката й сестра. Голямата сестра я предупреждава, че след като много не подбира сестрите, мъжът може да е запленен от богатия им баща.
Малката сестра не се трогва, жени се за този мъж и живеят щастливо до дълбоки старини.

Сестра й! А не някаква брат'чедка.

# 63
Истории има всякакви, къде къде по-франпантни, но за мен лично и моите възприятия, такива отношения са нечистоплътни, и не бих встъпила в подобни. Отделно се дистанцирам, дори да не съм съвсем пряко засегната. В обкръжението ни има(ше) по различно време две двойки, където мъж и жена са двойка, и децата им (от предишни бракове) също са двойка. Опротивяват ми такива хора, и не ги искам в обкръжението си. Нека е ограничено и тесногръдо, човек трябва да спазва някаква хигиена с кого общува. Имаше и един такъв филм, "Ние, нашите и вашите" - на "щастливия" финал двамата сина на мъжа се залюбиха с двете дъщери на жената и всичко завърши с колективна целувка. Благодаря аз за такива "взаимоотношения".

# 64
Това с доведени брат и сестра е често случващо се, след като нямат кръвна връзка, къв е проблема?
Да странят чак до толкова ми е странно, бил той гадже на жената на братовчед и преди нам си колко години и вече в черния списък. Ми не го намирам за нормално, ся вече ако и е някаква незабравима тръпка на въпросната жена, разбирам авторката да се дистанцира, ама иначе няма причина.
А това жената да е активна е хубаво, далеч не означава да се предлага и да изглежда евтино.

# 65
Аз пък знам за случай, в който брат и сестра се залюбват с други брат и сестра и едното момче "се оттегля заради сестра си". Църквата мисля, че не допуска такива връзки, затова.
А всъщност особен смисъл няма. Предразсъдъци.

Общи условия

Активация на акаунт