Съвет за взаимоотношения

• 5 922
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
има и друг възможен вариант. може да си слага спирачки като знае че момата е в 'роднински' връзки с бившата му
Ако това е причината, ще е един на милион. Обикновено мъж, който е наистина привлечен от една жена, ще търси компанията и присъствието й. Дори да не е с директна покана за романтична среща, ще намери друг предлог, най-малкото за да тества водата. Ако този младеж никакъв го няма на радара, по-вероятно си живее живота и авторката не влиза никъде в картинката.

Иначе съм съгласна, че при интерес от страна на жената е хубаво да покаже такъв. Но не като звъни тя и кани на срещи. В случай, че интересът е взаимен, мъжът ще се възползва и ще поеме инициативата нататък.

# 46
Холдън, както са казали хората -А, дано, ама надали.

има и друг възможен вариант. може да си слага спирачки като знае че момата е в 'роднински' връзки с бившата му

# 47
Ако това е причината, ще е един на милион. Обикновено мъж, който е наистина привлечен от една жена, ще търси компанията и присъствието й. Дори да не е с директна покана за романтична среща, ще намери друг предлог, най-малкото за да тества водата.

мъжете /за щастие и повечето жени вече/ бегат от проблемите и драмите. ако не е Специална не виждам защо да не си бие контрата. както некой каза 'кво се занимаваш има и други мъже' така за отсрещния може да важи 'кво се занимаваш има и други жени'

# 48
  • SF
Абе, абсолютно съм съгласна. Как пък няма да се нахендря при бившия ми, женен за братовчедката на някой, който на всичкото отгоре не е Енрике Иглесиас.

# 49
Когато мъжът има желание, не слага спирачки дори когато е в роднински връзки със самата мома. Пък тук момата била в роднински връзки с отдавна забравена бивша.

# 50
Не бих била с някой бивш на приятелка и позната,пък ако ще да мине половин век и да са забравили.
Не се бутам и не инициирам срещи,ако не са ме потърсили след кафето,като при авторката...
Едва ли е толкова срамежлив,че и в соц.мрежи да не й пише,точно срамежливите по-добре ги бива в чат разговорите.

# 51
Именно. Това жена да се натиска на мъж е доста... хммм кофти. Ако те иска, ще те потърси. Ако не те потърси, значи не те иска. А щом не те иска, няма смисъл.

# 52
Опитвам се, но не мога да разбера къде е проблема, че бившата му и братовчеда и са женени и имат котило даже? Страницата е затворена. Той е свободен, братовчедката също.

# 53
Основният проблем, е че той няма интерес към нея.

# 54
Основният проблем, е че той няма интерес към нея.

В това не може да сме 100% сигурни, но фокусът се измести към братовчеда. Това имах напредвид.

# 55
За десет години щеше да си покаже интереса, ако е имал такъв.

# 56
Всеки е свободен да пише мнение,не виждам нещо лошо в това!
Авторката да си преценя как да постъпва,никой не обременяваме с нашите си разсъждения.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:52 от Анонимен

# 57
  • SF
Опитвам се, но не мога да разбера къде е проблема, че бившата му и братовчеда и са женени и имат котило даже? Страницата е затворена. Той е свободен, братовчедката също.

Точно затова не ми изглежда добре да се отваря.

Много широко скроени сте всички. Представям си утре да изляза с мъжа си и наши познати/роднини и на срещата приятелка да е довела в бившия ми, пък дори и да не са в любовни отношения. Ей така, да се видим, колкото да се запознаем, да пийнем, да хапнем, да се представим един на друг. Ще се учудим много!
Може на следващия ден на любовната й среща с моя бивш, аз да й се явя с нейния бивш. И с децата му. Може да поканя и майка им. Simple Smile Шегувам се, никога не бих влизала в такива отношения, както би трябвало да става ясно от постовете ми.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 10:24 от Esmee

# 58
Кака ви Софи Маринова нямаше проблем да ходи със сина на бившия си мъж,както и чалга певачките нямат проблеми да си менкат бивши гаджета и съпрузи...
Въпрос на вкус–казало кучето и се облизало под опашката.

# 59
Есме, на мене например няма как някой да ми счупи главата при каквито и да било обстоятелства. Не ми е такава средата просто. Всеки гледа от собствената си камбанария.

Общи условия

Активация на акаунт