Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 553
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • BG-DE
От мен глас за Адикт😍

# 136
  • София
От мен глас за Адикт😍
3-ти глас за Адикт

# 137
Този точно Диор ми е любим, но аз харесвам такива плътни, силни аромати, които подчертават присъствие.
По същия начин съм фен на ALIEN.

# 138
И аз съм за Addict. Обичам старите класики. Днес съм с Dolce Vita Dior Heart

# 139
  • София
И аз съм за Addict. Обичам старите класики. Днес съм с Dolce Vita Dior Heart
Сега идва ред и на?
30 или 100мл
Като имам вече 100мл Диор Жадор

# 140
По принцип и аз съм за Адикт, но старата версия. Новата няма нищо общо по мое мнение. Аромат, трайност, шлейф.... Нищо!
И въпреки това пак Адикт. Не мога да приравня Z&V с Dior, по никакъв начин.

# 141
  • BG-DE
Понеже и на мен нещо пак ми се носи Адикт преди няколко дни го пробвах и разлика не намирам. Пръснах 2-3 пъти по косата си и до следващия ден докато не я измих се усещаше осезаемо, а и шлейф си имаше 😊

# 142

Има ли го някъде у нас?

Съжалявам, живея в чужбина. Може би някоя друга дама ще помогне Simple Smile

# 143
  • София
По принцип и аз съм за Адикт, но старата версия. Новата няма нищо общо по мое мнение. Аромат, трайност, шлейф.... Нищо!
И въпреки това пак Адикт. Не мога да приравня Z&V с Dior, по никакъв начин.
А може ли линк към старата версия?

# 144
  • BG-DE
Старата версия е тази преди парфюмът да бъде реформулиран. Предполагам, че трудно се намира вече

# 145
Ами, разни хора, разни усещания...
Аз и преди съм споделяла в темата. Адикт беше една от големите ми любови. Изпръскала съм няколко флакона на младини. После затишие.
Преди година реших да подновя старата любов и се засилих да търся изгодни оферти. Минавайки през Дъглас, реших да сравня съвременния аромат с моите остатъци и о чудо, установих, че няма нищо общо с моята стара любов.
Имам няколко останали капки от старата ми любов и ще си остана с тях, и хубавия спомен.
Станислава, старата версия е преди реформулировката. Едва ли го има, иначе и аз бих го закупила с удоволствие.

# 146
Обожавам Адикт. Имам от най- стария и много го пазя.

# 147
Привет и от мен, отдавна не съм се включвала. Моите есенни аромати са Jour absolu и Serpent boheme за началото на есента. За по-хладни дни обичам да нося Shiseido Zen, Nomade, Nomade Absolu, NR for her edt, Pure musk, често посягам към Mon Intense и Idole L'Intense. От този месец са ми две мините, на които не се решавам на големи бутилки - Miss Dior edp и Angel Elixir. Въобще съм си по леката артилерия Blush
От последните (и не чести, за съжаление) парфюмни разходки се надъхах за Coco Noir за бъдеща покупка. Пръснах от двете страни на един блотер Chergui и Pure eve и ухае божествено, но... смесили са се Grinning ще има нужда от нов тест, за да не се окажа пак с нещо неподходящо.

# 148
Вчера си извадих Nuit et Confidences Goutal, доста се е изпарил от миналата зима. Почти една четвърт бутилка. Ако го имате го ползвайте с кеф и го наблюдавайте, че ангелския дял си върви.

# 149
Парфюмите към които покягам нй-често откакто времето позахлади малко са Nishane Ani, Mon Guerlain intense, Mugler Angel muse edp, Serge Lutens Feminite du Bois, Chloe nomade Absolu и Guerlain Shalimar Philtre.
И да споделя за чантата на Lancome от Нотино за която питах - всъщност е бледо розова, доста голяма/44-52см ширина, 33см височина/. С хастар и вътрешен джоб. Цвета на дъното е като този на дръжките, хубава материя и качествена изработка.

Общи условия

Активация на акаунт