Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 575
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
За мен Жадор и Адикт нямат нищо общо.
Имам и Задиг , и Диор-а , първият ми  е ежедневен и лек , Адикта ми е уау.

Знам, че е доста коментирам ,но да питам за Lattafa Khamrah?

# 151
  • София
За мен Жадор и Адикт нямат нищо общо.
Имам и Задиг , и Диор-а , първият ми  е ежедневен и лек , Адикта ми е уау.

Но кой Адикт?
Стария сигурно

# 152
Вчера си извадих Nuit et Confidences Goutal, доста се е изпарил от миналата зима. Почти една четвърт бутилка. Ако го имате го ползвайте с кеф и го наблюдавайте, че ангелския дял си върви.
Денси, може ли няколко думи за него, моля? Тъкмо скоро ми попадна в полезрението.

# 153
Аз го пробвах, за мен е унисекс, дори мъжки по скоро. Не ми е неприятен, но не бих си го взела. Много траен. Определено трябва да сте почитател на по-хард парфюмите за да ви хареса. Едно-две пръскания са достатъчни, с повече рискувате да задушите околните. Simple Smile

А като минахме на тема Арабски парфюми, препоръчайте ми нещо по-леко и сладко от тях. Тествах някои, но все не намирам моя. Този как е според вас? https://www.notino.bg/afnan/faten-white-parfjumna-voda-za-zheni/p-16093893/

И да кажа за есенно-зимните аромати - моя най-най -любим форевър е My Burberry Black. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 12:37 от Dareland

# 154

Хубав е, не е умопомрачаващ. На мен ми мирише на сладко от кайсии. За цената си е добър и доста траен.

# 155
# 156
Според мен , ако не познавате и не сте имали стария  няма да видите разлика .

# 157
  • София
В Шанел 19 много ли се усеща Галабаниума? Питам защото го има в Шанел Егоист а там много ми харесва (поне предполагам че тази е нотката, която  ме грабан веднага.

# 158
  • София
Здравейте, някой посещавал ли е Perfumery Sava в Белград. Ще пътуваме декември и от сега тръпна в очакване.

# 159
  • The Evergreen State
cutesmallcat мерси че сподели за новите шанелчета, Cristalle 2023 ме грабва на визия но бих пробвала и трите новости.
geos мерси за линка с ревюто на Шалимар Ирис, противоречиви са мненията за него. Знам че много хора харесват ирис в парфюми, познават много ирисови парфюми, имат представа и предварителни очаквания какво искат от един ирисов парфюм. Аз нямам особени претенции към ириса като съставка, подходих към този парфюм тотално без очаквания но ми харесва определено. Усещам и ириса и карамела, и двете съставки за моя нос са деликатно включени в състава. Иначе цялото излъчване в ирисовия шалимар си е както при другите шалимари - кротко, зряло, уютно и релаксиращо. Има много по-добри парфюми на пазара но в него има това особено качество както и при останалите Шалимарчета - разкрива се бавно и му трябва време да се разкрие, дадеш ли му шанс някак лесно намира път към сърцето. Нося го често а като разнообразя с някой друг се улавям че ми липсва тази кротка шалимарка с ирис и карамел Purple Heart .

# 160
Много силен, сладък и безумно траен аромат. Напълно в тренда "лепнещи" парфюми.
Задължителен за проба, никак не е лесен и безопасен за покупка

# 161
Някой препоръча този, поръчах го вчера.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 10:57 от G&B

# 162
Здравейте,може ли линк?

Някой препоръча този, поръчах го вчера.

# 163
Линкът няма да работи, защото сайтът е за служители на WDF и всички продукти са с 40-60% отстъпка.

# 164
  • The Evergreen State
Момичета и момчета моля ви за описание на Nishane Ani. Не познавам нищо на марката Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт