Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 583
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • Отвъд алеята зад шкафа
Интересно, че последните 2 парфюма ги пробвах тази седмица, Либре го има в Сефора., хубав е, но по-скоро е за мъж. Онзи ден разносвах Ани, за да установя, че за мен той също е изцяло в графата мъжки парфюм и вчера напръсках мъжа ми с него да видя как ще му стои. Много силен, много траен, направо задушаващ в началото за околните, подправково- сладък, усещам ванилията и кардамона, слава богу никаква роза не долавям. Като поотшуми остава пиперестата нотка и смола. Имам проба и от Ani X, според мен той е женствената версия и много по-носим, мирише ми на нежна версия на Ани, малко и на сладолед. ММ след пробата много хареса Ani, обаче аз не знам как ще оцелея около него.
На Nishan много ми харасва https://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Hundred-Silent-Ways-37602.html

# 166
  • The Evergreen State
gadamer мерси че сподели. Това че клони към мъжки ...май няма да ми хареса. Харесвам ориенталци, понасям добре и по-силни парфюми но пипера и смолата в базата ме разколебават много.

# 167
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не е за на сляпо този парфюм, най-добре е да се сдобиеш с 2-5мл да го поносиш.

# 168
За Nishane Ani ще кажа само, че веднага след покупката на пълноразмерна бутилка си купих 50мл и се оглеждам за още една 100-тица.
Отдавна парфюм не беше ме трогвал така след Mon Guerlain. За моите възприятия няма абсолютно нищо мъжко в него, стои ми като втора кожа. Четири часа след първоначалния взрив /който за мен е божествен/ се успокоява и остава на кожа завинаги. Не го намирам за обиден, нахален, превземащ или задушаващ.
Усеща се качествен и много добре балансиран. И в по - топло време е също толкова добър.
Абсолютен фаворит!
Този аромат задоволи и оправда напълно очакванията ми и не изпитвам нужда да търся и пробвам друго на марката. 10 от 10!

# 169
  • The Evergreen State
Мерси Миме май си заслужава поне да го тествам но няма къде за съжаление. Намирам го на изгодна цена и ще го мисля. Писано е за него тук но с търсачката не излезе много.

# 170
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде, и Бионсето с аромат:

https://www.fragrantica.com/perfume/Beyonce/Ce-Noir-87521.html

# 171
Athena, не е мъжки Ани, но е много далеч от теб и парфюмния ти вкус. Не го купувай в никакъв случай

# 172
Здравейте, има ли къде да се тества новия парфюм на Долче и Габана в София?

# 173
Някой препоръча този, поръчах го вчера.

Скрит текст:

Аз вчера го получих. Невероятен е. Сега трябва да кажа на мъжа, че ми е купил подарък за Коледа. 😄
Обаче цените тук изобщо не са такива. Не се учудвам. Ние " богатата нация" плащаме двойно за всичко.

# 174
Не е много ''мой'', но май ми хареса. Различен е от последните, които ползвам.

# 175
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пробвах току-що https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Animalique-85157.html  Много ми е странно толкова години след Адикт  да излиза негово копие.

# 176
Адикт?
Че той е велурен, нямат нищо общо. По скоро има нещо от White Suede Tom Ford. Но ванилов не е.

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми е същият, само че като реформулиран с добавка кожа. Пирамидите не съм сравнявала.

# 178
Здравейте, има ли вариант и някой дали знае къде мога да открия Montale в по малка разфасовка например 50мл на добра цена. Благодаря

# 179
Новият Byredo трябва да го пробвам, харесвам по принцип какво творят от тази парфюмна къща, а и нотите звучат като нещо, което би ми допаднало. Само се чудя, този тютюн дали придава на парфюма опушеност, че напоследък се ловя, че не ми харесват опушените аромати...
Преди много харесвах White Suede TF но този цигарен дим, който усещам там, вече не ме кефи Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт